Jak probíhala šestá nemoc u vaších dětí, které to prodělaly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.6.18 22:45

U nas cca pred mesicem.
Muj syn 8mesicu, mel 2 dny lehce zvysenou teplotu, 38 pred odectem, coz jsem nijak neresila, protoze jsem to pricitala zoubkum.
Treti den uz teplota normal, rano lehke osypani kolem krku, pokladala jsem to za potnicky, jelikoz bylo vedro. Do vecera to mel na krku, za ouskama, na zadech, brisku, na hlavicce pod vlasky. Na koncetinach ne.
Hodne pil, dala jsem mu koupel v hermanku na dobrou noc. Rano po probuzeni nemel ani jeden flicek, takze u nas prubeh velice dobry, mel i docela dobrou naladu.
Syn od zname z toho mel ale velice vysoke horecky, 4 dny museli srazet a dokonce mu natekly uzlinky..
Takze muze se to ruznit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
20.6.18 09:47

Ahoj holky, dekuji Vam za prispevky.. U nas dalsi vyvoj… byla celou nic bez teploty, rano vyrazka na brisku a trosku na zadech, ale ma zase 38,1 a to mi prijde divne… Vsechny, co tu pisete, tak vyrazka az kdyz nebyly teploty.. Myslite, ze je mozne, ze teplotx ustanou a pak se vysype, ze tohle je jen nejaka “predzvest”? Dr. Jsem samozrejme volala, rikala, ze vetsinou az po teplotach a ze uvidime at kdxztak zitra dorazime 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
20.6.18 09:59

@Dzinovka Kdyz se mi deti vysypaly pri teplote, byla z toho vzdy spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
20.6.18 10:20

@Hobitka Jezis marja.. :( Poznam tu spalu jeste podle neceho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
20.6.18 10:24

@Hobitka Myslis, ze je mozne, aby to tak dlouho trvalo nez by se vysypala pri spale? Dnes je to 5. Den.. moc vysetrena, CRP 3. Den nizke.. Krome horecky a unavy zadne priznaky, ji, pije, hraje si.. az ted ta vyrazka.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
20.6.18 10:29

@Dzinovka No, vyrazka byla i v trislech. Jinak byva malinovy jazyk, muze se loupat kuze na dlanich, male puchyrky okolo nehtu, zarudly krk a pak teda rude tvare - me deti vzdy jen horecky, rude tvare a vyrazka, klukovi se jednou oloupala cela zada, zbyle priznaky nas mijely. A samozrejme pozitivni streptest ci vyter.

Ale tak uplne bych si nemyslela, ze budete mit spalu, u prcku je spis vzacna. U nas to mimino chytlo, ale protoze jsme to meli vsichni. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
20.6.18 10:37

@Hobitka Ja jsem vyrizena, mam dvojcata, druha je zatim ok. Prosim Te, kdy se objevila detem vyrazka? Taky po par dnech? A jeste jakou ma barvu? Mne je jasne, ze kazde dite je jine.. Ale jsem uz docela na nervy, ze 5 dni a stale nevime co je.. Dr. Mi prisla celkem v pohode, jakoze uvidime.. Ten 3. Den rikala, ze pokud by to byla angina apod. Uz jsou 3 dny dost aby se to projevilo vyrazneji na CRP.. Mne kazdy pul den prijde nekonecny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
20.6.18 10:49

@Hobitka Prikladam fotku.. uz mam i zadicka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
20.6.18 10:59

@Dzinovka No, to by klidne mohlo byt :think:. Jaky bylo to CRP? My se synem jednou byli na pohotovosti 4. den horecek a mel CRP 59, to uz tedy ukazovalo na bakterie, ale taky nijak zavratne vysoke to nemel, jit o den driv, tak tezko rict, co by namerili… Mne se prave vzdycky vysypaly, kdyz polevily ty nejvetsi horecky, cca treba za 48 hodin. Jako ze dva dny to bylo fakt silene (syn je hodne horeckovy, takze i lehce pres 40), pak jak zchladl, tak se vysypal.

A ta vyrazka cervene flicky, u seste mely deti spis tecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
20.6.18 11:06

@Hobitka CRP bylo prave jen 8.. ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
20.6.18 11:10

@Dzinovka 8 je fakt malo… No, uvidite, drzim palce, at je to brzy pryc. Jinak mala 13m ted treba mela nejakou divnou virozu 3 dny horecka, 1 den nic a zas 3 dny horecka. A neosypala se. To je furt neco. Bych mohla vypravet, tuhle zimu sezrala nase rodina 13 baleni ATB :? a jeste jsme meli chripku a virozu s kaslem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
20.6.18 11:19

@Hobitka To je sileny :roll: To si taky pekne uzivate.. Dekuji za podporu, snad se to konecne uz zacne obracet k lepsimu.. Posilam Ti jeste jednu lepsi fotku.. tady mi prijde e to jsou spis tecky.. nejhorsi je, ze vsechno muze byt tisic jinych veci a nic neni podle “pravidel” a ani dr. Nerekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
20.6.18 11:49

@Dzinovka Doktori vetsinou na detech vykoukaj zhruba tolik, co ja, jen se umej lip podivat do krku a maj STREPTEST a CRP. Vetsinou tam lezu, kdyz cucham ATB, jinak moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí