Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte,
ráda bych se podělila o svou hroznou zkušenost s www.servisnamobil.cz v Praze. Nemluvě o pracujím lidem téměř nepřístupnou otvírací dobu, mě opravdu vytočili. V pondělí jsem přinesla rozbitý telefon, pán mi řekl, že o stavu objednávky se dozvím na jejich stránkách a že telefon bude opravený do konce týdne. S potešením jsem zjistila, že telefon je opravený a připravený k vyzvednutí už v úterý odpoledne. Z časových důvodů vyzvedl telefon přítel až v pátek, kdy sám prodavač s překvapením zjistil, že telefon není opravený
Uvolnil se kvůli tomu přítel z práce, aby tam na otočku zajel a zase se vrátil s velkým úspěchem do práce. Řekli, že to dají do pořádku, co nejdříve a zavolají. Odjížela jsem do zahraničí a telefon potřebovala, takže o vyzvednutí telefonu v pondělí nebyla ani řeč a ještě jsem se na to ptala při zadávaní zakázky. No, a nikdo nevolal
takže jsem hodinu před zavíračkou (16:00) volala jestli mobil ready a oni že jo!!! To mi nemohli teda zavolat? Přítel naštěstí neměl šéfa v kanclu a na otočku tam znovu zajel… Ale co je tohle za přístup? Copak si neuvědomují, že lidi jim nosí peníze? Mohl by mi někdo poradit normální servis na mobily? A jaké máte vy zkušenosti?
Také nemohu doporučit servisnamobil.cz. Měla jsem prasklinku v kameře, oprava trvala přes měsíc, komunikace mizerná. Nereagují na maily, telefon pomalu nezvednou a klientskou sekci mají taky na dvě věci. Už jsem se o telefon začala bát. Nakonec teda po dlouhé době dorazil.
Na internetu uváděli cenu opravu 500 vč. součástky a opravy. Nakonec stála oprava přes 2000, naúčtovali i poštovné, které mi psali, že je už v ceně a když jsem telefon po opravě použila, vada v něm stále byla patrná. Vyhozené peníze a pánové se mohou jen smát.
Lepší zajít osobně do autorizované prodejny, než toto!!!
Tak ja mam podobnou zkušenost a sem už i velůice vytočená telefon mam u nich v opravně od 7.2.2017 kdy my bylo zděleno že oprava bude trvat dva týdny, po neustalem telefonování ohledně opravy protože na vebu bylo pořád napsano čeká se na díly, jsem si konečně 15.3.2017 šla telefon vyzvednout měla sem radost že je opraven zaplatila jsem 2000 za opravu došla do auta že si do něj vložím sim kartu telefon sem zaplala chtela jsem se podívat na fotky a auha tlačitka na displeji nefungovali tak že sem vystoupila šla zpět a telkefon jim dala že nefunguje s panem sem se chytla po hadce tedy usoudil že díl je vadny tak že ho opravy dnes je 31.3.2017 telefon je stale v oprave a pořád se čeká na díly neochota vám odpovědet kdy to bude hotové konec už nikdy bych si do tohoto servisu opravit telefon nedala
![]()
Dobrý den, koupila jsem si nedávno Samsung Galaxy J5 2016, Black Dual SIM a podařilo se mi ho po hrátkách ve vaně, opět namočit. Poradí mi někdo co s tím?
@LizzieH. Poradila bych ho vysušit fénem, nebo jinou sušičkou, pokud se ještě u vás ještě topí, tak položit měkký ručník na topení. Správně se prohřeje a snad se rozběhne.
@Macecko Zkusila jsem to, sice se display rozsvítil, ale nic to nedělalo.
@LizzieH. rozdělala jste to komplet? Musí se to opravdu pořádně vysušit, aby kontakty nebyli ještě vlhké. Píšeš taky, že mobil jsi koupila nedávno to jistě ještě bude v záruce.
@Macecko jo co šlo to jsem rozdělala, v záruce mobil ještě, ale pochybuji, že mi uznají jako vadu, že jsem celý mobil měla ve vaně ![]()
@LizzieH. No to asi těžko, to není závada z výroby, leda bys měla pojištění k mobilu. To rovnou vezmi do opravy mobilů. Dobrou zkušenost mám s gigatechem, jsou v Bohumíně a řeknou ti na rovinu, jestli to rozjedou nebo ne, zbytečně nebudou z tebe tahat peníze.
Těmto odborníkům jsem poslal LG G4 na opravu mikrofonu. Telefon měli 3 měsíce (nelze sehnat mikrofon, tak jsem jim poslal odkaz na dva české e-shopy kde ho mají skladem). Nikdo se mnou nekomunikoval, ani na webu ani po telefonu. Po výhrůžkách policii mě oznámili, že telefon se nedá opravit a že mi ho zašlou zpět. To jim trvalo 14 dnů. Dnes jsem telefon dostal, nicméně, nejenže mikrofon neopravili, ale telefon vrátili kompletně nefunkční. ![]()
Nechal jsem si vyměnit displej na mobilu v brně na masaryčce http://mobily-servis.cz/. Tentyž den mi prasknul. Servis uvadí 3 měsíce záruku. Při reklamaci se mi pan majitel vysmál a řekl, že jsem si to udělal sám. Že ho tam můžu nechat na posouzení a že mi za 30 dní napíše, že reklamace byla zamítnuta. Nabídnul mi, že mi ho znova vymění za 1600 Kč ( to jsem se mu zase vysmál já). Pan majitel i servisní technik byli velice arogantní. Mobil patřil mé přítelkyni a tentýž den si ji servisní technik přidal na instagramu a lajkoval ji fotky. Je jasné, že ji projel celý obsah telefonu včetně účtů instagram a facebook.
TENTO SERVIS V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEDOPORUČUJI !!!
![]()
Ahoj, já už jsem vyléčená z tědlech rádoby servisů. Naposled mi odnes soňáka do obchoďáku v centru prahy manžel a uplně šílený (prej nejlepší servis, ha ha). Vyměnili mi baterku a bylo to ještě horší než před tím, prostě to skoro nenabíjelo. Po bezvýslednejch tahanicích jsme to dali do autorizáku a ejhle, baterka neoriginální (prej nějaká napodobenina) a telefon zalepenej lepidlem. Když to manžel viděl tak ho málem kleplo. Cenově to vyšlo o dvacet korun víc, ale s original baterkou a od té doby všechno v pohodě. Stejně jsme dopadli i se samsungem dceři, kde se jí začal po týdnu odlepovat zadní kryt, tak to manžel odlepil uplně (spíš to odpadlo samo) a opět zase zalepený nějakym lepidlem jak na boty a ještě na h..no . Takže sorry jako, ale fakt nemáme čas řešit reklamace opravy u arogantních amatérů
. Samsung nakonec skončil tady ceskyservis.cz a soňák tady servis-sonyericsson.cz , za naší rodinu prostě dobře odvedená práce ![]()
Chtěl bych Vás varovat před firmou iLove Servis. V jejich pobočce v centru Chodov jsem si nechal opravit zdířku na sluchátka u mého Huawei. Oprava byla sice na počkání, ale dost drahá. Zdířka fungovala přesně 2 týdny. Když jsem je požádal, aby telefon uvedli do chodu, tak ano, ale v průběhu 3 pracovních dnů. Když jsem následovně paní sdělil, že mi to nepřipadá příliš férové a že bez telefonu 3 dny být nemohu, tak nezájem. Negativních recenzí mají na internetu dost. Po jejich přečtení se modlím, aby aspoň to ostatní na mobilu fungovalo.