Jaké máte domácí zvířátko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122406
29.9.19 19:30

Křečka choval můj mladší bratr, ale je to potvora, utíká. Morčata jsme neměli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
29.9.19 19:32
@Maminka-na-baterky píše:
Tak to bylo teda něco hledat je a jaké plemena a s kterými jsi byl nejvíc spokojeni :cert:

Ale ne. Jen jim dáš na zem kolotoč a misku s jídlem. Oni to v noci najdou, začnou jezdit a to tě vzbudí :mrgreen: Pak ho v tom kolotoči vezmeš a vrátíš do ubikace :mrgreen: Džungaráky jsme měli ze zverimexu a sýráčky jsme měli s PP z chovatelské stanice Mazlíčci z Brna. Sýráčci jsou nej. Samečci. Jsou přátelštější, nechají se pohladit a nekoušou.

Jinak morčata jsme měli taky, ale to není nic pro mě. Sice jsou to denní tvorové, ale smrdí :D A že by to byli mazlíci se o nich teda říct nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.9.19 19:37

My máme morčátka a jsou to miláčkové. Křeček dela v noci bordel, toho bych nechtěla. Ale morčata je ideální chovat ve dvou a to už potřebují dost prostornou klec a musí se často čistit, jinak fakt smrdí, tak to pořádně zvažte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76820
29.9.19 19:40

@Tableta my za mého mládí měli doma postupně morčata dvě - první bylo mazlík a mělo smysl pro humor, rádo se někde schovávalo a pak jukalo ven
po jeho smrti jsme pořídili další a to bylo zlostné a kousalo nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
29.9.19 19:45

@stinga :mrgreen: jukalo. Já jsem si jednou vzala domů vyhublýho malýho kocourka. Asi utekl z kravína. A ten taky rád hrával na schovku. Ale fakt! Schoval se do keřu nebo za rákosí,… Já jsem ho našla, bafla jsem na něj, on na mě vyskočil a pak se schoval na jiný místo. A nanovo :D Fakt to byla sranda. Za pár měsíců, až jsem ho vykrmila, pláchl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.9.19 19:47

My meli dzungaraka, holku, celkem hodnou, ale posla ani ne v roce. Pak jsme meli morce z chs, sice nekousalo, ale nikdy si poradne nezvyklo, v kleci zdrhalo, venku sedelo, jak pecka. Dozilo se taky kratce, tri let. Ted mame morcata dve, ze zveraku, protoze predchozi zkusenost mi chs akorat znechutila. A jsou to zlaticka, nebojacny, oprskly a ted uz i celkem tulivy. Chodej z 90% na zachudek, zbytek do blizkyho okoli, ten predchozi pablb delal pod sebe :roll:
Kralika bych nechtela, potrebuji vic vypoustet po byte a pry hodne vse oziraji, s morcaty jsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76820
29.9.19 19:50

@Tableta jo jo, když jsme měli venkovně-domácí kočku, tak to taky dělala - schovala se v řepě a vyskočila na nás, to se člověk vždy nefalšovaně lekl a kočka z toho asi měla srandu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.9.19 19:51

Mela jsem kdysi kralika, ale po trech mes. umrel. Bohuzel. Koupila jsem ho ve zverimexu.
Nesnesu nic co pripomina mys. Takze to nikdy nedovolim.
My mame domaciho kocoura. Byt po mem, tak poridime, jeste druheho milacka rodiny, ale manzel nesouhlasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76820
29.9.19 19:55

@Kelsey my - teda naši - mají dva domácí kocoury, ale je z nich hrozně nepořádek, oni se totiž pro zábavu perou a těch chlupů co všude pořád je 8o
a taky na sebe žárlí, pořád by se chtěli mazlit a nejlépe oba naráz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
29.9.19 20:14

Za mne morče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.9.19 20:20

@stinga
Jdu zaklepat, ze Mikese staci pravidelne vycesavat a nemame chlupy nikde.
Ale ja mu teda kupuji fajnove granule, kde ma komplexni krmivo. Zadny vyprodejovy odpad.
My jsme zkouseli kote (to bylo obyc. venkovni) a nesnese konkurenci, vyhanel ho a startoval. Pravdepodobne by to zakousnul. Doma mame Britaka. Jsme si ho moc rozmazlili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.9.19 20:50
@laducha píše:
Máme morče, Achatinu a Betu-bojovnici.
Pořád jsem na vážkách, jestli pořídit psa, dcera je skoro jedináček (má 2 dospělé bráchy), tak ať má parťáka.
Už jsem psa měla, vím, do čeho jdu.

O dva roky později… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.9.19 21:32
@laducha píše:
O dva roky později… :mrgreen:

To neni plysak? Vypada krasny, mily. Co je to za rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
29.9.19 21:41
@Maminka-na-baterky píše:
Holky dcera by chtěla Křečka ale já spíš Morče nebo králíka nevim jaké jsou vaše zkušenosti:

My máme morče a je to mazel, křečka jsem nechtěla, protože se dožívají max 3 roky (morče cca 8). Máme samečka, nijak extra nesmrdí. Pokud by smrděl, pomůže kastrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.9.19 22:35
@Kelsey píše:
To neni plysak? Vypada krasny, mily. Co je to za rasu?

Chlupů má na 3 psy, tak kdo ví, prý labutěnka 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová