Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Posedlí sexem chlapi se vyskytují na EM v hojné míře
Aha…já se třeba s žádným odmitacem nikdy nesetkala
@Mango_Lassi píše:
To není možné… co by tady mezi čekatelkami, miminy a plínkami dělali? ![]()
@Venetia píše:
Aha…já se třeba s žádným odmitacem nikdy nesetkala
Já jo. Ale to je tím, že mířím výš, než na co mám. ![]()
Já si už dnes myslím, že potřeba sexu je rozprostřena náhodně. Bez vlivu kluk holka.
Dřív. Jsem si myslel, že my chlapi chceme všichni pořád a ženský skoro vůbec, ale podle těhle diskuzí je o vážně náhoda.
Závidím těm, kdo jsou spolu a mají potřebu podobnou.
@Mango_Lassi píše:
Já jo. Ale to je tím, že mířím výš, než na co mám.
tim myslis, ze je dostatecne nepritahujes nebo v tech vysinach kam miris je sex nezajimava zalezitost?
@pouzitychlap píše:
Já si už dnes myslím, že potřeba sexu je rozprostřena náhodně. Bez vlivu kluk holka.
Dřív. Jsem si myslel, že my chlapi chceme všichni pořád a ženský skoro vůbec, ale podle těhle diskuzí je o vážně náhoda.Závidím těm, kdo jsou spolu a mají potřebu podobnou.
my zatim ano…musim zatukat ![]()
@Venetia píše:
tim myslis, ze je dostatecne nepritahujes nebo v tech vysinach kam miris je sex nezajimava zalezitost?
Myslím, že je to přesně kombinace těchto dvou faktorů. Nízká přitažlivost +jiné zájmy. Buď nedostatečně hezká anebo nedostatečně chytrá.
Mě je 40, manželce 38. Jsme spolu i s chozením skoro 20 let. Že začátku ona uháněla mě, já pořád jen kámoši, motorky, počítač a taky jsem si občas „hrál“ sám, jak už to bývá. Ale vždy to bylo tak nejmíň dvakrát týdně, někdy častěji. Potom byly dva porody, za tu dobu to bylo nahoru, dolů ale vždy vcelku v pohodě vždy jsme měli pochopení a udělali jsme nějaký kompromis. No ale posledních pět let jsem jednoznačně já ten kdo je iniciativní. Já bych mohl furt, žena mě spíš brzdí ale v podstatě je to pořád v průměru dvakrát týdně. Jednu dobu to byvala skoro nuda, takový stereotyp ovšem teď se žena, zdá se, dostává do toho věku kdy si to zas začíná pěkně užívat a musím říct že máme SUPER sex.
prostě paráda, po těch letech se na každé milování těším jak malej. ![]()
Já bych mohla několikrát za týden, příteli by stačilo tak 1× za 2 měsíce.
Mluvíme o tom, snažíme se řešit, ale prostě prý nemá chuť. Milenku nemá, to vím.
@bobinka001 píše:
Já bych mohla několikrát za týden, příteli by stačilo tak 1× za 2 měsíce.Mluvíme o tom, snažíme se řešit, ale prostě prý nemá chuť. Milenku nemá, to vím.
a to se dá jak? sleduješ ho furt / všude? ![]()
@bětee píše:
a to se dá jak? sleduješ ho furt / všude?
To vůbec. Nelezu ani náhodou do mobilu či podobně. Ono stačí si nelhat. Že mám já občas sex s jiným, on ví
@bobinka001 píše:
To vůbec. Nelezu ani náhodou do mobilu či podobně. Ono stačí si nelhat. Že mám já občas sex s jiným, on ví
ty jóóó… a on je s tím vpohode? Nevadí mu to?
Jako nadšený není, to nepopírám, ale ví, že nemá prostě chuť na sex, tak jako já, tak to toleruje
My jsme s manželem spolu 4 roky. Ze začátku byl sex denně, pak to postupem času klesalo. Teď spolu spíme tak 3-4× měsíčně. U nás je spíš problém u mě, nějak to nepotřebuju. Manžela miluju, jiného chlapa nemám, ale sex mi nechybí. ![]()