Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Jančakecalka píše:
Dobře napsaný článek, uklidnilo mě to
To jsem ráda. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o zachování anonymu, díky.
Máme 6letou holčičku a poslední dobou má sexuální choutky nebo jak to mám nazvat
Třeba sedim na pohovce a ona se chce pomazlit, to beru jako normální, ale pak začně vzdychat a dělat různé pohyby.Mezi nohy si nasahá, aspon o tom nevim.
Nebo když vidí v televizi třeba, že se někdo líbá, tak hned řekne, že bude sex.
Jak jsou na tom vaše děcka v jejim věku?
PAni, to koukam!!!Nejsem sama, kdo chce vedet, co ze to muze byt, zda je to normalni chovani. Dcera ma skoro 6 a mela elektr. zubni kartacek. Jednou rovnou pred nama je=ako ze se hrala s tim, mezi nohama, zaply. Rikam si, spatne jsem to pochopila.Ale ne…Oan si vyzrala na nas a chodi to delat na pudu, kde jako ze se hraje.Ma tam hracky…Vim, co tam dela. Jednou jsem ji tam videla, co dela.Ale stydim se, je to prece jeji zivot a jednou proste to delat bude,ze.Nu tak zacala drive.Nebo se snazila mne libat, jak „v filmu“francouzak
Stacilo vysvetlit, ze maminku se tak neliba, staci na tvar a takhle bude libat az milacka, ovsem az dokonci „velkou“skolu ![]()
@Anonymní píše:
PAni, to koukam!!!Nejsem sama, kdo chce vedet, co ze to muze byt, zda je to normalni chovani. Dcera ma skoro 6 a mela elektr. zubni kartacek. Jednou rovnou pred nama je=ako ze se hrala s tim, mezi nohama, zaply. Rikam si, spatne jsem to pochopila.Ale ne…Oan si vyzrala na nas a chodi to delat na pudu, kde jako ze se hraje.Ma tam hracky…Vim, co tam dela. Jednou jsem ji tam videla, co dela.Ale stydim se, je to prece jeji zivot a jednou proste to delat bude,ze.Nu tak zacala drive.Nebo se snazila mne libat, jak „v filmu“francouzakStacilo vysvetlit, ze maminku se tak neliba, staci na tvar a takhle bude libat az milacka, ovsem az dokonci „velkou“skolu
Tak s tím líbáním to znám taky, ale naštěstí už to pochopila, že tudy cesta nevede ![]()
Ale ten el. zubní kartáček mě fakt dostal
![]()
Dobře napsaný článek, uklidnilo mě to