Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To je neskutečný, radši to nebudu ani komentovat. Člověk by ji i politoval, kdyby si nepřečetl ty další diskuze. Prý zatajit partnera s příjmy. ![]()
A na tohle budeme brzo my všichni doplácet… na zrcadlo s LED podsvícením, protože ho chi teď! ![]()
@Lilale píše:
@Michelle_Mjá fakt nemám peníze 💸 nějak jsem na mateřské, ale trvala jsem na pěkném zrcadlu s led podsvícením do koupelny tak nechtelmho koupit tak jsem si objednala sama a za mě bylo drahy bez pár drobných 5 000 Kč ale už se na. Ej moc těším
Potom se nedivím, že tvůj muž je šetřil. Protože ty jsi očividně finančně negramotná.
Jednoduše, barák máte hotový sotva z poloviny, když to píšeš. Hypotéku máte vyčerpanou, a pokud sis všimla, tak ceny některých stavebních materiálů vyletěly přímo závratně. Ale ty, ty musíš mít zrcadlo s podsvícením. A sedíš doma na mateřské a hledáš, jestli bys mohla vyždímat stát. Chováš se skutečně jako hlupák.
@Betty MacDonald píše:
To je neskutečný, radši to nebudu ani komentovat. Člověk by ji i politoval, kdyby si nepřečetl ty další diskuze. Prý zatajit partnera s příjmy.
Taky jsem to chtěla napsat, když jsem četla její předchozí diskuze.
Začínám si myslet, že celá tahle osoba a její diskuse jsou vymyšlené. Že to není možné.
@Lilale píše:
@Alriga no tak díky za radu
Tohle nezměníš, je to v něm a nepředěláš ho. Jedině ho můžeš umluvit a ubít argumenty. Říká se lehce nabyl, lehce pozbyl. On, když se na každou korunu hodně nadělá, tak nechce lehce pozbývat. Tobě chodí rodičovská automaticky, tak to zase tak nevidíš. V něčem ho chápu, také se teď rozmýšlím, co je zbytné, a co ne. Třeba sušička mi zbytná připadá a nemám ji. Myčku máme, ale také ji tolik nepoužívám, co dřív, a pořádně ji narvu.
@Lilale píše:
@Karolína13210 tak jako dřív počítal peníze 💸 to já taky počítám celý život
Teď mu asi hrabe z těch zpráv. Do toho hypo dva roky a poplatky. Asi to nějak nedává? Přitom vše zaplatíme dluhy nemáme. Nevím, proč se tak stresuje.
No přehání to o tom žádná, ale zase jej chápu. Ono splácet milion hypotéku a mít nedodělaný barák, kde zahuci další klidně 1-2 při dnešních cenách. Navíc šílené zdražování energií, který třeba ty vůbec nevidíš. Fixace a zdražení hypotéky jsi taky neřešila. Takže je dost možný, že o vaší finanční situaci má mnohem větší přehled než ty a je to hlavně zátěž na jeho příjem. Přemýšlí jak vůbec a z čeho bude dostavovat dům a pořád jej otravuje žena, která by pořád něco kupovala a utrácela.
Na té vodě toliko neušetří, aby nemohl napustit bazének. To je kolik? 5-10kc.
Jediné, v čem s ním souhlasím, je ta varná konvice. Ta je nejčastější příčinou požárů v domácnosti.
Zbytek bych fakt nedala… To předtím takový nebyl?
Zajímavé…
tentokrát to trvalo celých 5 stránek než většině došlo, že diskutují s hloupou a finančně negramotnou podfukářkou.
@Sadman píše:
@Lilale V poho, my byli na dovce. Ten by brecel, i ti koupit presicko a zakusek, co? Je to oskliva vlastnost tohle nesviceni a zalevani zachodu vodou po koupani. Jako fajn, budoucnost lidstva je v ekologii…nebo v drogách, to je jedno. Ale jako narodil jsem se na obri Svet, tudiz byt zalezly cely zivot v ulite je blbost. My napriklad nemame auto. Ale zase jsme toho dost nalitali letadlama, nez jsme zacli litat kolem male. No a tak, aby rec nestala. Kup si neco hezkyho na sebe a lustr drahej, vzdyt tam bude viset roky.
Zrovna zalevani zachoda vodiu z vany mi prijde super a kdyby to slo udelat nejak elegantne (aka z vany se to precerpa do nejaky nadrze a ne ze to musim nabirat kyblem), delam to porad. A ne kvuli setreni penez.
@Sallyna píše:
Nestaci vypnout pojistny vypinac na zasuvce? Pokud tam je.
To by asi mělo. Prostě jde o to, aby tam nešel proud.
@Cenarius píše:
No přehání to o tom žádná, ale zase jej chápu. Ono splácet milion hypotéku a mít nedodělaný barák, kde zahuci další klidně 1-2 při dnešních cenách. Navíc šílené zdražování energií, který třeba ty vůbec nevidíš. Fixace a zdražení hypotéky jsi taky neřešila. Takže je dost možný, že o vaší finanční situaci má mnohem větší přehled než ty a je to hlavně zátěž na jeho příjem. Přemýšlí jak vůbec a z čeho bude dostavovat dům a pořád jej otravuje žena, která by pořád něco kupovala a utrácela.Na té vodě toliko neušetří, aby nemohl napustit bazének. To je kolik? 5-10kc.
Tak záleží jaký bazének. Jestli nějaký na pár kýblů, napustila bych ho sama. Jestli něco většího, při ceně vody bych do toho nešla.
@adamcoka píše:
Jediné, v čem s ním souhlasím, je ta varná konvice. Ta je nejčastější příčinou požárů v domácnosti.Zbytek bych fakt nedala… To předtím takový nebyl?
Podle jejích ostatních diskuzí má chlap doma ženu, která má jen střední, je bez práce, končí jí mateřská a doma mají dítě do dvou let věku. Když si k tomu člověk přičte nedodělaný barák, hypotéku a nezaměstnanou partnerku, co chce kupovat dražší lustry, aby to měla doma pěkné, tak se možná nedivím, že mu z toho hrabe. ![]()
@Sadman píše:
@Lilale V poho, my byli na dovce. Ten by brecel, i ti koupit presicko a zakusek, co? Je to oskliva vlastnost tohle nesviceni a zalevani zachodu vodou po koupani. Jako fajn, budoucnost lidstva je v ekologii…nebo v drogách, to je jedno. Ale jako narodil jsem se na obri Svet, tudiz byt zalezly cely zivot v ulite je blbost. My napriklad nemame auto. Ale zase jsme toho dost nalitali letadlama, nez jsme zacli litat kolem male. No a tak, aby rec nestala. Kup si neco hezkyho na sebe a lustr drahej, vzdyt tam bude viset roky.
Zrovna splachování použitou vodou je super, jen se na to musí myslet už na počátku. Ve zdi je nádrž, voda ti nateče do ní a ty klasicky zmáčkneš čudlík.
A nebylo by lepší napřed dostavět dům, než kupovat drahý lustr?
Mě by vadily nesmysly jako že pračka pere moc dlouho, nebo omezování dětí aby jim byla v koupelně zima
zbytek no jak sis ho našla tak je. Můj muž díky bohu takový není, u nás jsme ta spořivá spíš já. Taky zařizujeme bydlení, on by koupil jen to nejlepší, já zase dělám cenová srovnání a vyhledávám. Třeba regály z IKEA nechce ý radši si objednal dražší na míru.