Jak dlouho trvá šestá nemoc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
22.5.12 23:04
@Ajla píše:
no tak malej mel dnes i prujem… :think:
a dr mi jendou tvrdila ze prujem u zubu je historka od babicek .-D

Hm, tak moje děti si „odprůjmovaly“ všechny stoličky, u kluka to bylo horší. Naše Dr. to ale připouští (po vyloučení jiných onemocnění)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
22.5.12 23:08

ja si taky mylsim ze ot k tomu patri mamka rikala ze my se segrou mely prujem a druhy den vzdy zub :-)

ikdyz minule jsem si myslela jak mu rostou zuby kdyz mel prujem a najednou z toho byla strevni chripka …

no nicmene hlavne ze uz nema teploty…asi je z toho dost unavenej rano se vzdy budil mezi pul sedmou a sedmou a uz tri dny spi do deviti a dnes do pul desaty…
nechce moc chodit vzy ujde par metru a jde ke mne a chce se nosit nebo do kocarku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
23.5.12 08:42

@Ajla Ajlo, tak jak je malému? je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.5.12 22:33

asi ot byla vyrazka k zubum…je v pohode uz je bez teplot, vyrazky, dnes jedl krasne krom odpoledni svacinky ale to nebyl pri chuti :-)
dekuju za optani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alžbět
4.6.12 17:43

MY taky - mám tři děti a všecky ve věku okolo roku to zničeho nic chytly. Ta nejmaldší to má aktuálně teď v devíti měsících, právě se po třech dnech vyhrabala z vysokých horeček (až 40),dneska ani nechtěla jíst. Tak čekám, že do večera přijde vyrážka. .. :oops:

• Citovat
  • Upravit
travelmate
7.9.12 21:37

My ted mame sestou nemoc :-( uz 3 dny, ma 39C, porad breci, neji ma hrozny krece takze se krouti, dostava zabal paralen a nurofen no neni to zadnej med :-(

• Citovat
  • Upravit
stellaa23
1.11.12 09:19

šestá nemoc

Minulý týden jsem byla s malou u doktorky. Byla tam paní s chlapečkem, který měl šestou nemoc. Paní mě docela vyděsila průběhem nemoci. Prý jezdili každý den na pohotovost, teploty byly skoro ke 40:-(Holky čím snižujete takhle vysoké teploty, popř. dáváte zábaly…Nechci malovat čerta na zeĎ, ale chci být připravená kdyby náhodou něco…díky

• Citovat
  • Upravit
55
5.4.13 14:14

Ahoj holky, :kytka:
prosím o radu! Náš malý 11m. měl už asi před měsícem šestou nemoc - horečky, potom dvoudenní vyrážka. Nejdřív jsme byli u doktora na odběru moči a krve, ale z výsledků prý nebyla jasná příčina těch horeček, potom když se osypal jsme přišli znova a to už doktor poznamenal, že to byla šestá nemoc.
A jak říkám, měsíc uběhl a malý má vysoké horečky znova, zatím dva dny. Dnes jsme šli opět k doktorovi, zase udělal testy a nic, jen prý jaterní test dopadl hůř, tak mu předepsal Flavobion, ale horečky neví z čeho má.
Tak se vás ženy ptám co to může být? Může mít i podruhé šestou nemoc? Já jsem myslela, že je to jako neštovice- jednou a konec. Jinak má opravdu jen tu horečku, žádný kašel ani rýma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
7.6.13 07:29

Ahoj, obnovuji diskuzi - syn měl od neděle do středy horečky, ve středu se mu začla objevovat vyrážka, kterou má doteď. všude čtu, že vyrážka nesvědí, a do včera asi ani nesvědila, ale noc u nás byla hrozná - ve 2 rán se probudil a od té doby spal cca celkem 2 hod. myslíte, že to může být tím, že ho to svědí, nebo je problém jinde? zdá se mi, jako by se škrábal na hlavičce a na bříšku, ale možná se kroutí i kuli bříšku, protože kdykoliv ho otočim na břicho, šíleně prdí. prostě zkouším přijít na to, co by to mohlo být. mohlo by ho to svědit, či nikoliv? děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
7.6.13 07:35

@xpisk03 pokud to byla šestá, tak ta nesvědí.. Nás teda doktorka chtěla s vyrážkou vidět - právě kvůli potvrzení diagnozy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
7.6.13 08:23

@gabriela82 děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
31744
7.6.13 08:42

@xpisk03
mám pocit, že píšeš o nás ;)
Můj dr ho vidět nechtěl, jen to příští týden na preventivce oznámím, že jí prodělal.
Ale v noci je taky neklidný, ale nepřijde mi, že by ho to svědilo, spíš ho k tomu i zlobí zuby :zed:
A jak měl teploty tak si zvykl, že u mě spinká a nosí se, rarášek jeden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
7.6.13 10:59

@mari1912 taky zuby :D? mno nám za tu doby vyrostli první dva :D jo a dr. mi říkala, ať mu 3× denně kapu 5 kapek fenistilu v kapkách, ale já zblbá z netu, že to nesvědí, jsem ho nekoupila a nakapu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31744
7.6.13 11:43

@xpisk03
já taky nic nekapu, ani mě to nikdo neřekl… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
7.6.13 12:20

@mari1912 ufff, tak dobrý, já už se lekla, že jsem něco zanedbala jen kuli tomu, že furt něco čtu :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA