Sex jen v posteli

27
27.6.17 10:38

Sex jen v posteli

Ahojte, chtěla jsem se vás zeptat, jak to máte se svými chlapy :) s přítelem jsme spolu rok, sex máme pravidelně, ale máme ho jen v posteli, není to zvláštní? Tzv. když po něm vyjedu třeba na gauči, stejně mě vezme a přesuneme se do postele. Postel je středobod našeho sexu :D né že by mě to s ním nebavilo, to vůbec, sex s ním je božský, ale co ta lokalita? Když sem o tom s ním mluvila, tak mi řek že to stejně chlapi mají rádi v klidu doma v posteli ( ptala jsem se jaký vztah má k sexu třeba na veřejnosti atd). Takže tak, bojím se aby mě postel brzy nepřestala bavit, nadruhou stranu nechci se s ním kvůli tomu hádat. A pak že jsme my ženy komplikované že :D jaký na to máte názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17306
27.6.17 10:42

Přál bych vám ženským být na chvíli chlapem a vyzkoušet si, kolik energie vám taková prcačka sebere a jak se nadřete. Není nadto se pak svalit do postýlky a v klidu lapat po dechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534

A co? Tak u toho chce mít prostě pohodlí. Což třeba na gauči, pokud není rozloženej, není. Nevidím na tom nic divnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Tak ze začátku jsme to dělali i na pračce i ve sprše když na to přišlo. Ale poslední dobou už se také orientujeme na postel. respektive večer když jdem spát a když na to manžel dostane chuť přes den tak jde lehnout což je jistý signál pro mne že bude sex :-D na gauči to je dost nepohodlné, postel je lepší :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 10:52

Je to o prostoru, o pohodlí a jak psal zoidberg, ideální stav se pak jen svalit a upadnout do bezvedomí…
Ono je sice pěkný si za*ukat na stole, ale pokud zrovna nejde o tříminutovou rychlovku, kdy si člověk nestihne ani stáhnout kalhoty ke kolenům, tak jak se pak doplížit do pelechu, když má člověk samou křeč, motá se mu hlava a podlamují kolena? Po delší době zrovna včerejší zkušenost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takže já ho chápu, my dáváme zavděk gauči (rozloženému) jen proto, že v ložnici pobývá synek, ale zjistili sme, že na nějaké divočiny nastojáka už nemáme síly, takže i když začnem někde jinde, přeputujeme většinou do té postele. Navíc v posteli se dají výrazně lépe měnit polohy než např. na pračce :lol:
Sex na veřejnosti mě teda nelákal nikdy :nevim:

Pardon za anonym, ale snad je pochopitelný
M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 10:54

Ještě jedna důležitá věc, záleží, jak jste „výškově“ kompatibilní, ono půlhodinový sex na špičkách nebo naopak s pokrčenými koleny není žádná lahůdka (proto my máme ty křeče :lol: ) Možná i proto preferuje postel.
 M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 11:07
@Anonymní píše:
Ještě jedna důležitá věc, záleží, jak jste „výškově“ kompatibilní, ono půlhodinový sex na špičkách nebo naopak s pokrčenými koleny není žádná lahůdka (proto my máme ty křeče :lol: ) Možná i proto preferuje postel.
M.

Jo, pak má člověk třeba problém s achilovkou. A jako pracovní úraz se to hlásit nedá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 11:09

Taky jen postel, je to nejvíc pohodlné. Přítel taky jinde nechce.

• Citovat
  • Upravit
69235
27.6.17 11:11

Ty jo, sex na veřejnosti, no to je tedy adrenalin, k čemu to? Nebo sex v přírodě, ježiš marjá, všechno tam píchá, žerou tam mravenci a komáři..já jsme ráda, že tohle období máme za sebou a že po mně není sex v přírodě vyžadován nějak často. Hlavně v příprodě s sebou máme děti, takže super :mrgreen: pravda gauč je pohodlný, ale že bych musela souložit na kuchyňský lince? Vždyť je to nepohodlný. Z podlahy má člověk otlačený kolena…dej pokoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.6.17 11:15
@Anonymní píše:
M.

Mmm takhle jsem nad tím nepřemýšlela, je pravda že po 30min pomalu nikdy nejdeme :D ale jinak kompatibilní jsme dost :D každopádně děkuji za názor :palec: možná to mě to trápí tím, že já jsem tak trochu mládě a teď mám takové období že no… :D že ho vždy akorát tak zničim a nemá sílu na nic, takže ta postel je asi stejně nejlepší varianta :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.6.17 11:17
@terinka4444 píše:
Ty jo, sex na veřejnosti, no to je tedy adrenalin, k čemu to? Nebo sex v přírodě, ježiš marjá, všechno tam píchá, žerou tam mravenci a komáři..já jsme ráda, že tohle období máme za sebou a že po mně není sex v přírodě vyžadován nějak často. Hlavně v příprodě s sebou máme děti, takže super :mrgreen: pravda gauč je pohodlný, ale že bych musela souložit na kuchyňský lince? Vždyť je to nepohodlný. Z podlahy má člověk otlačený kolena…dej pokoj :mrgreen:

nevím asi nějaká moje úchylka :D nicméně přírodu taky moc né, všeobecně nemam ráda hmyz a brouky a ješTě aby to po mě lezlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
27.6.17 11:20

My ho máme v posteli minimálně. Protože spíme v ložnici se třema dětma :)
Dřív byl ale z 90% taky jen v posteli.
Tak se ho zeptej? Ale vyloženě divný se mi to nezdá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21025
27.6.17 11:21

Nojo ale po roce jak po deseti letech?

Kolik vam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
27.6.17 11:33

@Rubynka Me to prijde uplne normalni, u nas je postel taky stedobodem pri milostnych hradkach, obcas zavitame jinam :oops:, ale ta postel je proste best :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.17 11:34

@Rubynka Nám právě s chlapem chybí na výšku cca 3 cm, takže buď je to samé „netrefil“ nebo musím být trochu na špičkách - hele a to fakt nejde, respektive si to moc neužiju, když se soustředím na to, jak stát :mrgreen: :mrgreen:
Jak říkám, včera byl po delší době sex mimo pohodlnou zónu a málem sem se do tý postele nedoplazila (a on taky ne) :jazyk: Naproti tomu v posteli se toho dá vyvádět :D
 M.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí