Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byla bych ráda, že bude mít prcek s tetou dobrý vztah. Pokud ti ale vadí ty návštěvy, tak jí ho přece nemusíš dávat.
Aspoň víš, že se někdo postará kdyby nastala nenadálá situace. A ještě rád se postará.
Nevim, jak s tvym miminkem muze nekam odejit na navstevu a ty o tom nevis? To bydlite spolu? Kdyz ti to vadi, tak se s ni tolik nevidej. Chod ven sama nebo s nejakou kamoskou.
@Nicole 1234 no ono mi nejvíce jde o to ze mi to neřekla ani ze tam jdou spis nam to zatajila
Byla bys radši kdyby na nej byla jak na cizí? Buď rada, ze ho má ráda ne
@Oriseka chtěla ho ven na 3-4 hodinky tak jsem ji ho půjčila normálně. Když jsem se ji ptala co dělají tak řekla na procházce a pak jdeme ke mě s mamkou říkám dobře. A až dneska jsem se dozvěděla ze byla na návštěvě o které jsem neměla ani tucha a zatajila mi to.
@Barkas1998 Prarodiče když hlídají dceru, tak se také staví třeba u prababičku, u kamarádky atd. Není to o tom, že by mi to zatajili, ale prostě jdou okolo a tak se tam staví.
Ja bych si třeba její dítě nevzala na sebe abych chodila sním po městě a spalo by mi na prsou jako své vlastní. ![]()
@Nicole 1234 jasně to chápu ale oni se přímo domluvily a když jsem se ptala tak mi to neřekla jen zatajila
Kdyby mu bylo víc třeba dva roky tak by mi to tak nevadilo ale je to ještě malý miminko a aby se tahalo jak panenka a tajila mi věci
Ježíši, zarlit na sestru, že má ráda moje dite ![]()
Evidentně by chtěla druhé dítě a nemá ho, tak aspoň onufava nejbližší dítě, co má k dispozici -tvoje. Bere ti ho nějak? Bojíš se, že ji tvoje dítě bude mít radši? nebo o co tu jde?
Proč spíš se ségrou neproberes, že by chtěla další dítě a proč to nejde?
@Barkas1998 hele chápu tě, taky jsem měla takové pocity vůči druhým, ale překonej to. pečující teta je k nezaplacení
@Svetluska55 nezarlim na ni jen mi tohle proste asi vadi a pritelovi taky. Druhy chtějí a mít budou ale Segra se ještě necítí tak chvilicku čekají ještě. Chtěla mít kluka ale narodila se ji holka. Tak jestli to není tím
Ahojky prosím vás chtěla bych se zeptat jak by jste toto vnímali vy.
Mam miminko půl roční a pokaždé co jdeme ven se sestrou která má své dítě dva a půl roku tak je na to mé skoro jak na vlastní. Furt říká jak by ho opusinkovala, zmordovala dávala mu když mu nebyl ani měsíc pusu na pusu což už jsem trochu zareagovala ze se nam to nelíbí. Ale ted chtěla si ho vzít dopředu do nosítka aby ji spal na prsou, vlastně chova se k němu jak k vlastnímu. Chodí si sním na návštěvy aniž by mi o tom něco řekla a musím se to dozvídat od jiných. Když jsem se ji ptala co dělali přes den protože si ho v neděli půjčila na procházku tak řekla ze jen se šli projit pak se sešli s mamkou tož vše no a par dalších věcí (furt by ho nejradši tahala, no a spíše i starala) Chtěla bych vědět zda jsem až přehnaná nebo jak by jste to cítili vy? Děkuji hloupé komenty si nechte prosím díky