Shnilé maso v šuplíku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.6.15 14:18

Shnilé maso v šuplíku

Stala se mi nehoda, za kterou se velmi stydím, takže hlavně proto anonym.
Asi 2 dny zpátky se mi zdálo, že něco smrdí u nás v ložnici blízko postele. Dneska jsem se,,dočichala´´ až k šuplíku, který moc často neotvírám, a zápach mě úplně praštil přes nos. Po dlouhém vzpomínání mi došlo, že to je pytlík se svačinou - chléb s pečeným masem, který tam byl možná i půl roku :roll:
Do šuplíku často nechodím, je u pracovního stolu a jednou, když jsem nechtěla, aby mi na svačinu svítilo na stole sluníčko, jsem si ji tam schovala s tím, že ji do hodiny sním :(
Pytlík plný plísně a hniloby jsem samozřejmě vyhodila, ale šuplík strašně smrdí. Jsou v něm pastelky, fixy, pár bločků - mám to vyhodit? I kdyby se to vyvětralo, nehrozí, že tam budou nějaké bakterie nebo tak? A nehrozí něco nám, když jsme to tam takovou dobu čuchali?

Opravdu nejsem takové čuně, tohle byla jen souhra náhod…a jsem z toho doteď znechucená. Ten smrad je opravdu strašný.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.6.15 14:24

Vyhodit, bez milosti… a šuplík přejet silnou desinfekcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
8.6.15 14:24
@Anonymní píše:
Stala se mi nehoda, za kterou se velmi stydím, takže hlavně proto anonym.
Asi 2 dny zpátky se mi zdálo, že něco smrdí u nás v ložnici blízko postele. Dneska jsem se,,dočichala´´ až k šuplíku, který moc často neotvírám, a zápach mě úplně praštil přes nos. Po dlouhém vzpomínání mi došlo, že to je pytlík se svačinou - chléb s pečeným masem, který tam byl možná i půl roku :roll:
Do šuplíku často nechodím, je u pracovního stolu a jednou, když jsem nechtěla, aby mi na svačinu svítilo na stole sluníčko, jsem si ji tam schovala s tím, že ji do hodiny sním :(
Pytlík plný plísně a hniloby jsem samozřejmě vyhodila, ale šuplík strašně smrdí. Jsou v něm pastelky, fixy, pár bločků - mám to vyhodit? I kdyby se to vyvětralo, nehrozí, že tam budou nějaké bakterie nebo tak? A nehrozí něco nám, když jsme to tam takovou dobu čuchali?Opravdu nejsem takové čuně, tohle byla jen souhra náhod…a jsem z toho doteď znechucená. Ten smrad je opravdu strašný.

Vymej to horkou vodou napůl zředěnou s octem, zápach zmizí a je to i dezinfekce. Fixy a pastelky bych asi vyhodila, i když jim asi nic není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
8.6.15 14:26

Moc to hrotíš, pokud svačina neutekla z pytlíku, tak bych dala šuplík jen vyvětrat, pokud utekla tak umýt… pasteky a fixy snad nejíš, tak o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.6.15 14:28

Jejda, ty jsi mě pobavila. :mrgreen: Že dočichala jsem se až k šuplíku :mrgreen:
Neboj nic vám nehrozí. Šuplík prostě vytři octovou vodou, případně špricni sanytolem pro klid duše.
No a začni lušit sudoku. To pomáhá procvičovat a budovat šedou kůru mozkovou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.15 14:29

Vymýt a vystříkat sanitolem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.6.15 14:33

Jinak se přiznám, že jsem to rozklikla proto, že jsem fakt byla zvědavá, jak se to maso do toho šuplíku dostalo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
8.6.15 14:34
@Black Cat píše:
Jinak se přiznám, že jsem to rozklikla proto, že jsem fakt byla zvědavá, jak se to maso do toho šuplíku dostalo… ;)
:lol: Já taky :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
8.6.15 14:36

@Black Cat Já taky, ale jelikož bylo dle popisu v pytlíku a ještě tepelně upravené, tak mi to nepřijde nic zásadního… jsem taky dítko sklerotické a klidně se k tomu i veřejně přiznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
8.6.15 14:39

To nic není můj patnáctiletý bratr našel v lese chcíplou srnu, uřezal jí nohu a tu nohu i s masem si schoval pod postel v igelitu.
Já to našel za tři týdny, to byl šok.
Dodnes nevím na co tu nohu mohl mít a jak ji tam mohl zapomenout. (jinak on je řezník a tak kuchat mrtvá zvířata bylo pro něj normálka)

Příspěvek upraven 08.06.15 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
8.6.15 14:40

Myslím, že fixy a papír smradem jen načichly, ale bohužel to nevyvětráš. Takže vyhodit. Ležely tam půl roku, tak je asi moc nepotřebuješ. Šuplík vymýt. vyvětrat. Popř. koupit nějaký pohlcovač pachů.

Já jednou neumyla pekáč od masa. Jelikož stál zaklopený na lince, tak ho manžel uklidil. Nenapadlo ho podívat se dovnitř. A já na to zapomněla. Na hnilobný zápach stačilo pouhých 10 dní. :poblion: Je to fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
8.6.15 14:45

@jakanas 8o Ty bláho, tak to je úlet. V 15 letech uřezat zvířeti nohu a schovat si jí pod postel, trošku psycho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
8.6.15 14:45

Na ten zápach je fakt nejlepší ocet. Je to hned a smrad je pryč okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.15 14:46

To jsem ráda, že mě tady neodsuzujete jako čuně :oops:
zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
6611
8.6.15 14:46
@natyber píše:
Na ten zápach je fakt nejlepší ocet. Je to hned a smrad je pryč okamžitě.

jo protože to potom smrdí tím octem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný