Sháním jednu uživatelku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.3.22 18:20

Sháním jednu uživatelku

Dobrý den, ahoj..

V listopadu/prosinci jsem si zde psala s uživatelkou Conniie.. Zaregistrovala se v listopadu lonského roku. Naposledy byla aktivní online 24. prosince. Potřebovala bych s ní mluvit. Nevíte někdo co s ním je, proč už sem nechodí?? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2352
31.3.22 18:58

S tímto dotazem se obrať na adminky. @admin  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
31.3.22 19:07
@Aladinka píše:
S tímto dotazem se obrať na adminky. @admin ;)

Jsk by to měl admin vědět? 8o

• Citovat
  • Upravit
31.3.22 19:13

Dobrý den,

V listopadu/prosinci jsem si zde psala s uživatelkou Conniie.. Zaregistrovala se v listopadu lonského roku. Naposledy byla aktivní online 24. prosince. Potřebovala bych s ní mluvit. Nevíte někdo co s ním je, proč už sem nechodí?? Zda nemá třeba jinou přezdívku? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
31.3.22 19:31
@rumcajsmanka92 píše:
Dobrý den, ahoj..V listopadu/prosinci jsem si zde psala s uživatelkou Conniie.. Zaregistrovala se v listopadu lonského roku. Naposledy byla aktivní online 24. prosince. Potřebovala bych s ní mluvit. Nevíte někdo co s ním je, proč už sem nechodí?? díky

jo v prosinci jsi si tu s někým psala a máš dva příspěvky a zaregistrovaná jsi dneska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15748
31.3.22 19:33
@ka2ka píše:
jo v prosinci jsi si tu s někým psala a máš dva příspěvky a zaregistrovaná jsi dneska :mrgreen:

Přesně, prolhaný fejk, @admin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
31.3.22 21:25

Holky, vetřu se s trochu jiným dotazem. Pamatujete si na uživatelku Káťu? Myslím, mladší holčina a že byla v invalidním důchodu a v nicku asi Katka + nějaká číslovka. Nevíte, co s ní je? Strašně dlouho jsem ji tu neviděla. A pamatuju si jednu diskuzi, kdy řešila, jak si vylila bubble tea v autě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20789
1.4.22 11:17
@Aladinka píše:
S tímto dotazem se obrať na adminky. @admin ;)

Dobrý den,
se zakladatelkou diskuze jsem v kontaktu. Ohledně hledání dané uživatelky bohužel nedokážu nijak blíže pomoci. :nevim:

Hezký den
Terka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
1.4.22 12:48

@admin já ji nehledám, díky. Jen jestli někdo neví, kam se poděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová