Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, chtěla jsem se vás zeptat, jak to máte se svými chlapy
s přítelem jsme spolu rok, sex máme pravidelně, ale máme ho jen v posteli, není to zvláštní? Tzv. když po něm vyjedu třeba na gauči, stejně mě vezme a přesuneme se do postele. Postel je středobod našeho sexu
né že by mě to s ním nebavilo, to vůbec, sex s ním je božský, ale co ta lokalita? Když sem o tom s ním mluvila, tak mi řek že to stejně chlapi mají rádi v klidu doma v posteli ( ptala jsem se jaký vztah má k sexu třeba na veřejnosti atd). Takže tak, bojím se aby mě postel brzy nepřestala bavit, nadruhou stranu nechci se s ním kvůli tomu hádat. A pak že jsme my ženy komplikované že
jaký na to máte názor?
Přál bych vám ženským být na chvíli chlapem a vyzkoušet si, kolik energie vám taková prcačka sebere a jak se nadřete. Není nadto se pak svalit do postýlky a v klidu lapat po dechu.
A co? Tak u toho chce mít prostě pohodlí. Což třeba na gauči, pokud není rozloženej, není. Nevidím na tom nic divnýho.
Tak ze začátku jsme to dělali i na pračce i ve sprše když na to přišlo. Ale poslední dobou už se také orientujeme na postel. respektive večer když jdem spát a když na to manžel dostane chuť přes den tak jde lehnout což je jistý signál pro mne že bude sex
na gauči to je dost nepohodlné, postel je lepší ![]()
Je to o prostoru, o pohodlí a jak psal zoidberg, ideální stav se pak jen svalit a upadnout do bezvedomí…
Ono je sice pěkný si za*ukat na stole, ale pokud zrovna nejde o tříminutovou rychlovku, kdy si člověk nestihne ani stáhnout kalhoty ke kolenům, tak jak se pak doplížit do pelechu, když má člověk samou křeč, motá se mu hlava a podlamují kolena? Po delší době zrovna včerejší zkušenost
![]()
Takže já ho chápu, my dáváme zavděk gauči (rozloženému) jen proto, že v ložnici pobývá synek, ale zjistili sme, že na nějaké divočiny nastojáka už nemáme síly, takže i když začnem někde jinde, přeputujeme většinou do té postele. Navíc v posteli se dají výrazně lépe měnit polohy než např. na pračce ![]()
Sex na veřejnosti mě teda nelákal nikdy ![]()
Pardon za anonym, ale snad je pochopitelný
M.
Ještě jedna důležitá věc, záleží, jak jste „výškově“ kompatibilní, ono půlhodinový sex na špičkách nebo naopak s pokrčenými koleny není žádná lahůdka (proto my máme ty křeče
) Možná i proto preferuje postel.
M.
@Anonymní píše:
Ještě jedna důležitá věc, záleží, jak jste „výškově“ kompatibilní, ono půlhodinový sex na špičkách nebo naopak s pokrčenými koleny není žádná lahůdka (proto my máme ty křeče) Možná i proto preferuje postel.
M.
Jo, pak má člověk třeba problém s achilovkou. A jako pracovní úraz se to hlásit nedá ![]()
Taky jen postel, je to nejvíc pohodlné. Přítel taky jinde nechce.
Ty jo, sex na veřejnosti, no to je tedy adrenalin, k čemu to? Nebo sex v přírodě, ježiš marjá, všechno tam píchá, žerou tam mravenci a komáři..já jsme ráda, že tohle období máme za sebou a že po mně není sex v přírodě vyžadován nějak často. Hlavně v příprodě s sebou máme děti, takže super
pravda gauč je pohodlný, ale že bych musela souložit na kuchyňský lince? Vždyť je to nepohodlný. Z podlahy má člověk otlačený kolena…dej pokoj ![]()
@Anonymní píše:
Ještě jedna důležitá věc, záleží, jak jste „výškově“ kompatibilní, ono půlhodinový sex na špičkách nebo naopak s pokrčenými koleny není žádná lahůdka (proto my máme ty křeče) Možná i proto preferuje postel.
M.
Mmm takhle jsem nad tím nepřemýšlela, je pravda že po 30min pomalu nikdy nejdeme
ale jinak kompatibilní jsme dost
každopádně děkuji za názor
možná to mě to trápí tím, že já jsem tak trochu mládě a teď mám takové období že no…
že ho vždy akorát tak zničim a nemá sílu na nic, takže ta postel je asi stejně nejlepší varianta ![]()
@terinka4444 píše:
Ty jo, sex na veřejnosti, no to je tedy adrenalin, k čemu to? Nebo sex v přírodě, ježiš marjá, všechno tam píchá, žerou tam mravenci a komáři..já jsme ráda, že tohle období máme za sebou a že po mně není sex v přírodě vyžadován nějak často. Hlavně v příprodě s sebou máme děti, takže superpravda gauč je pohodlný, ale že bych musela souložit na kuchyňský lince? Vždyť je to nepohodlný. Z podlahy má člověk otlačený kolena…dej pokoj
nevím asi nějaká moje úchylka
nicméně přírodu taky moc né, všeobecně nemam ráda hmyz a brouky a ješTě aby to po mě lezlo ![]()
My ho máme v posteli minimálně. Protože spíme v ložnici se třema dětma ![]()
Dřív byl ale z 90% taky jen v posteli.
Tak se ho zeptej? Ale vyloženě divný se mi to nezdá ![]()
@Rubynka Me to prijde uplne normalni, u nas je postel taky stedobodem pri milostnych hradkach, obcas zavitame jinam
, ale ta postel je proste best ![]()
@Rubynka Nám právě s chlapem chybí na výšku cca 3 cm, takže buď je to samé „netrefil“ nebo musím být trochu na špičkách - hele a to fakt nejde, respektive si to moc neužiju, když se soustředím na to, jak stát
![]()
Jak říkám, včera byl po delší době sex mimo pohodlnou zónu a málem sem se do tý postele nedoplazila (a on taky ne)
Naproti tomu v posteli se toho dá vyvádět ![]()
M.