Sháním garanta z oboru masérských služeb

2
10.12.21 16:31

Sháním garanta z oboru masérských služeb

Zdravím mamči. Mám čerstvě osvědčení z kurzů Maderoterapie a mám v plánu zařídit si salon. Proto se chci zeptat, zda je pro tuto živnost nutnost garanta a také zda by některá z vás byla ochotna mi v tomto směru pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
10.12.21 22:35

Mám pocit, že to bývalo tak, že pokud člověk daný obor nestudoval, tak byl garant potřeba. Ovšem mohu se mýlit. No a pokud by byl potřeba, opravdu myslíš, že to vezme někdo cizí z netu? 8o

• Citovat
  • Upravit
2
11.12.21 17:54
@shadowbabe píše:
Mám pocit, že to bývalo tak, že pokud člověk daný obor nestudoval, tak byl garant potřeba. Ovšem mohu se mýlit. No a pokud by byl potřeba, opravdu myslíš, že to vezme někdo cizí z netu? 8o

Divila by jste se, kolik lidí garantství nabízí právě tady, ačkoliv z jiných oborů.
Maséři z mého okolí bohužel neradi dělají garanta kvůli konkurenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
11.12.21 18:13
@Nattly98 píše:
Zdravím mamči. Mám čerstvě osvědčení z kurzů Maderoterapie a mám v plánu zařídit si salon. Proto se chci zeptat, zda je pro tuto živnost nutnost garanta a také zda by některá z vás byla ochotna mi v tomto směru pomoci.

Na živnost masérské služby je v první řadě předepsané provádět její výkon osobami, které mají odbornou způsobilost. Takže odpovědný zástupce je Ti na nic, když to sama dělat nemůžeš. A až si uděláš kurz, tak odpovědného zástupce potřebovat nebudeš.
Kdybys to nemohla najít, tak příloha č. 5 živnostenského zákona. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze