Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Se nedivím. Taky bych svatbu zrusila, a fakt to tak nebývá, že ženich leze do bordelu. ![]()
@mackA159 jsem blbe v rychlosti napsala byl to „strip bar“ ale nevidim v tom rozdil ![]()
No to je prekerka. Hlavně, který ocas to fotil a zveřejňoval?! Co se stane v lese, má zůstat v lese.
Tak jestli mu nevěří, tak ten vztah asi za moc nestojí i bez strip baru…
Já bych třeba manželovi věřila, pokud by mi řekl, že nic víc nebylo.
Je úterý. To se ženich ještě neobtěžoval to od víkendu přijít vysvětlit? Co jí štve nejvíce? Že se nechal takhle fotit a nebo že měl třeba sex s prostitutkou? Má každopádně „dobré“ kamarády.
Tohle prostě chlapi dělají. A ještě tím spíš, když o sobě neví a dobrý kamarád ho tam dotáhne.
@mackA159 píše:
Se nedivím. Taky bych svatbu zrusila, a fakt to tak nebývá, že ženich leze do bordelu.
Přesně. Jako chlap můžu říct, že opravdu nikdy tam žádný stripterky na rozluckach nejsou a už vůbec se nechodí do strip klubu a bordelů.
Já bych svatbu taky rušila. Já na tvém místě bych začala zjišťovat jak a kde všechno zrušit. A jestli vám vrátí zálohy. Ikdybych mu možná časem odpustila. Tak svatbu bych za 14dní rozhodně nedala
Jako vyzní to úplně blbě, ale o tomhle ty rozlučky jsou: naposledy se ožrat a užít, než do toho praští, chlapi se opili a dělali blbosti, nejsou jako holky, kterejm stačí piknik v parku a náramek „tým bride“ aby měly pěknou instagramovou fotku ![]()
Byla bych naštvaná na toho, kdo to dal na net ale to je asi tak všechno, jinak si myslim, že ty s tim nic neuděláš, to si musí srovnat nevěsta sama
Jasněeeeeeee
Kvuli jedne fotce takove poprask?
Kdyby segre bylo dvacet, tak nereknu ani popel…
Pripada mi to jako dost hystericka reakce.
„jak to tak bývá, tak svědek zatáhl ženicha do bordelu“? ![]()
No to tak rozhodně nebývá ![]()
A sestře se nedivím. Nějaké rezervace bych neřešila, ale jaksi když mají mimino… to je mnohem horší, než oželet prachy.
@Uslava fotky se dostaly ven vcera. Pry absolutne zklamal jeji duveru.. hodne s kamarady jezdi na lovy a ted si predstavuje co tam asi taky mohl delat. Ze ji nikdy nenapadlo, ze on by ji zrovna takhle ranil, ze uz mu nebude nikdy verit a ze kdyz by jel opet nekam pres noc, ze bude jen v napeti.. nic moc vic mi nerekla
@Anonymní píše:
@Uslava fotky se dostaly ven vcera. Pry absolutne zklamal jeji duveru.. hodne s kamarady jezdi na lovy a ted si predstavuje co tam asi taky mohl delat. Ze ji nikdy nenapadlo, ze on by ji zrovna takhle ranil, ze uz mu nebude nikdy verit a ze kdyz by jel opet nekam pres noc, ze bude jen v napeti.. nic moc vic mi nerekla
A co dela pan ženich? Snaží se s ni mluvit nebo co? kde teď bydlí?
Ahoj prosim anonym
Sestra se ma za 14 dnu vdavat. O vikendu mel jeji nastavajici rozlucku, muj pritel se take ucastnil, ale rano vstaval do prace tak nepil a prijel celkem brzy. Pry jich bylo 8 chlapu, sli na motokary a pak do sportbaru. Tam se s nimi rozloucil a kluci pry meli v planu pokracovat nekam na diskoteku, A jak to tak byva tak svedek zatahl ženicha do bordelu. Vcera se dostaly fotky z rozlucky na net a sestra chytila amok a ze chce ihned svatbu zrusit, rano prijela k nam a jen a jen breci, ted usnula a ja nevim jak ji pomoci, co vlastne dal delat. Maji priletet pribuzni ze zahranici, vsechno je poplacene a zarezervovane sluzby.. neni to mala svatba. Nikdy s partnerem problem nemela, jsou spolu 7let, maji mimco. Pro info, protoze se budete ptat tak na fotkach sedi zenich do pul tela nahy, na nem kozata stripterka s dildem v ruce, asi se da vyvodit co se delo, ale on to zapira a ze slo jen o strip…sestra mu absolutne neveri, zablokovala si ho vsude, kde by ji mohl kontaktovat…opravdu nevim jak ja to mam jaki svedkyne a hlavnr sestra resit.