Balanční náramek Forza - účinky?

1187
1.2.11 12:02

Forza Balanční náramek

Ahoj, máte někdo zkušenosti z balančním náramkem Forza. Má skutečně popisované účinky? Docela mě to nadchlo, ale nechci vyhodit zbytečně peníze…
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
1.2.11 12:21

je to blbost bratr ho vyhrál na závodech a žádné účinky nemá, možná je bude mít když tomu budeš doopravdy věřit je to podle mě jen placebo psychicky si prostě vsugeruješ, že jo to s ním fakt lepší :mrgreen: Na naší rodinu a to jsme to zkoušeli všichni to žádné účinky neudělalo :D

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
1.2.11 12:26

je to blbost bratr ho vyhrál na závodech a žádné účinky nemá, možná je bude mít když tomu budeš doopravdy věřit je to podle mě jen placebo psychicky si prostě vsugeruješ, že jo to s ním fakt lepší :mrgreen: Na naší rodinu a to jsme to zkoušeli všichni to žádné účinky neudělalo :D

• Citovat
  • Upravit
avokádo
12.7.11 12:31

Balanční náramek

Není to blbost já ho doporučuji,ale pozor rozhodně nefungují laciné napodobeniny.Já si koupula za 59kč a nic jsem nepozorovala a pak u nás na cvičení jsem mohla skusit ten pravý a byla jsem z něj nadšená!!!

• Citovat
  • Upravit
martasP
20.7.11 20:56

forza

Kolegyně v práci ho má a je s ním spokojená. Tvrdí, že se cítí lépe a taky lépe spí. Taky jsem byla neveřící Tomáš a tak na mě vyzkoušela ten test s rozpaženýma rukama a pokrčenou nohou…a sama jsem byla překvapená, jak to okamžitě fungovalo.

• Citovat
  • Upravit
Kawa1500
24.11.11 13:35

balanční náramek

Nevíte někdo jestli se může nosit tento náramek v těhotenství?? Nebo kde to zjitit? Díky

• Citovat
  • Upravit
martasP
25.11.11 10:03

forza

Tak jsem si náramek nakonec koupila a jsem s ním spokojená. Trpím migrénami a s náramkem mám méně záchvatů a taky mají mírnější průběh. Taky se necítím tolik unavená, takže těch peněz rozhodně nelituji. Jestli je to placebo, to netuším, ale pokud ano, pak byste ho klidně mohla nosit i v těhotenství :-) :D

• Citovat
  • Upravit
Dave81
14.12.11 18:19

Jiné využití

To se dá maximálně využít jako škrtící kroužek nebo gumka do vlasů. Věř a víra tvá tě uzdraví. Mimochodem dokážu telepaticky léčit všechny neduhy. Platby předem prosím na účet. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová