Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, ahoj..
V listopadu/prosinci jsem si zde psala s uživatelkou Conniie.. Zaregistrovala se v listopadu lonského roku. Naposledy byla aktivní online 24. prosince. Potřebovala bych s ní mluvit. Nevíte někdo co s ním je, proč už sem nechodí?? díky
Dobrý den,
V listopadu/prosinci jsem si zde psala s uživatelkou Conniie.. Zaregistrovala se v listopadu lonského roku. Naposledy byla aktivní online 24. prosince. Potřebovala bych s ní mluvit. Nevíte někdo co s ním je, proč už sem nechodí?? Zda nemá třeba jinou přezdívku? díky
@rumcajsmanka92 píše:
Dobrý den, ahoj..V listopadu/prosinci jsem si zde psala s uživatelkou Conniie.. Zaregistrovala se v listopadu lonského roku. Naposledy byla aktivní online 24. prosince. Potřebovala bych s ní mluvit. Nevíte někdo co s ním je, proč už sem nechodí?? díky
jo v prosinci jsi si tu s někým psala a máš dva příspěvky a zaregistrovaná jsi dneska ![]()
@ka2ka píše:
jo v prosinci jsi si tu s někým psala a máš dva příspěvky a zaregistrovaná jsi dneska
Přesně, prolhaný fejk, @admin.
Holky, vetřu se s trochu jiným dotazem. Pamatujete si na uživatelku Káťu? Myslím, mladší holčina a že byla v invalidním důchodu a v nicku asi Katka + nějaká číslovka. Nevíte, co s ní je? Strašně dlouho jsem ji tu neviděla. A pamatuju si jednu diskuzi, kdy řešila, jak si vylila bubble tea v autě ![]()
@Aladinka píše:
S tímto dotazem se obrať na adminky. @admin
Dobrý den,
se zakladatelkou diskuze jsem v kontaktu. Ohledně hledání dané uživatelky bohužel nedokážu nijak blíže pomoci. ![]()
Hezký den
Terka ![]()
@admin já ji nehledám, díky. Jen jestli někdo neví, kam se poděla ![]()