Sex jen v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
29.6.17 10:36
@Aenne píše:
A ta profilovka je náhoda, to se jisté paní Jednoduché nelíbilo, když jsme s Reginou plevelili debatou o umění v článku o nevěre, tak jsem pokračovala v edukaci paní profilovkou.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
29.6.17 10:40
@terinka4444 píše:
takže sexulání orgie :mrgreen:
:mrgreen: kazdy si z toho vezme to svoje, nekdo umeni nekdo neco jineho :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.17 10:57

Vyzkoušela jsem různá místa - v autě, gauč, příroda, podlaha. Nejlepší je to ale stejně v posteli. Nejsem typ člověka, který by k dobrému sexu potřeboval zkoušet různé akrobatické kousky a neotřelá místa, ale chci cítit tu intimitu mezi námi. Proto mi vůbec nevadí, že jsme spolu souložili akorát na posteli, maximálně ještě na podlaze :D za to bylo vzrůšo mít sex, když v místnosti spal ještě jeho kamarád. :D
A stejně mi nejvíc vzrušuje, když je chlap přirozeně dominantní a touží mě udělat dobře :D ani se mu nelíbí, když jsem nahoře, nebo se chci jen dotknout jeho nádobíčka. To hned ucukává a když jsem nahoře, tak po chvilce mě „shazuje“ dolů a hned si mě chce vzít do parády ;).
Postel je prostě k sexu nejpohodlnější!

• Citovat
  • Upravit
106616
29.6.17 11:08
@misi11 píše:
Toz ono se bude potit jinak stihloun v chladnu a clovek vyraznejsi v prostoru v dusnu :mrgreen:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.6.17 11:25
@misi11 píše: :mrgreen: kazdy si z toho vezme to svoje, nekdo umeni nekdo neco jineho :jazyk: :mrgreen:

dobré sexuální orgie jsou tak umění :mrgreen: a jako ten obraz, kde má kytku strčenou v řitním otvoru, no to mi řekni, co jiného než tvrdé orgie by to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.6.17 11:38
@Aenne píše:
Ten obraz bol namalovaný koncom stredovekej gotiky - mor, choroby, smrť, beznádej, chudoba, nevzdelanosť, násilie, vojny…a začiatkom renesancie - znovuzrodenia krásy. To všetko v tom obraze je.

Jo? No, já asi nejsem ten správný člověk na takové umění, já to v tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21146
29.6.17 13:06
@Aenne píše:
Ten obraz bol namalovaný koncom stredovekej gotiky - mor, choroby, smrť, beznádej, chudoba, nevzdelanosť, násilie, vojny…a začiatkom renesancie - znovuzrodenia krásy. To všetko v tom obraze je.

Z toho období mám radši Pieter Bruegel ale proti gustu žádnej dišputát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
29.6.17 13:08
@Venetia píše:
Můžeš mi poradit, při jakém druhu sexu maka i ženská?

Obecne to budou hlavne nejruznejsi variace „cowgirl“ a „reverse cowgirl“. Hlavne ty, pri kterych nebudes klecet, ale budes ve drepu. To si myslim, ze se namakas docela solidne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
29.6.17 13:15

Taky nemám rád, když se to odehrává výhradně na jednom místě. V mém případě navíc pořád ve zhruba stejnou dobu. Sex může pestrý, nabízí spoustu interakcí, tímhle ho doma trochu zabíjíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
29.6.17 13:17
@Cosmopol píše:
Obecne to budou hlavne nejruznejsi variace „cowgirl“ a „reverse cowgirl“. Hlavne ty, pri kterych nebudes klecet, ale budes ve drepu. To si myslim, ze se namakas docela solidne.

Ježíš, to jsou názvy…musím zjistit co to.je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
29.6.17 13:19
@Havran007 píše:
Taky nemám rád, když se to odehrává výhradně na jednom místě. V mém případě navíc pořád ve zhruba stejnou dobu. Sex může pestrý, nabízí spoustu interakcí, tímhle ho doma trochu zabíjíme.

Ještě lepší je, když tu dobu ma každý jindy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
29.6.17 13:20
@Venetia píše:
Ježíš, to jsou názvy…musím zjistit co to.je

googli, googli :*

Mozna i poloha ve stoje zezadu, kdy chlap pouze stoji a pohyby obstaravas vyhradne ty, by mohla byt pomerne kaloricky narocna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
29.6.17 13:22
@Venetia píše:
Ještě lepší je, když tu dobu ma každý jindy

heh, ten se povedl :) Ale spíše než jindy by to asi muselo být jinde, těžko by si přítelkyně přivedla milence k nám do obyváku. No žijeme v moderní době, možné je všechno:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
29.6.17 13:23
@Cosmopol píše:
googli, googli :*Mozna i poloha ve stoje zezadu, kdy chlap pouze stoji a pohyby obstaravas vyhradne ty, by mohla byt pomerne kaloricky narocna.

no jo.. sportovne zajimava, ale sex o nicem.. ono se to musi skloubit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
29.6.17 13:25
@Havran007 píše:
heh, ten se povedl :) Ale spíše než jindy by to asi muselo být jinde, těžko by si přítelkyně přivedla milence k nám do obyváku. No žijeme v moderní době, možné je všechno:)

asi jsme se nepochopili.. ja myslela, kdyz jeden preferuje vecer a druhy rano, je tezke se sejit, aby byli spokojeni a naladeni oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí