Sendvičovač trojúhelníky nebo čtverce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
20.11.14 14:29

Mela jsem trojuhelniky. Vadili mi prave ty jinymi vychvalovane krupave {az moc zpecene} okraje. Ted mame ctverce a ja si libuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
1.12.14 21:19

Ja mela s vymenyma deskama - trojuhelniky, ctverce a grilovaci deska. Tu jsem pouzivala nejvic. Zapekala jsem i krajice obyc. chleba a na ni to bylo nejlepsi. Jenze pak zaclo praskat madlo a vratili mi penize, protoze stejny zrovna nebyl. Od te doby nemam nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.12.16 10:31

Po delší době znovu otevírám „sendvičovače“. Máte nějaký tip na „sendvičovač“ s plotýnkami tvaru čtverce? S hrůzou jsme doma zjistili, že nahradit náš dosluhující je obrovský problém. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
12.12.16 10:34
@libajs píše:
Po delší době znovu otevírám „sendvičovače“. Máte nějaký tip na „sendvičovač“ s plotýnkami tvaru čtverce? S hrůzou jsme doma zjistili, že nahradit náš dosluhující je obrovský problém. :,(
Čtvercové dělá Moulinex (nebo tedy oni tam píšou tvar „mušle“, ale je to čtverec, do kterého se jen obtiskne mušle).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.12.16 12:36

Moulinex je k nesehnání, dle info na jejich stránkách v ČR končí. Je nějaká jiná varianta? Chceme normální značku, normální velikost, normální cenu (200,– je málo a 2.500,– moc) a „naše“ čtverce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.9.22 13:18

Čtverečky

Bez jakýchkoliv debat jsou lepší čtverečky, protože mají o jednu hranu navíc než trojúhelníky, tím pádem vám mohou spadnout třikrát a stále máte čistou stranu na kousnutí, narozdíl od toastů trojúhelníkových

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
7.9.22 13:22
@Pudloslava píše:
Je, co ja bzch dala ya ctverce, ale nejak nesly sehnat tehda. Prijde mi, ze s trojuhelnikama je vic prace, vselijak se to rozsejpa, kdyz s to tam nese, ma to vic okraju k vyteceni a deti o ty krupave kraje talky dvakrat nestojej, chtej to mekke uprostred.jinak vychytavka nad zlato je davat do toho pecici papir - omlouvam se, jestli je to zname, me to prislo jak evangelium a stve me, ze jsem na to neprisla sama a driv.

Nestyď se, já roky zápasila s pečícím papírem třeba pod zeleninu, furt mi někde něco trčelo a pak koukám na kámošku, jak vezme papír, zhruba odměří, strčí pod vodovod, vyždíme a ejhle, jak to do každé formy pasuje :lol: učíme se celý život :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
9.9.22 12:25
@gebča píše:
Nestyď se, já roky zápasila s pečícím papírem třeba pod zeleninu, furt mi někde něco trčelo a pak koukám na kámošku, jak vezme papír, zhruba odměří, strčí pod vodovod, vyždíme a ejhle, jak to do každé formy pasuje :lol: učíme se celý život :hug:

jako fakt???
no dobrý. do hranatých forem to skládám, ale kulaté jsou peklo
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box