Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JaimeG píše:
Jestli chceš makačku, ať si chlap lehne na postel, ale nohy má dole a ty na něm poposedávej ve dřepu, s nohama na zemi a zády k němu. Doufám, že to vysvětluju dobřeTo je zápřah
to zni docela složitě, ale můžeme zkusit.. oba tedy mají nohy na zemi?
@misi11 No spíš nepříjemnější
Jak máš nohy úplně u sebe, tak je to alespoň pro mě pěkný záhul
Snadnější mi přijde na koníčka, ale stát na chodidlech ![]()
@Venetia Není to složité, to jen já to neumím popsat
Podstatné je, že ženská stojí na zemi hned vedle postele, respektive je ve dřepu a dřepuje
Takže aby dosedla tam kam má, musí se i partner posunout tak, že má kolena na kraji postele a chodidla tím pádem na zemi ![]()
@JaimeG píše:
@Venetia Není to složité, to jen já to neumím popsatPodstatné je, že ženská stojí na zemi hned vedle postele, respektive je ve dřepu a dřepuje
Takže aby dosedla tam kam má, musí se i partner posunout tak, že má kolena na kraji postele a chodidla tím pádem na zemi
vypadá to nějak tak, jako by mu sedela na klíně? jestli chápu
@Venetia píše:
u klasiky ležím na zádech, co bych u toho měla dělat?
Hybat se?
@Venetia Tak nějak, akorát chlap leží. Mému se to líbí moc, leží, nemusí nic dělat, já dřepuju do úmoru a on má výhled na zadek
Jinak tedy když jsi se ptala na inovace, u nás je obvyklé klasické zezadu nebo když ležíme oba na boku, já zády k němu s jednou nohou nadzvedlou. Člověk se ani moc nehýbá, ale jak se snažím mu jít naproti a zároveň držet, aby dorazil kam má
taky se člověk zapotí..
@misi11 píše:
Hybat se?
nějak mi uniká, jak se při této poloze hýbeš..leda tak zadkem ![]()
@JaimeG píše:
@Venetia Tak nějak, akorát chlap leží. Mému se to líbí moc, leží, nemusí nic dělat, já dřepuju do úmoru a on má výhled na zadekJinak tedy když jsi se ptala na inovace, u nás je obvyklé klasické zezadu nebo když ležíme oba na boku, já zády k němu s jednou nohou nadzvedlou. Člověk se ani moc nehýbá, ale jak se snažím mu jít naproti a zároveň držet, aby dorazil kam má
taky se člověk zapotí..
ta zezadu z boku je u nás asi nejčastější… mně to moc akční nepřijde
@JaimeG píše:
@Venetia Tak nějak, akorát chlap leží. Mému se to líbí moc, leží, nemusí nic dělat, já dřepuju do úmoru a on má výhled na zadekJinak tedy když jsi se ptala na inovace, u nás je obvyklé klasické zezadu nebo když ležíme oba na boku, já zády k němu s jednou nohou nadzvedlou. Člověk se ani moc nehýbá, ale jak se snažím mu jít naproti a zároveň držet, aby dorazil kam má
taky se člověk zapotí..
ještě nějaký spartakiádní cvik?
![]()
@Venetia píše:
ta zezadu z boku je u nás asi nejčastější… mně to moc akční nepřijde
Ven na plochodrážníka to nemá rád jen tak někdo ![]()
@ontario7 Jo viď, my jsme celkově dost akční, takže možná na tom něco bude
Jo a plochodrážníka?
To si zařadím do slovníku ![]()
@Venetia Zdá se mi, že zabíhám fakt do detailů..
Ono asi záleží, jak co bereš. Asi každá poloha se dá dělat tak, že si při tom mákneš. Je to jen na tobě. I když jsi na zádech a partner na tobě, můžeš se nadzvedávat, jít mu naproti, roztahovat nohy.. Nebo tam ležet jak mokrá fusekle ![]()
@JaimeG píše:
@ontario7 Jo viď, my jsme celkově dost akční, takže možná na tom něco budeJo a plochodrážníka?
To si zařadím do slovníku
@Venetia Zdá se mi, že zabíhám fakt do detailů..
Ono asi záleží, jak co bereš. Asi každá poloha se dá dělat tak, že si při tom mákneš. Je to jen na tobě. I když jsi na zádech a partner na tobě, můžeš se nadzvedávat, jít mu naproti, roztahovat nohy.. Nebo tam ležet jak mokrá fusekle
to je stejný, jako na kraba
prej do slovníku ![]()
@ontario7 Bože to je skvělá diskuze tohle
Takových blbin se tu řeší, konečně něco zajímavého ![]()