Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj vespolek, jdu si na emimino pro radu a inspiraci. Nějak nevím jak letos vymyslet Mikuláše pro svého syna 4roky. Minulý rok jsme jeli vláčkem do Braníka. Bylo to fajn a Kubovi se to moc líbilo, tak bych letos chtěla něco podobného. Nemusí být vláček, ale tak, aby to vyšlo na odpoledne s výletem…
Jsme z Prahy 15. Progooglovala jsem internet, ale nějak jsem na nic moc nenarazila, tak kdyby jste měli nějaký typ, budu ráda
i za akčního Kubíka
. Katka
Tak ja se pridam. Taky jsem prohledala internet a skoro nic nenasla a moc bych s malym nekam chtela na certa zajit…treba i do obchodaku nekde kdyby neco bylo…ja nasla no, na Zlicine, na Cernym moste a v Letnanech. Jenze vsechny tyhle tri mame celkem z ruky. Kdyby bylo něco treba ve Vrsovicich, na Pankraci nebo v centru… :-/
pockam si na typy, snad nekdo o necem bude vedet
A co zajít do dětské herny? Snad v každé se Mikuláš pořádat bude. Konkrétně my máme namířeno do herny Slunecnice na Chodově.
Do hewrničky se mi až moc nechce, tam chodíme běžně, když počasí nestojí za nic
.
Ahoj, mrkni na Kudyznudy… my se chystame na prochazku s Andelem do centra, minuly rok to bylo super!!! Potom až nám bude chladno, tak to zakončíme v Palladiu, tam bude taky Mikuláš rozdávat sladkosti
a jinak prý ty lodičky na Čertovce jsou výborné, ale je tam opravdu zima ![]()
@taibi vis jiste, ze ti v palladiu bude? Hledala jsem to, ale naslo mi to jen lonsky rok :-/ ![]()
@Erkata píše:
A co zajít do dětské herny? Snad v každé se Mikuláš pořádat bude. Konkrétně my máme namířeno do herny Slunecnice na Chodově.
Ja bych nekam do herny klidne sla, ale co jsem heldala, tak jsem nasla jen akce v hernach co mame dost z ruky. Treba prave Zlicin a Cerny most nebo Letnany…to je vsechno od nas strasna dalka MHD s malym ditetem. Hodilo by se mi treba neco na te Pankraci. Ale to jsem hledala a v te herne tam asi nic nebude, na strankach nic neni akorat mi to naslo lonskyho Mikulase, ze byl v arkadach dole u fontany…no ale jestli bude i letos taky nikde neni napsany
proste nemuzu nic v blizkosti najit ![]()
Jo akorat v Edenu neco bude, jenze to je soutez s Blanarovicovou ve zpivani a to s dvouletym ditetem asi tezko ![]()
@veronika6913 píše:
@taibi vis jiste, ze ti v palladiu bude? Hledala jsem to, ale naslo mi to jen lonsky rok :-/
jj bude, chodím tam do herny často, prý tam budou zase lítat celé odpoledne ![]()
@veronika6913 a ten Chodov je pro Tebe taky daleko? Herna Slunecnice. Je to tam fajn.