Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosim o radu - koupili jsme dneska synovi novy prezkace, a nedomysleli, ze musime nechat preridit vazani na lyzich, a on uz v patek jede na hory.
Jak byvaji ve Sportisimech (to mame blizko) vzadu v prodejne takove ty pulty, kde je maník a cosi tam kuta
, tak tam to delaji ?
On si tam s tim pojede sam (je mu 15), ja uz to nestiham s nim nekde chodit, takze do Sportisima par stanic metrem by to bylo nejjednodussi… nedelaji to doufam jen na lyze, ktere tam zrovna koupite ? ![]()
Dik predem za radu, my to delali parkrat v zivote a vzdycky to manzel hodil do auta a kamsi s tim jel, ale to uz nestihame.
nám seřizovali vázání v půjčovně(až pod sjezdovkou). jsou na to vybavení, chtějí znát váhu toho kdo na tom bude jezdit.
My to taky řešili až na horách, ale jestli jede sám, tak je to hloupé.
Buď až u sjezdovky, jak píšou holky, nebo v tom sportisimu, myslím si, že mu to udělají i když to tam nekoupil, ale zkus si na netu najít číslo a zavolat tam, zabere ti to max. 5 minut a budeš mít jistotu. A stačí vzít jednu botu (já šla blbec na sežízení s oběma).
Je to lepší udělat na sjezdovce… ![]()
Teď mi tu kamarád vyprávěl, jak si to nechal udělat přímo na prodejně a pak to nevyhazovalo lyže - je tam potřeba seřídit více : váhu, výšku, délku nohy…atd.
Takže to nakonec nechal předělat pod sjezdovkou a stálo ho to další prachy.. ![]()
A hlavně : když si to nechá udělat tam, může to hned zkusit a když to bude blbě, tak mu to zdarma přeinstalují…
Holky dik, tak jsem tam zavolala (do Sportisima), delaji to, a na lyze zakoupene u nich dokonce zadarmo.
My to chceme zaridit uz tady- jede sam, je mu 15, a uz vidim, jak se otravenej pubertak vlece nekam do servisu, kdyz vsichni uz lezou na vlek ![]()
Teda jede jich asi 12 ze tridy, s nima ucitelka, ale neni to klasicky lyzak, spis takovy vylet, ktery si deti sami zaridily, takze jsou tam spis sami za sebe a ona jen dozor, protoze uplne samotne bychom je preci jen asi jeste nepustili.
Jinak my meli lyze vzdycky serizene uz z Prahy, a problemy nebyly..
jen jsem nevedela, kam narychlo ho poslat samotnyho, aby to zvladnul a nemusel jezdit s lyzema a botou po Praze.
dik ![]()