Šetřím na studium vychovatelství a nabízím proto doučování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
7.3.20 17:09
@Kolarkaa píše:
Hele ja tomu teda nerozumim. Ja jsem ucitelka, mam k tomu skolu. Ale kamaradka ma maturitu na strojarne, prvne ji s tim vzdelanim vzali jako druzinarku, nasledne z nedostatku ucitelu jako ucitelku k prvnakum. Mistni fyzioterapeutka jen proro, ze 2 roky zila v UK tak uci na ZS anglinu, taky bez vzdelani…

v soucasne dobe muzou ucit i bez vzdelani, ale pouze do doby, nez se prihlasi nekdo kvalifikovany. Hadam, ze je to v praze, tam je nejvetsi nedostatek kvalifikovanych ucitelu. Novela skolskeho zakona ma umoznit ucit komukoli s vs, odbornici z praxe skolstvi zachrani :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jiří Brno
7.3.20 17:13
@Kolarkaa píše:
Hele ja tomu teda nerozumim. Ja jsem ucitelka, mam k tomu skolu. Ale kamaradka ma maturitu na strojarne, prvne ji s tim vzdelanim vzali jako druzinarku, nasledne z nedostatku ucitelu jako ucitelku k prvnakum. Mistni fyzioterapeutka jen proro, ze 2 roky zila v UK tak uci na ZS anglinu, taky bez vzdelani…

ty školy ale riskují postih za neslnění kvalifikace pedagog. pracovniku, zákon č. 563/2004 Sb. Což je pravě bubák, který blokuje mě pro perspektivnejsi formu zamestnaneckeho pomeru

• Citovat
  • Upravit
4928
7.3.20 17:20
@Jiří Brno píše:
kousek pres 30let. Mam ale dojem, že nad 26 si každy hradi poplatky za VS sám, asi 6tis/semestr, nevim presne

Tak ještě jednou ;) Neexistuje žádný poplatek za studium v příliš vysokém věku.
Platíš si jen pojištění, které si asi už stejně platíš, a přijdeš o většinu studentských slev, které stejně nemáš.

více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jiří Brno
7.3.20 17:20

covid19

Jen počkejme až se rozšíří opatreni proti covid19 v čr, všechny školy se zavřou a všichni budou mit utrum. Ikdyž BBC world service tvrdi, že i zaměstnancum na dohody zamestnavatel musi ztratu prolatit, teda co se tyče karanterny. Co se tyka zavřeni škol, tak vlastne hpp to maji jako placene volno a dohody maji vlasne zřejme smulu

• Citovat
  • Upravit
4100
7.3.20 17:27

@matkabagristy jj Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
7.3.20 17:28

@vokishka no hlavne asi nechces, aby tveho prvnaka ucila holka se strojarnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.3.20 17:32

Mi prijde, ze jde o trolla nebo je to nejaky uchyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
7.3.20 17:33
@Kelsey píše:

je to několikátá diskuze pořád na stejné téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
7.3.20 17:34

@Jiří Brno je to tak jak píše @MrsNorris, jelikož to bude (by byl) první Bc program, tak ho neplatíš. Stejně jako první Mgr program. Je jedno kolik ti je. Platíš si každý další.. A jelikož máš takovou praxi tak pochybuji, že by si neudělal přijímačky a školu nezvládl, program Bc - Volnočasové a mimoškolní aktivity, máš to na 3 roky, spoustu už toho víš, je to pro tebe formalita jen vlastně. Nebo ještě Předškolní a mimoškolní pedagogika na školách jako Bean, Futurum.. Jelikož už máš maturitu a dal bys dohromady praxi, tak to máš jen na rok - ovšem toto je placené..

Příspěvek upraven 07.03.20 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.3.20 17:34
@Kelsey píše:
8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.3.20 17:39

Nemusi to byt troll, diky tomu, jak se zvysuji platy pedagogu (vime, ze to tak zhave neni), stoupa zajem o tuto profesi. Je to lepsi nebo aspon tak dobre jako delat prodavacku, konecne. Jenze lidi jsou nesoudni. Mysli si, ze to zvladne kazdy, kdo do skoly chodil, na vzdelavani je odbornik kazdy, kdo vedl krouzek, tabor…No, bohuzel hlavne v praze je plat ucitele pro vysokoskolaka neatraktivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jiří Brno
7.3.20 20:12
@Kelsey píše:

jasne, proc ne

• Citovat
  • Upravit
Jiří Brno
7.3.20 20:22
@vokishka píše:
je to několikátá diskuze pořád na stejné téma

kdybyste davala v hodine pozor, tak byste se dozvedela, že,

prvni diskuze byla zjištovaci, jake jsou moznosti (ap pres sš, ap pres vš, ap přes celoživ vš, ap v ramci kurzu mimo školu, dale vychovatelstvi v ramci celoživ vš, přes vš bc, skrze kurz mimo školu, dale pedagogika volneho času na tři zpusoby a předškolni a mimoškolni pedagogik.

druha diskuze byla už konkretni s dotazy na zvladnuti studia a co studia ap a vychovvatelstvi obnaseji

a treti diskuze je tato a ta vyložene nabizi doucovani, to byl ucel. Abych pokryl naklady na studium.

Ale vzhledem k tomu, ze mi to zacina až v zaři, tak přes letni prazdniny vydelam dost penez na pldt (přimestacich)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze