Aukro - přijmout zboží zadarmo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.2.11 13:24

aukro

O víkendu jsem vyhrála aukci na aukru za poštovné. Hned v ten den jsem kontaktovala prodejce, o zaslání čísla účtu, abych mohla zboží zaplatit. Včera mi přišel mail, že zboží bylo odesláno, aniž bych ho oné paní zaplatila. Říkala jsem si, že asi poslala balíček na dobírku. Dneska mi balíček přišel a zadarmo. Přítel říká, že to mám nechat a nekontaktovat prodejce znova. Mi se to moc nezdá. Jak byste se zachovaly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
142
1.2.11 13:27

ahoj,radsi bych ho kontaktovala a zeptala se co a jak… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259

Já osobně bych to zaplatila. Prodejce projevil dobrou vůli, že to poslal dřív než si to zaplatila a asi bych se mu neodvděčila tím, že nezaplatím vůbec. Nehledě na to, že ti dá špatný komentář a já třeba na komentáře hodně koukám, než začnu přihazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Určitě bych paní neokradla o poštovné a zaplatila bych jí ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
1.2.11 13:28

Určitě bych zaplatila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.2.11 13:28

To je jasné, zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.2.11 13:30

Určitě bych zaplatila.

Taky někdy pošlu dřív, než mám peníze na účtu, protože vím, že se pak třeba týden na poštu nedostanu a nechci zdržovat… Ale kdyby mi peníze dodatečně nepřišly, byla bych asi naštvaná a určitě bych psala mail, co se stalo. Posílám všechno doporučeně, takže vím, jestli si adresát zásilku převzal. Pokud bych věděla, že ano, a že zaplatit nehodlá, tak bych to rozhodně napsala do komentáře.

PS. Doufám, že na tvého přítele při obchodování nenarazím ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.2.11 13:31

bych rekla, ze prodejce nevedel jake bude postovne, tak to poslal a ted ocekava platbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
1.2.11 13:33

Asi bych napsala že balíček došel, ale to číslo účtu kdesi zamrzlo, tak zda by ho poslala znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
1.2.11 13:39

Normálně bych jí napsala at pošle učet že jí pošlu poštoné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.2.11 13:46

Když prodávám na aukru, vžcky tam mám hafo věcí najednou (taky aby byl výběr). Tudíž mám náhle najednou i povícero kupujících. HLídám si samozřejmě platby. Ale může se stát, jezdím na poštu jednou za týden, a třeba vím, že příští týden nepojedu (protože manžel jede někam pryč, nemám auto, musela bych tam s dětma, atd. to je jedno - prostě mám důvod), tak prostě vezmu sebou i ty balíčky, které ještě nebyly zaplaceny. Nebo je platba teprve na cestě - někdy mi přijde avízo z banky kupujícícho. Pochopitelně se nejedná o drahé věci, u kterých by mne případné nezaplacení nějak zvlášť ruinovalo. Ale přesto předpokládám, že k platbě dojde. Dosud se nestalo, že by něco zůstalo nezaplaceno. I když to bylo za korunu plus poštovné.

Takže chování tvého obchodního partnera vnímám jako velmi dobrou důvěru k tobě. Určitě napiš, já nevím poděkuj, že zboží přišlo dříve, než bylo zaplaceno, znova popros o číslo účtu, a určitě pošli penízky! A nebo přímo na adresu .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
1.2.11 13:51

Tak tomu se říká pro dobrotu na žebrotu…

Nelíbí se mi, že vůbec uvažuješ o tom, že bys nezaplatila a ještě o tom zakládáš diskuzi 8-o

Ta paní by se zřejmě dost divila, jak se jí za její čas, peníze a ochotu chystáš odvděčit :roll:

A nejhorší na tom je, že ty o té paní nic nevíš - co když má několik dětí, žije sama, nemůže sehnat práci, má starostí nad hlavu jak zajistit rodinu, sehnat jídlo… Co když ta paní ty peníze (i když je to pár korun) opravdu potřebuje? Hmmmmmmmmm?!

Doufám, že to okamžitě zaplatíš a už nikdy nebudeš chtít nikoho ošidit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.2.11 14:05
Anteaa píše:
Tak tomu se říká pro dobrotu na žebrotu…

Nelíbí se mi, že vůbec uvažuješ o tom, že bys nezaplatila a ještě o tom zakládáš diskuzi 8-o

Ta paní by se zřejmě dost divila, jak se jí za její čas, peníze a ochotu chystáš odvděčit :roll:

A nejhorší na tom je, že ty o té paní nic nevíš - co když má několik dětí, žije sama, nemůže sehnat práci, má starostí nad hlavu jak zajistit rodinu, sehnat jídlo… Co když ta paní ty peníze (i když je to pár korun) opravdu potřebuje? Hmmmmmmmmm?!

Doufám, že to okamžitě zaplatíš a už nikdy nebudeš chtít nikoho ošidit :cert:

Naprosto souhlasím s Anteou!!!!!!!!

Já když jsem prodala několik věcí ,tak jsem se snažila to poslat najednou a hlavně co nejdřív.Tak jsem nečekala na všechny platby a balíčky poslala naráz.Ani by mě nenapadlo,že mi za odměnu někdo nezaplatí!!!!!!
Tvůj dotaz je hodně žalostný!!!!!Jen kdyby to bylo obráceně , ty jsi zaplatila a týden by ti nic nepřišlo!!!!!!To by jsi se hodně rozčílila,vid?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.2.11 14:10

Taky bych jí napsala, ať nedostaneš negativní hodnocení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
1.2.11 14:15

Ale tady přece nejde jen o negativní hodnocení… :nevim: To je to poslední :roll:

Nechtěla bych vidět Aukro a podobné servery kdyby negativní hodnocení neexistovalo… Zaplatil by vůbec někdo?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová