Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nám nejvíc lítají po kapsičce Whiskas (já vím, o kvalitě si myslím své, ale občas si oni dají kapsičku Whiskas stejně jako já hranolky
). Dojedí a pak lítají po celém baráku a zatáčky berou smykem. Občas (často) do něčeho vrazí, protože to neubrzdí. Stejně reagují po syrovém kuřecím. A pak pravidelně každý večer
(to mi úplně připomnělo ten vtip, že souložit by se mělo každý den, začínající na písmeno „P“..takže pondělí, pátek, pozítří, popozítří a vůbec každý pos*aný den
).
…procházky s kočárem a roj u misek, ted už z nich máme jen Matese a strakatou Terezku a jsou venku.
@Kakika taky někdy dám whiskas.Ale nejradši má Felixe. Tam ta kvalita taky není úplně nejlepší, ale neumím si představit mu kupovat kapsičky za 30 Kč jeden ks. On je žrout a sežere i 4 denně, tak to bychom se nedoplatili.
Syrový maso moc nechce. Což se divím. Mamky kocour syrové maso miluje. Hlavně hovězí. Ale rád má i kuřecí. Ten náš prdlouš to moc nechce. Ale takovu šunečku, kde je přes 90% masa, to jo, to si dá
![]()
@Yasminn
já nemohla dlouuuho otěhotnět tak jsem si to podvědomně kompenzovala tím, že když někdo nechtěl kotě tak věděl, že u mě domov najde.Jen se divím, že to ten můj trpělivě snášel ![]()
No a pak jsem otěhotněla a to asi naší domácnost zachránilo před 100+1 koček ![]()
Kapsičky taky dávám, sice 4% masa ale kočky je milujou…
dávám kde jaký jsou v akci ![]()
Holky a jaké kapsičky jsou nejkvalitnější?
já taky dávám občas whiskas
![]()
@Stevia píše:
@Yasminnjá nemohla dlouuuho otěhotnět tak jsem si to podvědomně kompenzovala tím, že když někdo nechtěl kotě tak věděl, že u mě domov najde.Jen se divím, že to ten můj trpělivě snášel
No a pak jsem otěhotněla a to asi naší domácnost zachránilo před 100+1 koček
@juliettee píše:
Holky a jaké kapsičky jsou nejkvalitnější?já taky dávám občas whiskas
![]()
hodně kvalitní prý jsou Bozita a nebo Hills, no ale ta cena
To by nás zruinovalo
![]()
@Yasminn píše:
hodně kvalitní prý jsou Bozita a nebo Hills, no ale ta cenaTo by nás zruinovalo
![]()
![]()
Vůbec ty značky neznám, kolik to stojí? ![]()
@juliettee píše:
Vůbec ty značky neznám, kolik to stojí?
krabice asi 260 Kč. A je tam 12 kapsiček.
To by měl náš žrout na tři dny. Takže za měsíc bych jen za kapsy dala 2600 Kč
![]()
@Yasminn píše:
krabice asi 260 Kč. A je tam 12 kapsiček.To by měl náš žrout na tři dny. Takže za měsíc bych jen za kapsy dala 2600 Kč
![]()
![]()
No to neni málo
![]()
A holky jakou používáte podestýlku do wc? Ja do teď klasika Mikeše, celkem mi to vyhovuje, ale pokud máte někdo něco lepšího tak sem s tím ![]()
@juliettee Já objednávám Tiggerino, je to dražší, ale pravdou je, že pro ty moje dva macky je to zatím to nejlepší, co jsem sehnala. Na měsíc mě to vyjde kolem 500,–, což si myslím, že je skvělé.
@Kakika píše:
@juliettee Já objednávám Tiggerino, je to dražší, ale pravdou je, že pro ty moje dva macky je to zatím to nejlepší, co jsem sehnala. Na měsíc mě to vyjde kolem 500,–, což si myslím, že je skvělé.
To není tak moc, kouknu na to ![]()
@juliettee kupuju to na zoohitu v balení 2× 15kg (to vyjde nejvýhodněji). Raději si držím vždycky zásobu, protože jednou jsem musela koupit nouzově v běžném marketu a byla jsem opravdu silně nešťastná ![]()