Sezení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
14.3.12 10:16

Mám také dotaz ohledně sezení, tak nebudu zakládat novou diskuzi a zeptám se tady :)

Dcera má 8 měsíců, plazí se, občas i leze na kolínkách a pak si sedne - nohy má před sebou a opírá se rukama. Moc dlouho tak zatím nevydrží, ale mám to brát tak, že už sedí? Už se mi pomalu nevejde do hlubokýho kočáru, tak bych jí chtěla dát do sporťáku, ale nevím, jestli už můžu.. :think: Poradíte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
14.3.12 10:20
Dorka_X píše:
Mám také dotaz ohledně sezení, tak nebudu zakládat novou diskuzi a zeptám se tady :)Dcera má 8 měsíců, plazí se, občas i leze na kolínkách a pak si sedne - nohy má před sebou a opírá se rukama. Moc dlouho tak zatím nevydrží, ale mám to brát tak, že už sedí? Už se mi pomalu nevejde do hlubokýho kočáru, tak bych jí chtěla dát do sporťáku, ale nevím, jestli už můžu.. :think: Poradíte? :kytka:

Ještě ne, až v okamžiku když se nebude opírat. :) Do sporťáku bych ji, ale klidně dala, pokud ti jde do lehu nebo pololehu. ;)

• Citovat
  • Upravit
24798
14.3.12 10:21

Samostatné sezení to není, ale za chvíli bude…
Do sporťáku bych ji taky ale dala, sklopíš jí opěrku a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
14.3.12 10:21

Ja bych to tak urcite brala. Ale počkej si na ostatní, moje mala ms 7mesicu a zatím se jen plazi do zadu, občas jde na kolínka a to je všechno. Já bych ji, ale do sporťáku dala kdyby uměla, co tvoje malicka… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.3.12 10:23

Sedí, až se rukama přestane opírat… Já osobně řeším něco podobnýho (s tím, že malej má teprve 7 měsíců a teprve jde na kolena :-) ), zatím jezdí v hlubokým kočáru, i když už je to tak tak… Do sporťáku se mi nechce dávat, dokud si sám nesedne… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.3.12 10:33

Děkujuu za rady :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
25.5.13 17:54

Ahoj holky, potřebuju radu :think:
Náš malej se snaží sednout si. Je na všech 4 a podsouvá nožku pod prdelku, jenže se nedokáže překulit na prdelku. Když se mu to povede, tak to přepálí a překulí se úplně. Teď přišel na to, že když se o něco opře ručičkou a pomalu se narovná, tak se na tu prdelku překulí a zůstane. Takže to tak praktikuje, opře se třeba o mojí nohu, nebo o nějakou hračku. Jenže když sedí tak zapomene co dělá - hraje si s hračkou v obou ručičkách a najednou se zapomene a začne padat dozadu - takže si natluče :cert: Je to normální? Četla jsem jak se děti drží, ale on se buď natahuje po mě, abych ho držela, nebo se nedrží a pak padá. Už bych ho taky ráda dala do sporťáku a do velké autosedačky, tak by mě zajímalo kdy už bude sedět normálně :oops: Díky za vaše zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.5.13 18:02

Kolik mu je? Velká sedačka, s tou bych začala až později, ta mu neuteče, vajíčko je nejbezpečnější, mají velkou těžkou hlavu k tělu, neudrží ji, tuplem při nárazu, ježdění popředu bych oddálila, co to půjde. Ale sporťák, ten už bych normálně prktikovala, klidně mírně nakloněno, ale dala bych ho, leze, sedá si, ikdyž se neudrží, sporťák bych použila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
25.5.13 18:05

@terinka4444 je mu 6,5 měsíce. 3 týdny péruje na kolínkách a pomalu popolízá, ale zatím spíš dozadu, než dopředu :mrgreen: Zas kdybych ho měla mít ve sporťáku naležato tak raději pojedu s korbičkou (tam může jet i po bříšku a pérovat na kolínkách - což by ve sporťáku a kšírách nešlo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.5.13 18:07

Aha, já že už uvažuješ o velké sedačce, to neuvažuj, je ještě malinký. 6,5měsíce je na sezení asi málo, tak to ještě vydrž, naše malá jezdila v tom pololehu a byla happy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
25.5.13 18:09

@terinka4444 tak pololeh mi přijde pro ty záda vcelku na prd, sice lepší než rovnou do sedu, ale stejně horší než normální ležení. Tomu bych se ráda vyhla :lol: s tou sedačkou to je fakt, však je až od 9ti měsíců :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
25.5.13 18:38

@Liduše Ahoj Mám ted stejný problém. Malej je v korbě a jak se ohlídnu přitáhne se a sedí. Kouká :zed: i doma zkousí se posadit o hrazdičku, když je nadece o židli… Co se týká lehu couvá, nožičky si dá už hezky pod sebe, ale neodpíchne se. Už jsem taky řikala, že vyndám korbu (stejně se do ní blbě vejde :mrgreen: ) a dám do polosedu… Jinka do vajíčka se mit aky už nechce vejít, ale říkám ´, že ještě do velký ho nedám. I ho krmím ve vajíčku, aby neseděl v židličce, protože tam moc opory nemá…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure