Sendvičovač trojúhelníky nebo čtverce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mela jsem trojuhelniky. Vadili mi prave ty jinymi vychvalovane krupave {az moc zpecene} okraje. Ted mame ctverce a ja si libuju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mela s vymenyma deskama - trojuhelniky, ctverce a grilovaci deska. Tu jsem pouzivala nejvic. Zapekala jsem i krajice obyc. chleba a na ni to bylo nejlepsi. Jenze pak zaclo praskat madlo a vratili mi penize, protoze stejny zrovna nebyl. Od te doby nemam nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po delší době znovu otevírám „sendvičovače“. Máte nějaký tip na „sendvičovač“ s plotýnkami tvaru čtverce? S hrůzou jsme doma zjistili, že nahradit náš dosluhující je obrovský problém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@libajs píše:Čtvercové dělá Moulinex (nebo tedy oni tam píšou tvar „mušle“, ale je to čtverec, do kterého se jen obtiskne mušle).
Po delší době znovu otevírám „sendvičovače“. Máte nějaký tip na „sendvičovač“ s plotýnkami tvaru čtverce? S hrůzou jsme doma zjistili, že nahradit náš dosluhující je obrovský problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moulinex je k nesehnání, dle info na jejich stránkách v ČR končí. Je nějaká jiná varianta? Chceme normální značku, normální velikost, normální cenu (200,– je málo a 2.500,– moc) a „naše“ čtverce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čtverečky
Bez jakýchkoliv debat jsou lepší čtverečky, protože mají o jednu hranu navíc než trojúhelníky, tím pádem vám mohou spadnout třikrát a stále máte čistou stranu na kousnutí, narozdíl od toastů trojúhelníkových
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
Je, co ja bzch dala ya ctverce, ale nejak nesly sehnat tehda. Prijde mi, ze s trojuhelnikama je vic prace, vselijak se to rozsejpa, kdyz s to tam nese, ma to vic okraju k vyteceni a deti o ty krupave kraje talky dvakrat nestojej, chtej to mekke uprostred.jinak vychytavka nad zlato je davat do toho pecici papir - omlouvam se, jestli je to zname, me to prislo jak evangelium a stve me, ze jsem na to neprisla sama a driv.
Nestyď se, já roky zápasila s pečícím papírem třeba pod zeleninu, furt mi někde něco trčelo a pak koukám na kámošku, jak vezme papír, zhruba odměří, strčí pod vodovod, vyždíme a ejhle, jak to do každé formy pasuje
učíme se celý život ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gebča píše:
Nestyď se, já roky zápasila s pečícím papírem třeba pod zeleninu, furt mi někde něco trčelo a pak koukám na kámošku, jak vezme papír, zhruba odměří, strčí pod vodovod, vyždíme a ejhle, jak to do každé formy pasujeučíme se celý život
jako fakt???
no dobrý. do hranatých forem to skládám, ale kulaté jsou peklo
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit