Sex jen v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
27.6.17 11:39

@zoidberg tak proc to chteji chlapi furt, kdyz je to pro ne tak strasna drina, ubozatka jedny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.6.17 11:51

@Rubynka amy máme sex pod hvězdama :mrgreen: jsme trochu mimo město, když zhasnou lapmy, je to černočerná tma a hvězdy jasně září a mimo jiné máme v ložnici i střešní okna a postel pod nimi, takže když lehneme na záda, koukáme na hvězdnou oblohu :mrgreen: tak mám sex pod hbězdama :mrgreen: těším se na perseidy, to půl noci pozorujeme z postele perseidy :mrgreen: u toho je sex jak fík :mrgreen: kurňa to je romantika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.6.17 11:52
@hapovab píše:
@zoidberg tak proc to chteji chlapi furt, kdyz je to pro ne tak strasna drina, ubozatka jedny :roll:

pro mě je to taky dřina a taky to chci furt :lol: ale nechtěla bych u toho furt stát nebo klečet na tvrdé podlaze nebo být zkroucená někde jak paragraf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
27.6.17 12:08
@hapovab píše:
@zoidberg tak proc to chteji chlapi furt, kdyz je to pro ne tak strasna drina, ubozatka jedny :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
27.6.17 12:11

Tak s přítelem jsme to měli na hodně místech ale převážně je to taky v posteli :lol: nebo tedy na gauči ale máme ho velkej tak že je to jak postel :P takový sex v autě to je makačka to vám povím :cert: tak zase má pohodlí ber to tak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
27.6.17 12:29
@hapovab píše:

Děckám taky nachystáš večeři i když se ti nechce :nevim:
Jsou prostě věci, které udělat musíš, ale proč si to zbytečně komplikovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
27.6.17 12:39

Zas může bejt zakladatelka ráda, že mají kde a nemusej vyšukávat po mezích. :think:

My chodili v noci na trampolínu, občas si vrzli přes den na seně nebo za tmy na molu u rybníka :mrgreen:

Než vzal teepee vítr a čas - měli jsme ho jen asi tři roky - tak jsme chodívali tam. Zit v buranove ma sve vyhody ale v Praze jsme zili skoro tri roky a kolikrat v kanclu když za mnou žena přišla, haha.

Jasně že postel je pohodička ale vzpomínky vám nikdo neveme, :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
27.6.17 12:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
27.6.17 12:44

@zoidberg no tak bez jidla by umreli hlady, bez sexu se ti ho…no stane, takze blbej priklad hochu, sexovat fakt nemusis a jestli te to tak moc obtezuje, tak si ho nech ufiknout a mas klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
27.6.17 12:53
@hapovab píše:
@zoidberg no tak bez jidla by umreli hlady, bez sexu se ti ho…no stane, takze blbej priklad hochu, sexovat fakt nemusis a jestli te to tak moc obtezuje, tak si ho nech ufiknout a mas klid :lol:
Že o tom tolik víš, ty nejspíše nejsi chlap.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
27.6.17 13:24

S manželkou to taky děláme převážně v posteli, ona je o 30 cm menší než já, blbě se nám souloží jinde. Ale děláme to občas na stole, ale to musí být na špičkách.

Ale je to fajn střídat, vlastně to děláme i na gauči zezadu kdy se opírá o opěradlo, ono to tam pak jinak zajíždí a je to změna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106058
27.6.17 16:09
@Rubynka píše:
Ahojte, chtěla jsem se vás zeptat, jak to máte se svými chlapy :) s přítelem jsme spolu rok, sex máme pravidelně, ale máme ho jen v posteli, není to zvláštní? Tzv. když po něm vyjedu třeba na gauči, stejně mě vezme a přesuneme se do postele. Postel je středobod našeho sexu :D né že by mě to s ním nebavilo, to vůbec, sex s ním je božský, ale co ta lokalita? Když sem o tom s ním mluvila, tak mi řek že to stejně chlapi mají rádi v klidu doma v posteli ( ptala jsem se jaký vztah má k sexu třeba na veřejnosti atd). Takže tak, bojím se aby mě postel brzy nepřestala bavit, nadruhou stranu nechci se s ním kvůli tomu hádat. A pak že jsme my ženy komplikované že :D jaký na to máte názor?

Mne to třeba přijde úplně normální…v tomhle je potřeba byt stejně nastaveni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
27.6.17 18:20

No tak z nekterych prispevku jsem trosku sokovana 8o nejvic asi z prohlaseni, ze,,sex musim provozovat stejne jako nachystat detem veceri"..tohle mi rict chlap, tak je asi dozivotne odkazan na svepomoc..jinak mne je 23, mymu muzi 32 a v tomto jsme nastesti naladeni uplne stejne, to znamena zkouset to kde se da a vsemi moznymi zpusoby :palec: a nikdy si teda nestezoval, ze by byl vyrizenej nebo by mu bylo nepohodlne, ono totiz pri tom sexu muze makat i zenska.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106058
27.6.17 18:25
@Rézinoslav píše:
No tak z nekterych prispevku jsem trosku sokovana 8o nejvic asi z prohlaseni, ze,,sex musim provozovat stejne jako nachystat detem veceri"..tohle mi rict chlap, tak je asi dozivotne odkazan na svepomoc..jinak mne je 23, mymu muzi 32 a v tomto jsme nastesti naladeni uplne stejne, to znamena zkouset to kde se da a vsemi moznymi zpusoby :palec: a nikdy si teda nestezoval, ze by byl vyrizenej nebo by mu bylo nepohodlne, ono totiz pri tom sexu muze makat i zenska.. :lol:

Můžeš mi poradit, při jakém druhu sexu maka i ženská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
27.6.17 18:34

@Venetia ted nevim jestli je to ironie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie