Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aenne píše:
A ta profilovka je náhoda, to se jisté paní Jednoduché nelíbilo, když jsme s Reginou plevelili debatou o umění v článku o nevěre, tak jsem pokračovala v edukaci paní profilovkou.
@terinka4444 píše:
takže sexulání orgie
Vyzkoušela jsem různá místa - v autě, gauč, příroda, podlaha. Nejlepší je to ale stejně v posteli. Nejsem typ člověka, který by k dobrému sexu potřeboval zkoušet různé akrobatické kousky a neotřelá místa, ale chci cítit tu intimitu mezi námi. Proto mi vůbec nevadí, že jsme spolu souložili akorát na posteli, maximálně ještě na podlaze
za to bylo vzrůšo mít sex, když v místnosti spal ještě jeho kamarád. ![]()
A stejně mi nejvíc vzrušuje, když je chlap přirozeně dominantní a touží mě udělat dobře
ani se mu nelíbí, když jsem nahoře, nebo se chci jen dotknout jeho nádobíčka. To hned ucukává a když jsem nahoře, tak po chvilce mě „shazuje“ dolů a hned si mě chce vzít do parády
.
Postel je prostě k sexu nejpohodlnější!
@misi11 píše:
Toz ono se bude potit jinak stihloun v chladnu a clovek vyraznejsi v prostoru v dusnu
@misi11 píše:kazdy si z toho vezme to svoje, nekdo umeni nekdo neco jineho
![]()
dobré sexuální orgie jsou tak umění
a jako ten obraz, kde má kytku strčenou v řitním otvoru, no to mi řekni, co jiného než tvrdé orgie by to bylo ![]()
@Aenne píše:
Ten obraz bol namalovaný koncom stredovekej gotiky - mor, choroby, smrť, beznádej, chudoba, nevzdelanosť, násilie, vojny…a začiatkom renesancie - znovuzrodenia krásy. To všetko v tom obraze je.
Jo? No, já asi nejsem ten správný člověk na takové umění, já to v tom nevidím.
@Aenne píše:
Ten obraz bol namalovaný koncom stredovekej gotiky - mor, choroby, smrť, beznádej, chudoba, nevzdelanosť, násilie, vojny…a začiatkom renesancie - znovuzrodenia krásy. To všetko v tom obraze je.
Z toho období mám radši Pieter Bruegel ale proti gustu žádnej dišputát ![]()
@Venetia píše:
Můžeš mi poradit, při jakém druhu sexu maka i ženská?
Obecne to budou hlavne nejruznejsi variace „cowgirl“ a „reverse cowgirl“. Hlavne ty, pri kterych nebudes klecet, ale budes ve drepu. To si myslim, ze se namakas docela solidne.
Taky nemám rád, když se to odehrává výhradně na jednom místě. V mém případě navíc pořád ve zhruba stejnou dobu. Sex může pestrý, nabízí spoustu interakcí, tímhle ho doma trochu zabíjíme.
@Cosmopol píše:
Obecne to budou hlavne nejruznejsi variace „cowgirl“ a „reverse cowgirl“. Hlavne ty, pri kterych nebudes klecet, ale budes ve drepu. To si myslim, ze se namakas docela solidne.
Ježíš, to jsou názvy…musím zjistit co to.je
@Havran007 píše:
Taky nemám rád, když se to odehrává výhradně na jednom místě. V mém případě navíc pořád ve zhruba stejnou dobu. Sex může pestrý, nabízí spoustu interakcí, tímhle ho doma trochu zabíjíme.
Ještě lepší je, když tu dobu ma každý jindy
@Venetia píše:
Ježíš, to jsou názvy…musím zjistit co to.je
googli, googli ![]()
Mozna i poloha ve stoje zezadu, kdy chlap pouze stoji a pohyby obstaravas vyhradne ty, by mohla byt pomerne kaloricky narocna.
@Venetia píše:
Ještě lepší je, když tu dobu ma každý jindy
heh, ten se povedl
Ale spíše než jindy by to asi muselo být jinde, těžko by si přítelkyně přivedla milence k nám do obyváku. No žijeme v moderní době, možné je všechno:)
@Cosmopol píše:
googli, googliMozna i poloha ve stoje zezadu, kdy chlap pouze stoji a pohyby obstaravas vyhradne ty, by mohla byt pomerne kaloricky narocna.
no jo.. sportovne zajimava, ale sex o nicem.. ono se to musi skloubit
@Havran007 píše:
heh, ten se povedlAle spíše než jindy by to asi muselo být jinde, těžko by si přítelkyně přivedla milence k nám do obyváku. No žijeme v moderní době, možné je všechno:)
asi jsme se nepochopili.. ja myslela, kdyz jeden preferuje vecer a druhy rano, je tezke se sejit, aby byli spokojeni a naladeni oba