Setkani po dlouhe dobe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.4.21 14:40

Já to tajit nepotřebuju, i manžel se občas kontaktuje/vidí s některou bývalou, i když teď už o hodně méně než předtím. tak samozřejmě jsme byli i kamarády. no asi uvidím dle aktuální nálady. mě by se líbilo sejít se venku a pokecat někde v parku, hřišti. bojím se spíš aby to nebylo nějaké nepříjemné, o sex ani nějaké takové řeči nestojím. tak je pravda, že při setkání na dětském hřišti to ani čekat nemůže :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.21 14:42
@hospodki píše:
Malej začal mluvit od 1,5 roku a od 2,5 vykeca naprosto vše. Já bych doma neutajila ani kosticku čokolády natož ze maminka si povídala na hřišti s nějakým strejdou a on tam neměl dítě :lol:
:lol: :lol: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
13988
28.4.21 15:20
@Anonymní píše:
Já to tajit nepotřebuju, i manžel se občas kontaktuje/vidí s některou bývalou, i když teď už o hodně méně než předtím. tak samozřejmě jsme byli i kamarády. no asi uvidím dle aktuální nálady. mě by se líbilo sejít se venku a pokecat někde v parku, hřišti. bojím se spíš aby to nebylo nějaké nepříjemné, o sex ani nějaké takové řeči nestojím. tak je pravda, že při setkání na dětském hřišti to ani čekat nemůže :-D

Co zjistíš, že by tě jako potenciální milenku bral, jinak by to nedělal.
Otázka je, jestli ty potřebuješ potenciálního milence :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
28.4.21 15:49

Pán nejspíš hledá ďolík pro svůj kolík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18681
28.4.21 19:01
@lucenka píše:
A ty se nesmíš bavit s žádným mužem bez přítomnosti manžela? 8o

Jezis tady je zas konstelace hvězd :zed: to vyvozujes zase z čeho?? Zakladatelka ten první příspěvek měla takový, ze to vypadalo, ze to doma úplně vykládat nechce a hlavně podle poslední věty ‘zbavovat se dítěte a vymyslet něco extra’… takže má reakce i kdybych chtěla tak s dítětem nic neutajim. Nevim kde beres to, ze si s nikým nemůžu povidat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.21 20:43

Tak dle reakci tady jsem asi naivka a doufam ze si chlap muze chtit prijit pokecat po letech jen tak vidim ze vetsina si mysli ze to zkousi

• Citovat
  • Upravit
18681
28.4.21 21:17
@Anonymní píše:
Tak dle reakci tady jsem asi naivka a doufam ze si chlap muze chtit prijit pokecat po letech jen tak vidim ze vetsina si mysli ze to zkousi

Hele tam je asi problem ten, ze to byl milenec, zadaný a přeci jen ten sex byl hlavní komodita. Pokud by to byl jen ex, tak tam by vás spojovalo mnohem víc a klidně bych to viděla jen na pokec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
28.4.21 22:34

Když jde jen o pokec, tak neřeš, kolik jsi přibrala po dítěti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie