Sex jen v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106908
28.6.17 23:00
@ontario7 píše:
Ven na plochodrážníka to nemá rád jen tak někdo :kytka:

Co to je na plochodraznika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
28.6.17 23:04
@JaimeG píše:
@ontario7 Jo viď, my jsme celkově dost akční, takže možná na tom něco bude :D Jo a plochodrážníka? :D To si zařadím do slovníku :D@Venetia Zdá se mi, že zabíhám fakt do detailů.. :D Ono asi záleží, jak co bereš. Asi každá poloha se dá dělat tak, že si při tom mákneš. Je to jen na tobě. I když jsi na zádech a partner na tobě, můžeš se nadzvedávat, jít mu naproti, roztahovat nohy.. Nebo tam ležet jak mokrá fusekle ;)

No tak to je jasný..ale to nepovažuji za nějaké cvičení, po kterém by se hublo…proto mi nebylo jasné, co vlastně provádí ti, co shazuji sexem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
28.6.17 23:21
@Venetia píše:
Co to je na plochodraznika?

když si lehneš bokem a čteš si u toho noviny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.6.17 23:49

@Venetia A kdo tvrdí, že shazuje sexem? :D Já jsem štíhlá a i když máme sex často, jím to určitě nebude. A jak říkám, myslím, že i docela akční :D Když by do toho chlap bušil hodinu denně, tak určitě nějaký kalorie spálí, ale jestli ti jde o to, jaké polohy dělat, abys zhubla, tak tě asi zklamu, ale žádné takové nejsou ;) Pokud to nemáš v plánu dělat aspoň třikrát denně.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
29.6.17 00:13
@JaimeG píše:
@Venetia A kdo tvrdí, že shazuje sexem? :D Já jsem štíhlá a i když máme sex často, jím to určitě nebude. A jak říkám, myslím, že i docela akční :D Když by do toho chlap bušil hodinu denně, tak určitě nějaký kalorie spálí, ale jestli ti jde o to, jaké polohy dělat, abys zhubla, tak tě asi zklamu, ale žádné takové nejsou ;) Pokud to nemáš v plánu dělat aspoň třikrát denně.. :pankac:

myslíš, že budeš akční po celý zbytek svýho života? ;) předpokládám, že na odpověd bude asi předčasny ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.6.17 00:36

@ontario7 Rozhodně ne :) Ale myslím si, že delší procházka či běh s pravidelnou stravou například udělá víc než sex :) Můj názor.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
29.6.17 00:46
@JaimeG píše:
@ontario7 Rozhodně ne :) Ale myslím si, že delší procházka či běh s pravidelnou stravou například udělá víc než sex :) Můj názor.. ;)

hezkýýýýýýýý, takže dostáváš teď deset tajných bodíků :mrgreen: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.6.17 00:51

Nápodobně.. :potlesk: @ontario7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
29.6.17 00:55
@JaimeG píše:
Nápodobně.. :potlesk: @ontario7

tak pro mě pocity vyfiltrovaný na jiných věcech než jsou sex, jsou prostě důležitý, ale tady se to nenosí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.6.17 00:57

@ontario7 Hmm to jsem přehlédla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
29.6.17 01:02
@JaimeG píše:
@ontario7 Hmm to jsem přehlédla ;)

lidi tu neřeší lásku, ale ten pomyslný sex ;)vlastně jen ženský :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.6.17 01:05

@ontario7 Jasně, že ženský :D Chlapi neřeší, ti jdou na věc :) Tak počkáme, až se zakladatelka vyspí, když budu moct, poradím :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
29.6.17 01:07
@JaimeG píše:
@ontario7 Jasně, že ženský :D Chlapi neřeší, ti jdou na věc :) Tak počkáme, až se zakladatelka vyspí, když budu moct, poradím :) :)

oukej :kytka: jinak s tebou nesouhlasím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.6.17 01:08

@ontario7 Však to taky bylo myšleno s velikou nadsázkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
29.6.17 01:12
@JaimeG píše:
@ontario7 Však to taky bylo myšleno s velikou nadsázkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jsi zapomněla nějak smajly :pocitac: :kytka: :andel:vy mladí máte štěstí, že ráno nevstávate do práce :mrgreen: :mrgreen: to je vaše celkem plusík :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.06.17 v 01:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria