Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky jsem po miniinterupci…jak je to se sexem? samozřejme že s kondomem..me v nemocnici rekli že nesmi byt pohlavni styk 14dni… apak se muže? a co sestane když bude driv když budem mit kondom..diky za info
![]()
Můžes si přivodit infekci… a když to tak ctu, rovnou si nech napsat prášky
Jdu na danu
ale prijede mi pritel z ciziny domu a tak bysme si chteli udelat hezky vecer.
@wercis Tak udělej dobře ty jemu. Pěkný večer bude a ty budeš mít aspoň dobrý pocit, že odjíždí spokojený s prázdným pytlem
Ale jako fakt, já bych to neriskovala a se souloží vydržela do příště.
Holky pristě bude za měsíc
..a on se už taky moc těší
ach jooo a dodržuje se jen tech 14dni nebo je cele 6nedeli?
@Genovesa píše:
No ty kokso. Už si sedám na ruce.
Taky jsem si je fest přisedla ![]()
Marně přemýšlím, jestli je horší, pokud to bylo jeho dítě, nebo naopak nebylo.
![]()
Co to tady resite? ja už fakt posledni dobou jen zírám
otázka zněla snad jinak
bože
Litta tebe jsem vubec nepochopila?
A pro ty zvedavy pritel jezdi pracovne do ciziny a vraci se treba až za mesic dva…nééé nemam zadnyho milence BOŽE
umírám smíchy tady…
Wercis, jestli mas chlapa, ktery nechape, ze po takovem zakroku holt nejakou dobu nezasune, tak je mi te lito.
A jestli ty nejsi schopna vydrzet doporucenou dobu bez sexu, tak to je dvojnasob na povazenou. Je to tvoje telo, tvoje zdravi. Ty predevsim bys ho mela chranit. Uspokojit se da i jinak. Pomazlete se, ale na sex je vazne brzy.
@Genovesa píše:
No ty kokso. Už si sedám na ruce.
Chápu, já taky ![]()
Nejsem proti potratům, chápu, že někdo k tomu má důvod. Ale co nepochopím je to, že ty sebereš šanci na život a první co tě zajímá, kdy si můžeš zaš.. Mazec
No ale ať nejsem OT, drž se doporučení lékaře. Oni to neříkají jen tak. Důvod k tomu je.
Ja teda po miniinterupci musela dodržovat klasicky sestinedeli. Podle me je nezodpovědné a nechutné na to skočit hned po. Tuplem pokud ti dr řekne ze 14 dni ne. A nevim, ale pokud bez toho vydrzis mesic, vydrzis i dva, ne? ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.