Sex - prosím radu !!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.7.19 22:30

My sexujeme tak 1× týdne, mne by stačilo 1× za mesic :lol: Mame sice dite, ale to zaspi v 8 vecer takze casu je hodne, ale proste nejak nemam chut. Ja bych za takoveho byla rada :lol:

• Citovat
  • Upravit
35
23.1.25 20:01

Ahoj, s manželem máme skvělý vztah a sex nás vždycky bavil, ale poslední dobou se cítím, jako kdybychom se v ložnici trochu odcizili. Nemyslím, že by to bylo kvůli nedostatku lásky, spíš rutina nebo únava. Máte tipy, jak tohle překonat? Napadlo mě zkusit něco nového, třeba společnou masáž nebo hry na oživení intimity. Možná i víkend bez dětí nebo povinností, jen pro nás dva. Co pomohlo vám, když jste měli podobné období? Díky za každou radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
23.1.25 21:32

@Hlaváčka Tak člověk na te intimite musi pracovat, nesmi se to prave zanedbavat, aby k zadnemu odcizeni nedoslo. Je potreba si pravidelne udelat cas na to, abyste meli prijemne spolecne chvile a aby to bylo normalni. Treba si v tydnu rict, je streda, jdeme si lehnout a na vse ostatni kasleme :P
Pak mit dalsi takove intimní dny jako mezniky, treba patky, soboty a venovat se proste sami sobe, neodkládat to a proste brat to jako hlavní a důležity program na ten den, vecer.
Jinak jak pises-zkusit nejake masáže, hracky, hry, role. Prolistovat si kamasutru a zkusit nejakou silenou polohu, cokoliv, co vam to intimní sblížení okoreni :P samozrejme intimní atmosféru, svicky, hudbu a sklenicku… nebo si dejte spol.vanu, sprchu apod.

• Citovat
  • Upravit
6331
24.1.25 07:54
A jak jsi mu to dala najevo, ze nechces byt bez sexu? Mlcis a jen tu prosis ted o radu, nebo jsi.mu to naprimo rekla
@Anonymní píše: Více

Tak to je zacatek konce ta posledni veta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.1.25 18:30

Erotické hračky jste zkoušeli? Jako podle mě to senzační začátek. Promlute si, co by vás bavilo, vzrušilo :) Nám to pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí