Jak dlouho trvá šestá nemoc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
26.10.16 14:18
@Anonymní píše:
To bude 6nemoc určitě.. HLAVNĚ AT SYNOVI NEDÁVAJÍ ANTIBIOTIKA.. Hodně doktorů si to splete s reakcí na prášky a pod..Nic se neděje..Vyrážka přejde..

On měl v prosinci vysoké crp, jinak mu nic nebylo kromě crp asi 38 nebo u více a měl horečky. Mudr mu dala ospen a pak se mi osypal a tenkrát mi říkala, že je to spíš reakce na ten ospen. Pi vysazení byla vyrážka okamžitě pryč. Teď mu antibiotika nedávala protože crp bylo jen 11…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
26.10.16 15:01

My meli sotva znatelnou vyrazku. Jenze dr nemerila crp, mrkla do krku a rekla angina. Nenapadlo me to zpochybnit. Pri podavani atb 4. den se jimi polil, pri prevlikani jsem uvidela drobnou vyrazku na brise a zadech. Jeli jsme na pohotovost, kde za dve hod byla sotva znatelna a rano uz bych ji nenasla. Na pohotovosti v krku nic nevideli, bohuzel atb dobrat. Vymenila jsem pediatru :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
26.10.16 15:05

@ArumLily0 Je mu špatně? Brečí? Je v evidentně špatném zdravotním stavu? Pokud ne, nic nepodávej, myslím žádná léčiva. Šestá nemoc je poměrně krátkodobá a neškodná záležitost. Trocha horeček na začátku, pak osypání těla jemnými pupínky, samo to zmizí, netřeba nijak zasahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
26.10.16 15:05

@ArumLily0 Řekla bych, že to bude 6. nemoc. Moje zkušenost 4 dny vysoké teploty, které nešly ničím srazit, pak průjem a vyrážka na trupu. K doktorce jsem s malým běhala vystrašená každý den, vždy odebrala crp(to bylo v pořádku) pak i moč. Říkala, že průjem bývá spouštěčem vyrážky. A ta vyrážka byla nejdřív trochu, a pak hojně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.10.16 15:08

Nic mu dávat nebudu, ani mě to nenapadlo. Ani chuť k jídlu moc nemá… jinak celou dobu úplně v pohodě, i s horečkama se chechtal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
26.10.16 15:17
@ArumLily0 píše:
Ahojky. Syn v neděli kolem 22:00 teplota až 38,9 kolem druhé ráno opět 38,9 (vše už po odečtu). V pondělí jsem šla k doktorce…moč ok, crp 11, rýma nic, kašel nic, krk v pohodě. V pondělí přes den max 37,6 večer 38,9a v noci na úterý 39,4. Úterý opět u mudr, opět nic…měl řídkou stoluci. V úterý přes den bez teplit, noci taky ok, jen chvilkama poplakával. Dnes opět u mudr-chtěla ho vidět. Zatím bez teplot. Od rána má na trupu lehkou vyrážku (zatím to nejde extra vidět)… doktorka říkala, že to může být šestá a nemusí, neví. Taky měl někdo vyrážku jen trochu a ne hodně viditelnou, že by to bylo do očí a jen na trupu? Děkuji

my jsme meli taky jen par pupinku na zadickach a na hrudnicku. A od ty doby byl s horeckama pokoj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.3.21 02:08

Dobrý den mám holčičku dijanka 9 měsíců dnes je to 4 den co má horečky 39c Aš 40 :,( byla jsem sní včera na pohotovosti a mi bylo řečeno že se možná jedná o šesti nemoci. mám ji dávat mutofen a paralen a střídám to neustále se jí vrací horečka dám jí čípek mutofen a za pár hodin má zas horečky US nevim jak mám postupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.3.21 02:09
@Mklw píše:
Dobrý den mám holčičku dijanka 9 měsíců dnes je to 4 den co má horečky 39c Aš 40 :,( byla jsem sní včera na pohotovosti a mi bylo řečeno že se možná jedná o šesti nemoci. mám ji dávat mutofen a paralen a střídám to neustále se jí vrací horečka dám jí čípek mutofen a za pár hodin má zas horečky US nevim jak mám postupovat. Můžu poprosit o radu.dekuji :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí