Sex po miniinterupci

221
16.5.15 10:36

sex po miniinterupci

Holky jsem po miniinterupci…jak je to se sexem? samozřejme že s kondomem..me v nemocnici rekli že nesmi byt pohlavni styk 14dni… apak se muže? a co sestane když bude driv když budem mit kondom..diky za info :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
16.5.15 10:45

Můžes si přivodit infekci… a když to tak ctu, rovnou si nech napsat prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.5.15 10:48

Jdu na danu :) ale prijede mi pritel z ciziny domu a tak bysme si chteli udelat hezky vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.5.15 10:53

@wercis Tak udělej dobře ty jemu. Pěkný večer bude a ty budeš mít aspoň dobrý pocit, že odjíždí spokojený s prázdným pytlem ;) Ale jako fakt, já bych to neriskovala a se souloží vydržela do příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.5.15 10:59

Holky pristě bude za měsíc :D..a on se už taky moc těší :( ach jooo a dodržuje se jen tech 14dni nebo je cele 6nedeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.5.15 11:07

No ty kokso. Už si sedám na ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
16.5.15 11:18
@Genovesa píše:

Taky jsem si je fest přisedla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
16.5.15 11:27

Marně přemýšlím, jestli je horší, pokud to bylo jeho dítě, nebo naopak nebylo. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
16.5.15 11:28

@Litta Do toho nikomu z nás nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.5.15 11:30

Co to tady resite? ja už fakt posledni dobou jen zírám :D :D :D otázka zněla snad jinak :D bože :D Litta tebe jsem vubec nepochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.5.15 11:32

A pro ty zvedavy pritel jezdi pracovne do ciziny a vraci se treba až za mesic dva…nééé nemam zadnyho milence BOŽE :D :D :D :D umírám smíchy tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
16.5.15 11:49

Wercis, jestli mas chlapa, ktery nechape, ze po takovem zakroku holt nejakou dobu nezasune, tak je mi te lito.
A jestli ty nejsi schopna vydrzet doporucenou dobu bez sexu, tak to je dvojnasob na povazenou. Je to tvoje telo, tvoje zdravi. Ty predevsim bys ho mela chranit. Uspokojit se da i jinak. Pomazlete se, ale na sex je vazne brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.5.15 11:59
@Genovesa píše:

Chápu, já taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
16.5.15 12:29

Nejsem proti potratům, chápu, že někdo k tomu má důvod. Ale co nepochopím je to, že ty sebereš šanci na život a první co tě zajímá, kdy si můžeš zaš.. Mazec 8o No ale ať nejsem OT, drž se doporučení lékaře. Oni to neříkají jen tak. Důvod k tomu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.15 12:47

Ja teda po miniinterupci musela dodržovat klasicky sestinedeli. Podle me je nezodpovědné a nechutné na to skočit hned po. Tuplem pokud ti dr řekne ze 14 dni ne. A nevim, ale pokud bez toho vydrzis mesic, vydrzis i dva, ne? ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty