Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máte někdo zkušenosti z balančním náramkem Forza. Má skutečně popisované účinky? Docela mě to nadchlo, ale nechci vyhodit zbytečně peníze…
Díky
je to blbost bratr ho vyhrál na závodech a žádné účinky nemá, možná je bude mít když tomu budeš doopravdy věřit je to podle mě jen placebo psychicky si prostě vsugeruješ, že jo to s ním fakt lepší
Na naší rodinu a to jsme to zkoušeli všichni to žádné účinky neudělalo ![]()
je to blbost bratr ho vyhrál na závodech a žádné účinky nemá, možná je bude mít když tomu budeš doopravdy věřit je to podle mě jen placebo psychicky si prostě vsugeruješ, že jo to s ním fakt lepší
Na naší rodinu a to jsme to zkoušeli všichni to žádné účinky neudělalo ![]()
Není to blbost já ho doporučuji,ale pozor rozhodně nefungují laciné napodobeniny.Já si koupula za 59kč a nic jsem nepozorovala a pak u nás na cvičení jsem mohla skusit ten pravý a byla jsem z něj nadšená!!!
Kolegyně v práci ho má a je s ním spokojená. Tvrdí, že se cítí lépe a taky lépe spí. Taky jsem byla neveřící Tomáš a tak na mě vyzkoušela ten test s rozpaženýma rukama a pokrčenou nohou…a sama jsem byla překvapená, jak to okamžitě fungovalo.
Nevíte někdo jestli se může nosit tento náramek v těhotenství?? Nebo kde to zjitit? Díky
Tak jsem si náramek nakonec koupila a jsem s ním spokojená. Trpím migrénami a s náramkem mám méně záchvatů a taky mají mírnější průběh. Taky se necítím tolik unavená, takže těch peněz rozhodně nelituji. Jestli je to placebo, to netuším, ale pokud ano, pak byste ho klidně mohla nosit i v těhotenství
![]()
To se dá maximálně využít jako škrtící kroužek nebo gumka do vlasů. Věř a víra tvá tě uzdraví. Mimochodem dokážu telepaticky léčit všechny neduhy. Platby předem prosím na účet. ![]()