Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, spíš bys měla myslet na to, že jsi vdaná a máš dítě. Nějaké scházení bys měla úplně vypustit z hlavy. Tak nějak nevidím důvod, proč se s ním scházet ![]()
A proč se s nim chceš vidět? Jak jsem pochopila, nebyl to kamarad a o sex Ti dnes zřejmě nejde…?
Je to jasne ze omnchce jen prubnout jestli by jsi mu zas nedala. Asi nemá nikoho jiného po ruce. O pokecani s ženskou na dětském hřišti mu vůbec nejde ![]()
Zapomen na nej, jemu o nějaký pokec nejde, bude to na tebe zkoušet.
Já v tom problém nevidím. Pokud začne zkoušet něco, co ti bude vadit, jednoduše se sebereš a odejdeš. Otázka je, jestli se trošku nebojíš sebe. ![]()
Buď to nech plavat nebo se s ním sejdi a projděte se (pokud je dítě ještě v kočárku, pokud už ne, tak hřiště) ![]()
Ano je to hloupé. Ignorovala bych ho. Asi ho manželka kopla do zadku, tak projíždí seznam ex milenek.
@kaja00 píše:
Buď to nech plavat nebo se s ním sejdi a projděte se (pokud je dítě ještě v kočárku, pokud už ne, tak hřiště)
Malej začal mluvit od 1,5 roku a od 2,5 vykeca naprosto vše. Já bych doma neutajila ani kosticku čokolády natož ze maminka si povídala na hřišti s nějakým strejdou a on tam neměl dítě ![]()
@hospodki píše:
Malej začal mluvit od 1,5 roku a od 2,5 vykeca naprosto vše. Já bych doma neutajila ani kosticku čokolády natož ze maminka si povídala na hřišti s nějakým strejdou a on tam neměl dítě
A ty se nesmíš bavit s žádným mužem bez přítomnosti manžela? ![]()
Zakladatelko, já bych se s ním sešla na nějakém neutrálním místě venku a vzala s sebou dítě (informovala bych jo o tom předem, podle reakce bys mohla poznat, o co mu jde).
@Anonymní píše:
Ahojte. mam dilema: kdysi jsem mela pomer s muzem, ktery byl zadany. byla jsem mlada a hloupa a nikdy jsem od toho nic vic necekala. pak jsme se odstehovali a dlouho se nevideli (6 let?). parkrat jsme si napsali jak se mame ale nebylo mi prijemne nejak narazet na sex, vzdy jsem ze strachu z osobniho setkani couvla. mezitim jsem se totiz vdala a mam dite. a taky asi o 10 kg vic. nyni se chce videt a ja uvazuju jak. z me strany jde o zvedavost a spis pokec, ale mam strach jak to bude brat on. myslim ze uz jsem uplne nekde jinde a taky vypadam jinak po diteti. mam zvolit neutralni misto nekde venku treba i s malou abychom si jen pokecali nebo je to hloupe a lepsi je do toho nerypat a nechat to plavat? diky. nikam na kafe se ted neda a zbavovat se ditete a vymyslet neco extra se mi nechce.
To musíš vědět ty. Co chceš, ti nikdo neporadí.
Pokud ta zvědavost je silnější, tak kafe se dá koupit do ruky a projít se v parku.
Myslím, že ani on není jako dřív. Všichni se časem posouváme. Takový je život.
Rozhodni se sama, najdi rovnováhu mezi touhou a rozumem a uvidíš, co ti z toho vyjde.
@hospodki píše:
Malej začal mluvit od 1,5 roku a od 2,5 vykeca naprosto vše. Já bych doma neutajila ani kosticku čokolády natož ze maminka si povídala na hřišti s nějakým strejdou a on tam neměl dítě
Tak vzhledem k tomu, ze jde o exmilence, je to trochu jina situace, nez sejit se po letech s kamaradem, pripadne i s expartnerem, pokud jste se rozesli v dobrem a zustali jste v pratelskem kontaktu. Tam by samozrejme nebylo co resit. Ja bych se asi ridila tim, jak moc bych byla v pohode s tim, kdyby se muj muz po letech schazel s exmilenkou a jeste i v pritomnosti naseho ditete.
Pokud by ti to nevadilo, smele do toho. Jiste nebude problem to manzelovi rict, kdyz o nic nejde.
Ahojte. mam dilema: kdysi jsem mela pomer s muzem, ktery byl zadany. byla jsem mlada a hloupa a nikdy jsem od toho nic vic necekala. pak jsme se odstehovali a dlouho se nevideli (6 let?). parkrat jsme si napsali jak se mame ale nebylo mi prijemne nejak narazet na sex, vzdy jsem ze strachu z osobniho setkani couvla. mezitim jsem se totiz vdala a mam dite. a taky asi o 10 kg vic. nyni se chce videt a ja uvazuju jak. z me strany jde o zvedavost a spis pokec, ale mam strach jak to bude brat on. myslim ze uz jsem uplne nekde jinde a taky vypadam jinak po diteti. mam zvolit neutralni misto nekde venku treba i s malou abychom si jen pokecali nebo je to hloupe a lepsi je do toho nerypat a nechat to plavat? diky. nikam na kafe se ted neda a zbavovat se ditete a vymyslet neco extra se mi nechce.