Sex jen v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106616
28.6.17 21:33
@JaimeG píše:
Jestli chceš makačku, ať si chlap lehne na postel, ale nohy má dole a ty na něm poposedávej ve dřepu, s nohama na zemi a zády k němu. Doufám, že to vysvětluju dobře :mrgreen: To je zápřah :mrgreen:

to zni docela složitě, ale můžeme zkusit.. oba tedy mají nohy na zemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.6.17 21:33

@misi11 No spíš nepříjemnější :D Jak máš nohy úplně u sebe, tak je to alespoň pro mě pěkný záhul :D Snadnější mi přijde na koníčka, ale stát na chodidlech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.6.17 21:35

@Venetia Není to složité, to jen já to neumím popsat :D Podstatné je, že ženská stojí na zemi hned vedle postele, respektive je ve dřepu a dřepuje :D Takže aby dosedla tam kam má, musí se i partner posunout tak, že má kolena na kraji postele a chodidla tím pádem na zemi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
28.6.17 21:36
@JaimeG píše:
@Venetia Není to složité, to jen já to neumím popsat :D Podstatné je, že ženská stojí na zemi hned vedle postele, respektive je ve dřepu a dřepuje :D Takže aby dosedla tam kam má, musí se i partner posunout tak, že má kolena na kraji postele a chodidla tím pádem na zemi :)

vypadá to nějak tak, jako by mu sedela na klíně? jestli chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
28.6.17 21:39
@Venetia píše:
u klasiky ležím na zádech, co bych u toho měla dělat?

Hybat se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.6.17 21:41

@Venetia Tak nějak, akorát chlap leží. Mému se to líbí moc, leží, nemusí nic dělat, já dřepuju do úmoru a on má výhled na zadek :D Jinak tedy když jsi se ptala na inovace, u nás je obvyklé klasické zezadu nebo když ležíme oba na boku, já zády k němu s jednou nohou nadzvedlou. Člověk se ani moc nehýbá, ale jak se snažím mu jít naproti a zároveň držet, aby dorazil kam má :D taky se člověk zapotí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.6.17 21:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
28.6.17 21:55
@misi11 píše:
Hybat se?

nějak mi uniká, jak se při této poloze hýbeš..leda tak zadkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
28.6.17 22:04
@JaimeG píše:
@Venetia Tak nějak, akorát chlap leží. Mému se to líbí moc, leží, nemusí nic dělat, já dřepuju do úmoru a on má výhled na zadek :D Jinak tedy když jsi se ptala na inovace, u nás je obvyklé klasické zezadu nebo když ležíme oba na boku, já zády k němu s jednou nohou nadzvedlou. Člověk se ani moc nehýbá, ale jak se snažím mu jít naproti a zároveň držet, aby dorazil kam má :D taky se člověk zapotí..

ta zezadu z boku je u nás asi nejčastější… mně to moc akční nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
28.6.17 22:07
@JaimeG píše:

ještě nějaký spartakiádní cvik? :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
28.6.17 22:10
@Venetia píše:
ta zezadu z boku je u nás asi nejčastější… mně to moc akční nepřijde

Ven na plochodrážníka to nemá rád jen tak někdo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.6.17 22:28

@ontario7 Jo viď, my jsme celkově dost akční, takže možná na tom něco bude :D Jo a plochodrážníka? :D To si zařadím do slovníku :D

@Venetia Zdá se mi, že zabíhám fakt do detailů.. :D Ono asi záleží, jak co bereš. Asi každá poloha se dá dělat tak, že si při tom mákneš. Je to jen na tobě. I když jsi na zádech a partner na tobě, můžeš se nadzvedávat, jít mu naproti, roztahovat nohy.. Nebo tam ležet jak mokrá fusekle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
28.6.17 22:34
@JaimeG píše:
@ontario7 Jo viď, my jsme celkově dost akční, takže možná na tom něco bude :D Jo a plochodrážníka? :D To si zařadím do slovníku :D@Venetia Zdá se mi, že zabíhám fakt do detailů.. :D Ono asi záleží, jak co bereš. Asi každá poloha se dá dělat tak, že si při tom mákneš. Je to jen na tobě. I když jsi na zádech a partner na tobě, můžeš se nadzvedávat, jít mu naproti, roztahovat nohy.. Nebo tam ležet jak mokrá fusekle ;)

:mrgreen: :mrgreen: to je stejný, jako na kraba :mrgreen: prej do slovníku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.6.17 22:45

@ontario7 Bože to je skvělá diskuze tohle :potlesk: Takových blbin se tu řeší, konečně něco zajímavého :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
28.6.17 22:59
@ontario7 píše:
ještě nějaký spartakiádní cvik? :lol: :jazyk:
Čekám :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek