Sestra chce zrusit svatbu

Anonymní
8.9.21 15:25

Sestra chce zrusit svatbu

Ahoj prosim anonym
Sestra se ma za 14 dnu vdavat. O vikendu mel jeji nastavajici rozlucku, muj pritel se take ucastnil, ale rano vstaval do prace tak nepil a prijel celkem brzy. Pry jich bylo 8 chlapu, sli na motokary a pak do sportbaru. Tam se s nimi rozloucil a kluci pry meli v planu pokracovat nekam na diskoteku, A jak to tak byva tak svedek zatahl ženicha do bordelu. Vcera se dostaly fotky z rozlucky na net a sestra chytila amok a ze chce ihned svatbu zrusit, rano prijela k nam a jen a jen breci, ted usnula a ja nevim jak ji pomoci, co vlastne dal delat. Maji priletet pribuzni ze zahranici, vsechno je poplacene a zarezervovane sluzby.. neni to mala svatba. Nikdy s partnerem problem nemela, jsou spolu 7let, maji mimco. Pro info, protoze se budete ptat tak na fotkach sedi zenich do pul tela nahy, na nem kozata stripterka s dildem v ruce, asi se da vyvodit co se delo, ale on to zapira a ze slo jen o strip…sestra mu absolutne neveri, zablokovala si ho vsude, kde by ji mohl kontaktovat…opravdu nevim jak ja to mam jaki svedkyne a hlavnr sestra resit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
8.9.21 15:28

Se nedivím. Taky bych svatbu zrusila, a fakt to tak nebývá, že ženich leze do bordelu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.21 15:29

@mackA159 jsem blbe v rychlosti napsala byl to „strip bar“ ale nevidim v tom rozdil :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14980
8.9.21 15:29

No to je prekerka. Hlavně, který ocas to fotil a zveřejňoval?! Co se stane v lese, má zůstat v lese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.9.21 15:33

Tak jestli mu nevěří, tak ten vztah asi za moc nestojí i bez strip baru… :nevim: Já bych třeba manželovi věřila, pokud by mi řekl, že nic víc nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
8.9.21 15:35

Je úterý. To se ženich ještě neobtěžoval to od víkendu přijít vysvětlit? Co jí štve nejvíce? Že se nechal takhle fotit a nebo že měl třeba sex s prostitutkou? Má každopádně „dobré“ kamarády.
Tohle prostě chlapi dělají. A ještě tím spíš, když o sobě neví a dobrý kamarád ho tam dotáhne.

• Citovat
  • Upravit
20906
8.9.21 15:36
@mackA159 píše:
Se nedivím. Taky bych svatbu zrusila, a fakt to tak nebývá, že ženich leze do bordelu. :mavam:

Přesně. Jako chlap můžu říct, že opravdu nikdy tam žádný stripterky na rozluckach nejsou a už vůbec se nechodí do strip klubu a bordelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.9.21 15:36

Já bych svatbu taky rušila. Já na tvém místě bych začala zjišťovat jak a kde všechno zrušit. A jestli vám vrátí zálohy. Ikdybych mu možná časem odpustila. Tak svatbu bych za 14dní rozhodně nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
8.9.21 15:37

Jako vyzní to úplně blbě, ale o tomhle ty rozlučky jsou: naposledy se ožrat a užít, než do toho praští, chlapi se opili a dělali blbosti, nejsou jako holky, kterejm stačí piknik v parku a náramek „tým bride“ aby měly pěknou instagramovou fotku :nevim:
Byla bych naštvaná na toho, kdo to dal na net ale to je asi tak všechno, jinak si myslim, že ty s tim nic neuděláš, to si musí srovnat nevěsta sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
8.9.21 15:37
@Cenarius píše:
Přesně. Jako chlap můžu říct, že opravdu nikdy tam žádný stripterky na rozluckach nejsou a už vůbec se nechodí do strip klubu a bordelů.

Jasněeeeeeee

• Citovat
  • Upravit
6794
8.9.21 15:38

Kvuli jedne fotce takove poprask?
Kdyby segre bylo dvacet, tak nereknu ani popel…
Pripada mi to jako dost hystericka reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21437

„jak to tak bývá, tak svědek zatáhl ženicha do bordelu“? 8o
No to tak rozhodně nebývá :D

A sestře se nedivím. Nějaké rezervace bych neřešila, ale jaksi když mají mimino… to je mnohem horší, než oželet prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Uslava fotky se dostaly ven vcera. Pry absolutne zklamal jeji duveru.. hodne s kamarady jezdi na lovy a ted si predstavuje co tam asi taky mohl delat. Ze ji nikdy nenapadlo, ze on by ji zrovna takhle ranil, ze uz mu nebude nikdy verit a ze kdyz by jel opet nekam pres noc, ze bude jen v napeti.. nic moc vic mi nerekla

• Citovat
  • Upravit
4129
8.9.21 15:39

Nedivím se jí. Sama nevím, co bych dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
8.9.21 15:41
@Anonymní píše:
@Uslava fotky se dostaly ven vcera. Pry absolutne zklamal jeji duveru.. hodne s kamarady jezdi na lovy a ted si predstavuje co tam asi taky mohl delat. Ze ji nikdy nenapadlo, ze on by ji zrovna takhle ranil, ze uz mu nebude nikdy verit a ze kdyz by jel opet nekam pres noc, ze bude jen v napeti.. nic moc vic mi nerekla

A co dela pan ženich? Snaží se s ni mluvit nebo co? kde teď bydlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný