Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hospodki píše:
Malej začal mluvit od 1,5 roku a od 2,5 vykeca naprosto vše. Já bych doma neutajila ani kosticku čokolády natož ze maminka si povídala na hřišti s nějakým strejdou a on tam neměl dítě
@Anonymní píše:
Já to tajit nepotřebuju, i manžel se občas kontaktuje/vidí s některou bývalou, i když teď už o hodně méně než předtím. tak samozřejmě jsme byli i kamarády. no asi uvidím dle aktuální nálady. mě by se líbilo sejít se venku a pokecat někde v parku, hřišti. bojím se spíš aby to nebylo nějaké nepříjemné, o sex ani nějaké takové řeči nestojím. tak je pravda, že při setkání na dětském hřišti to ani čekat nemůže
Co zjistíš, že by tě jako potenciální milenku bral, jinak by to nedělal.
Otázka je, jestli ty potřebuješ potenciálního milence ![]()
@lucenka píše:
A ty se nesmíš bavit s žádným mužem bez přítomnosti manžela?
Jezis tady je zas konstelace hvězd
to vyvozujes zase z čeho?? Zakladatelka ten první příspěvek měla takový, ze to vypadalo, ze to doma úplně vykládat nechce a hlavně podle poslední věty ‘zbavovat se dítěte a vymyslet něco extra’… takže má reakce i kdybych chtěla tak s dítětem nic neutajim. Nevim kde beres to, ze si s nikým nemůžu povidat ![]()
Tak dle reakci tady jsem asi naivka a doufam ze si chlap muze chtit prijit pokecat po letech jen tak vidim ze vetsina si mysli ze to zkousi
@Anonymní píše:
Tak dle reakci tady jsem asi naivka a doufam ze si chlap muze chtit prijit pokecat po letech jen tak vidim ze vetsina si mysli ze to zkousi
Hele tam je asi problem ten, ze to byl milenec, zadaný a přeci jen ten sex byl hlavní komodita. Pokud by to byl jen ex, tak tam by vás spojovalo mnohem víc a klidně bych to viděla jen na pokec.
Když jde jen o pokec, tak neřeš, kolik jsi přibrala po dítěti ![]()
Já to tajit nepotřebuju, i manžel se občas kontaktuje/vidí s některou bývalou, i když teď už o hodně méně než předtím. tak samozřejmě jsme byli i kamarády. no asi uvidím dle aktuální nálady. mě by se líbilo sejít se venku a pokecat někde v parku, hřišti. bojím se spíš aby to nebylo nějaké nepříjemné, o sex ani nějaké takové řeči nestojím. tak je pravda, že při setkání na dětském hřišti to ani čekat nemůže