Jak probíhala šestá nemoc u vaších dětí, které to prodělaly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
13.6.13 19:01

Ne, šestá nemoc se projevuje právě tím, že se osype až pak.. No uvidíš, možná byla kolem tý pleny spíš zapařená a je to třeba viroza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
13.6.13 19:14

Nevim presne, ale myslim, ze u seste nemoci naskoci pupinky az po par dnech. :think: Muj syn mel dva dny ctyricitky a asi ctvrty den naskocili pupinky…Ale drzim palce, at je mala brzo zdrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.6.13 19:16

@gabriela82 Měla to právě i na bříšku, na prsíčkách a pak už jí to vylezlo i trošku na zádech a krku, ale do večera to začlo zase blednout a jinak jí opravdu vůbec nic není.. Tak jsem z toho jelen.. :nevim: Takže to tohle nemůže být?? Ono se mi za celé odpoledne ani ty teploty nepodařilo moc srazit, tak snad to nic hroznýho nebude…Děkuju moc za radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.6.13 19:18

@Verca85 Děkuju moc snad to bude brzy dobré..Chudinka se doma hrozně nudí, nic se jí nechce..Konečně je pěkně a my zůstanem doma to je zákon schválnosti..On právě kamarádky malej měl něco podobnýho asi týden zpět a doktorka říkala, že to u něj asi bylo tohle a oni spolu pili z jedné lahve tak jsem si říkala, že možná by to mohlo bejt taky…No uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
13.6.13 19:20

Nejsem doktor, tak mozna placnu blbost…nemuziu byt ty pupinky z tepla? Ze by byla spocena a z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
13.6.13 19:21

Jinak se omlouvam za preklepy, pisu z mobilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
13.6.13 19:27

Děti se osypou, ale nejdříve jsou cca 3 dny vysoké horečky a teprve pak by mělo přijít osypání se. Že by to bylo současně, to spíš vypadá na něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.6.13 19:34

@Verca85 No to mě taky napadlo, jenže dneska se ani jednou nezpotila tak nevím..

@mihhulle A co myslíš, že by to mohlo být??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Betty1981
13.6.13 19:37

Malá měla šestou nemoc před pár týdny, neměla teploty nad 38 a osypala se ještě za teplot, po dvou dnech… Začalo to taky na bříšku.
Holt si jedou dle svého ;)

• Citovat
  • Upravit
262
13.6.13 19:45
@nepřihl. Betty1981 píše:
Malá měla šestou nemoc před pár týdny, neměla teploty nad 38 a osypala se ještě za teplot, po dvou dnech… Začalo to taky na bříšku.
Holt si jedou dle svého ;)

Jéé to jsi mi udělala radost, že by to mohlo být tedy tohle…Já mám hrůzu z toho, když je malá marod a netuším, co se děje…Takže to může mít různý průběh?? No to by se mi ulevilo..Děkuju moc.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
13.6.13 19:47

@melounek00 a co pátá??? Tam je průběh skoro stejný, ale vyrážka je hned na začátku. Tam možná toto. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
13.6.13 20:08

@melounek00 ahoj, já myslim že to klidně šestá nemoc být může-každej nemusí mít pupínky až po teplotě. Neboj se, nebude to nic horšího, třeba má jen lepší průběh, že nejsou takové teploty. NO a ta vyrážka u šestý nemoci je fakt poznatelná, jakoby krupička taková to je. U nás se taky rozšiřovala asi dva dny a pak ustávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.6.13 20:17

@Roura007 pátá?? to taky existuje?? Tak to o ní musím něco najít..Děkuju za tip… :hug:

@ametyst No zatím se nám ty teploty nepodařilo srazit, ale čtyřicítky naštěstí neměla..Tak uvidím jak se to rozjede a co mi poví doktorka.. A kdyby to byla ta šestá nemoc, tak jak dlouho je malá nakažlivá?? A jak dlouho musíme být doma??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
13.6.13 20:21

@melounek00 nakažlivá je tuším tak týden, dva. Ale nám doktorka řekla, že ven můžem, akorát bysme neměli moc mezi lidi :nevim:
Můj prcek taky neměl přímo 40tky a přesto tu šestou nemoc měl…měl druhej den pupínky na pupíku a pak za dva dny po celym bříšku až k ramínkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Betty1981
13.6.13 20:23
@melounek00 píše:
@Roura007 pátá?? to taky existuje?? Tak to o ní musím něco najít..Děkuju za tip… :hug:@ametyst No zatím se nám ty teploty nepodařilo srazit, ale čtyřicítky naštěstí neměla..Tak uvidím jak se to rozjede a co mi poví doktorka.. A kdyby to byla ta šestá nemoc, tak jak dlouho je malá nakažlivá?? A jak dlouho musíme být doma??

Pátá nemoc jsou spíš červené flíčky, šestá drobná růžová krupička…
Nakažlivá je do výsevu pupínků…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí