Seřízení vázání na lyžích

4181
1.2.11 20:17

Seřízení vázání na lyžích

Ahoj, prosim o radu - koupili jsme dneska synovi novy prezkace, a nedomysleli, ze musime nechat preridit vazani na lyzich, a on uz v patek jede na hory.
Jak byvaji ve Sportisimech (to mame blizko) vzadu v prodejne takove ty pulty, kde je maník a cosi tam kuta :mrgreen: , tak tam to delaji ?
On si tam s tim pojede sam (je mu 15), ja uz to nestiham s nim nekde chodit, takze do Sportisima par stanic metrem by to bylo nejjednodussi… nedelaji to doufam jen na lyze, ktere tam zrovna koupite ? :think:
Dik predem za radu, my to delali parkrat v zivote a vzdycky to manzel hodil do auta a kamsi s tim jel, ale to uz nestihame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
1.2.11 21:25

nám seřizovali vázání v půjčovně(až pod sjezdovkou). jsou na to vybavení, chtějí znát váhu toho kdo na tom bude jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
1.2.11 21:29

My to taky řešili až na horách, ale jestli jede sám, tak je to hloupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
1.2.11 22:00

Buď až u sjezdovky, jak píšou holky, nebo v tom sportisimu, myslím si, že mu to udělají i když to tam nekoupil, ale zkus si na netu najít číslo a zavolat tam, zabere ti to max. 5 minut a budeš mít jistotu. A stačí vzít jednu botu (já šla blbec na sežízení s oběma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
1.2.11 22:52

Je to lepší udělat na sjezdovce… :palec:

Teď mi tu kamarád vyprávěl, jak si to nechal udělat přímo na prodejně a pak to nevyhazovalo lyže - je tam potřeba seřídit více : váhu, výšku, délku nohy…atd.
Takže to nakonec nechal předělat pod sjezdovkou a stálo ho to další prachy.. :-(

A hlavně : když si to nechá udělat tam, může to hned zkusit a když to bude blbě, tak mu to zdarma přeinstalují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
2.2.11 10:12

Holky dik, tak jsem tam zavolala (do Sportisima), delaji to, a na lyze zakoupene u nich dokonce zadarmo.

My to chceme zaridit uz tady- jede sam, je mu 15, a uz vidim, jak se otravenej pubertak vlece nekam do servisu, kdyz vsichni uz lezou na vlek :mrgreen:
Teda jede jich asi 12 ze tridy, s nima ucitelka, ale neni to klasicky lyzak, spis takovy vylet, ktery si deti sami zaridily, takze jsou tam spis sami za sebe a ona jen dozor, protoze uplne samotne bychom je preci jen asi jeste nepustili.

Jinak my meli lyze vzdycky serizene uz z Prahy, a problemy nebyly.. :think: jen jsem nevedela, kam narychlo ho poslat samotnyho, aby to zvladnul a nemusel jezdit s lyzema a botou po Praze.

dik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová