Šetření partnera na všem

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
518
22.6.22 23:28

@Michelle_M jak to myslíš s těma Světlama? Jsou i levnější a taky pěkný. Já jen že něco si vyhlídla a pak SME. nasla podobné kolem 2 500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
22.6.22 23:32
@Lilale píše:
@veria jako pro mě je to dost. Ale myslím si, že je to přijatelné. Prostě pro něj je to moc on by nejraději koupil něco za 1000 Kč do obýváku na strop a je to.
A za kolik máte ty světla a co je vlastně na nich tká drahého umění značka nebo svitivost

Jsou to designove znackove kousky treba lustr do loznice se mi strasne libil, stal asi 15 tis. Ale je fakt peknej. Takovej v Hornbachu nekoupis. Mame ho uz 10 let a menit nebudem, je nadcasovy. Je to hodne, chapu ze na to kazdy nema, ale 4 tis v dnesni dobe…. Neni zas tak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.6.22 23:36

No, muzes ho zaprahnout, at vymysli, aby sla voda z vany do nadrzky zachodu, dotahne uzitkovou vodu ze studny, da na strechu solary a zacne sazet les. To ho trochu zamestna ;).

Ne, vazne. Kolenovrt je hruza. Na druhou stranu, v dnesni situaci mozna bude dobrej :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
22.6.22 23:39

@veria nojo my to máme zase doma normální. Žádné luxus. Máme na co máme. Lustr za 15 tisíc sem nenašla ani na netu. Asi, protože nepovím v takovych vodach. Nechceš ho vyfotit a dát sem? Podívala bych se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
22.6.22 23:41

@Lucie_Sx :zed: to ho nenapadlo ale na zahrádce máme všude bečky s vodou i barel, ale proč ne chytá dešťovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14593
22.6.22 23:42
@Lilale píše:
@Michelle_M jak to myslíš s těma Světlama? Jsou i levnější a taky pěkný. Já jen že něco si vyhlídla a pak SME. nasla podobné kolem 2 píše: Více

Přesně, levný a pěkný, to je můj styl :palec: Ale ze mě si inspiraci neber, já jsem strašně lakomá, co se týče těhle užitkových věcí, kdy ta za pár stovek udělá stejnou službu jako ta za tisíce :D Pochybuju, že některé z našich svítidel stálo víc než 1 500 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
22.6.22 23:46
@Lilale píše:
@veria nojo my to máme zase doma normální. Žádné luxus. Máme na co máme. Lustr za 15 tisíc sem nenašla ani na netu. Asi, protože nepovím v takovych vodach. Nechceš ho vyfotit a dát sem? Podívala bych se

Ne, nechci, nezlob se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518

@Michelle_M :pocitac: já fakt nemám peníze 💸 nějak jsem na mateřské, ale trvala jsem na pěkném zrcadlu s led podsvícením do koupelny tak nechtelmho koupit tak jsem si objednala sama a za mě bylo drahy bez pár drobných 5 000 Kč ale už se na. Ej moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518

@veria jasně chranis soukromí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.6.22 23:47
@Klopotkova píše:
Souhlasím, konvici vytahovat ze zásuvky je důležité, taky to doma děláme, tedy, pokud jsme doma, tak jak kdy, ale když jdeme z domu, vždy vytahujeme, nechceme vyhořet.

mám dotaz - vytahovat konvici ze základny nebo základnu ze zdi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
22.6.22 23:48
@Lilale píše:
@veria jasně chranis soukromí?

Jasny. Hele mne se to taky zdalo moc, ale muj manzel kolenovrt neni a potrpi si na design ;) myslim ze byl z jednoho specializovaneho svitidloveho obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
22.6.22 23:52

@veria taky asi záleží jakou máte životní úroveň a příjmy
Tak přítel vůbec má design mě. prijde že ho to ani nebaví a mě. to zas baví vymyslet zařizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
22.6.22 23:52

Já bych pochopila, že chce se ženou na RD trochu šetřit obzvlášť v téhle době.

Asi bych se obešla bez světel a nějakého vybavení, ale aby chodil potmě nebo nedovolil dítěti napustit bszének, to je prostě už za hranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
22.6.22 23:56

My máme lustr z Bazoše, do tisícovky a zrovna dle mých představ, spousta lidí se stěhuje, obměňuje zařízení, tak klidně mrkni i na něco z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
23.6.22 00:01
@Lilale píše:
@veria taky asi záleží jakou máte životní úroveň a příjmy
Tak přítel vůbec má design mě. prijde že ho to ani nebaví a mě. to zas baví vymyslet zařizovat

Vsak jo, nerikam ze si mas kupovat tak drahy svetla. Tak si zatim nech zarovku a poridite dodatecne, az budes vydelavat. Svetla fakt nejsou to nejdulezitejsi. Ale to chorobny setreni s vodou a elektrinou, to bych nedavala. Jasne, plytvat se v teto dobe nemuze, ale pomalu si ani nerozsvitit?? To je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí