Sex - prosím radu !!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
14.7.19 21:50
@Anonymní píše:
My jsme spolu skoro rok, nežijeme spolu. Přítel má taky náročnou práci, vidíme se párkrát do týdne, někdy jednou, někdy dvakrát, někdy vůbec. Šla jsem s tím do toho, nevadí mi to. Zezacatku jsme měli taky trochu problém, on mě dost přitahuje, mám sex ráda, i jsme spolu byli častěji, ale sex nebyl tak často, jak bych si přála. Tak jsme o tom hodili řeč, vyjasnili jsme si to - on není moc kontaktní obecně, ale nevadí mu se večer pomuchlovat, a když z toho sex je, tak ok, ale někdy prostě není. Já jsem se cítila blbě, že mě odmítá, že ho nepritahuju. Ale tím, že jsme si o tom promluvili, se to zlepšilo, vím že není chyba ve mně, že na něj nemůžu tlačit. Takže aktuálně máme sex když se vidíme, zhruba jednou týdně. On sám mi řekl, že by mu to stačilo 1× za 14 dní, ale mě ne. Má dost aktivit, hodně sportuje. A je o víc než 10 let starší než já. Klika je, že když už sex máme, tak to za to stojí, věnuje se mi. Sice je to pokaždý stejný, ale dobrý, tak aspoň tak. Prosím anonym, osobní informace.

A kdyby měl více ženských najednou, myslíš, že by chtěl sex častěji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
14.7.19 22:13
@Anonymní píše:
Po pravdě jsem mladá..a není to žádny výmysl co tu píší aby si někdo nemyslel že si z toho dělám srandu. Jo mluvili a řekl že je unavený z práce proto sex není tak jsem mu řekla jestli bude sex 2× týdne a tedy zeť jo a stejně není.. teď už nebyl 14 dní a mě to od přítele mrzí. Dnes sem mu psala SMS že by něco mohlo být napsal že sex bude a stejně nebyl. A teď už spí. Tak já nevím co dělám špatně. Jeho odpověď je že je unavený a že to často nepotřebuje. Ale co já???!! Přítel má uvařeno co si řekne, uklizeno, vyprany prádlo, vyžehlení atd prostě všechno. Taky chodím do práce!!!

Hele, nechci ti brat iluze, ale navareno a vyprano jeste zadnemu chlapovi erekci nezpusobilo :D co tak zkusit sexy oblecek, podpatky, hrani rolí nebo něco, co ho vzrusuje? Mi rict pritel neco ve stylu, tak uz bude sex? Tak mi taky kalhotky nespadnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 23:16

Jsme spolu 13 rokem, sex většinou tak 2-4 týdně. Ted máme půst, jsem těhotná ale doufám že to brzo bude už ok ;) Jo a děti už nějaké máme, chuť nám neubraly :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 06:07
@Anonymní píše:
Neco se s tema chlapama deje protoze to slysim taky odevsad. My jsme bez sexu 15 mesicu a duvody jsou podobne jako u vas. Porad vymluvy jak bude zitra pristi tyden neho je unaveny. Jsme spolu 7 let.

Holky, kde to žijete? Moje kamarádky říkají opak. I já jsem s chlapem 20 let a chce sex tak 2 týdne. Kde se berou tihle poloimpotenti? 8o Mne by stačil sex 2 krat do měsíce. Pochopim, ze chlap v 50 letech uz chce třeba jednou za 14 dní, ale v 24 letech? Sorry, tam je nějaká chyba. Jak říká můj kamarád:latentni homosexual nebo typ, co si ho na tajno vyhoni a pak tvrdí, že je unavený, protože to, co může mít hotovo za 1-2 minuty, by ho stalo moc sil a výsledek stejny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 06:07
@Anonymní píše:
Neco se s tema chlapama deje protoze to slysim taky odevsad. My jsme bez sexu 15 mesicu a duvody jsou podobne jako u vas. Porad vymluvy jak bude zitra pristi tyden neho je unaveny. Jsme spolu 7 let.

Holky, kde to žijete? Moje kamarádky říkají opak. I já jsem s chlapem 20 let a chce sex tak 2 týdne. Kde se berou tihle poloimpotenti? 8o Mne by stačil sex 2 krat do měsíce. Pochopim, ze chlap v 50 letech uz chce třeba jednou za 14 dní, ale v 24 letech? Sorry, tam je nějaká chyba. Jak říká můj kamarád:latentni homosexual nebo typ, co si ho na tajno vyhoni a pak tvrdí, že je unavený, protože to, co může mít hotovo za 1-2 minuty, by ho stalo moc sil a výsledek stejny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 06:38
@Anonymní píše:

Kdyby nebyl sex 15 měsíců tak už by byl opravdu konec i když ho MILUJU tak přece když je vztah tak k tomu patří i SEX.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 06:41
@Petra67 píše:
Hele, nechci ti brat iluze, ale navareno a vyprano jeste zadnemu chlapovi erekci nezpusobilo :D co tak zkusit sexy oblecek, podpatky, hrani rolí nebo něco, co ho vzrusuje? Mi rict pritel neco ve stylu, tak uz bude sex? Tak mi taky kalhotky nespadnou

Na podpatky není 😃 😃 😃 a co má na mě rád když si vezmu třeba pěkný černý kalhotky a stejně není nic. Jako myslela jsem že má všechno co se týče domacnosti

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 06:42
@Anonymní píše:
😃 😃
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 08:20

Mému manželovi je 47, mě o 12 méně a mohl by pořád :mrgreen:. Jsme spolu skoro 20 let. Taky nechápu, jak je možné, že o generaci mladší muži jsou takoví asexuálové :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 08:38
@Anonymní píše:
Kdyby nebyl sex 15 měsíců tak už by byl opravdu konec i když ho MILUJU tak přece když je vztah tak k tomu patří i SEX.

memu je38 a uz to neni tak jednoduchy rict konec. :nevim: navic mame spolu dite a jako otec funguje dobre. nic jineho mi nezbiva, neumim si vynutit sex bohuzel

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 08:49
@Anonymní píše:
Mému manželovi je 47, mě o 12 méně a mohl by pořád :mrgreen:. Jsme spolu skoro 20 let. Taky nechápu, jak je možné, že o generaci mladší muži jsou takoví asexuálové :nevim:.

Kolegyně z práce říkal že její rodiče kterým je 70 let možná i víc tak prej za den 3😃 😃 😃 jako tohle mě dokáže naštvat. Když my jsme mladí a stejně sex není a děti taky ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 09:01

Je nám 23, máme miminko a jsme spolu 6 let. Sex i po narození mimča máme 2-3× týdně. Bylo období, kdy toho sexu bylo méně, to byl třeba jen jednou za týden. Manžel je voják, takže mi máme pusty když je na cvičení :D
Prosím nechat anonym, citlivé informace.

• Citovat
  • Upravit
4311
15.7.19 09:11
@Anonymní píše:

Jj taky si myslím, že si ho natajno vyhoní a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105706
15.7.19 09:13
@Anonymní píše:
Upřímně nechtěla bych vztahu když bych s přítelem nemohl bydlet. Takže tak. Ale prostě nevím co mám pro to udělat. Hlavně co přítel řekne vždy má uvařený atd prostě všechno. Kamarádi mu říkají jak muze být rád že mě má. Kdo by mu tak vařil atd ale já sem prostě blbá ale teď už ne to séru!!! Dnes mi slíbil že sex bude a stejně nebyl. Přišel z práce dal sprchu, jídlo a šel spát! Tohle mi normální nepřijde

Tak zkus ho tak neobskakovat…třeba to zabere. Nebýt pořad doma a tolik dostupná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.19 09:17
@someargue píše:
Jj taky si myslím, že si ho natajno vyhoní a hotovo

Aby mladej chlap nemel sex. touhy? Asexualu je minimum. Spis jsou lini a sobci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky