Shnilé maso v šuplíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1603
8.6.15 19:58

@jakanas jo co jsi našel horšího? mě by kleplo už jen z té nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
8.6.15 20:01
@Ebixa píše:
@Krasavicaa fuj :mrgreen:
Tak můj bejvalej zase v létě nechal v autě pomazánkové „máslo“ a pak nadával co to smrdí. Zakutálelo se pod sedačku a bylo tam dobrejch půl roku. Když jsme na něj přišli mělo už nožičky :mrgreen: :mrgreen:

Dyť ta šunka taky… Ta už byla normálně 10× převařená :-D Venku bylo každej den minimálně 30st. Kolik pak může být v tom autě, že :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1603
8.6.15 20:06

@Krasavicaa jo to je pak hnus… :mrgreen:
Já nejsem žádná bordelářka, ale občas na něco zapomenu.. naposledy na banány…dala jsem je na stůl do mísy aby dozrály…no a pak chlap na ně hodil rohlíky a nějak mě to vypadlo, že tam jsou…až jsem jé z té mísy vylévala… :mrgreen: asi bych měla brát něco na pamět, ale zrovna si nevzpomenu jak se ty prášky jmenují :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.6.15 20:12
@jakanas píše:
on byl velkej skaut a tak z ní prý chtěl dělat kásné stopy a z toho odlitky ze sádry. No a potom na ni zapomněl… Ale to nebylo to nejhorší co jsem doma našel.

Cos našel? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.6.15 20:12
@Anonymní píše:
Stala se mi nehoda, za kterou se velmi stydím, takže hlavně proto anonym.
Asi 2 dny zpátky se mi zdálo, že něco smrdí u nás v ložnici blízko postele. Dneska jsem se,,dočichala´´ až k šuplíku, který moc často neotvírám, a zápach mě úplně praštil přes nos. Po dlouhém vzpomínání mi došlo, že to je pytlík se svačinou - chléb s pečeným masem, který tam byl možná i půl roku :roll:
Do šuplíku často nechodím, je u pracovního stolu a jednou, když jsem nechtěla, aby mi na svačinu svítilo na stole sluníčko, jsem si ji tam schovala s tím, že ji do hodiny sním :(
Pytlík plný plísně a hniloby jsem samozřejmě vyhodila, ale šuplík strašně smrdí. Jsou v něm pastelky, fixy, pár bločků - mám to vyhodit? I kdyby se to vyvětralo, nehrozí, že tam budou nějaké bakterie nebo tak? A nehrozí něco nám, když jsme to tam takovou dobu čuchali?Opravdu nejsem takové čuně, tohle byla jen souhra náhod…a jsem z toho doteď znechucená. Ten smrad je opravdu strašný.

vše bych vyhodila…zápachu se zbavíš octovou vodou…šuplík bych nechala po důkladné očistě oschnout venku na sluníčku a vzduchu…no zas se tolik nestalo :P

• Citovat
  • Upravit
951
8.6.15 20:14

Ježíšmarjá, to se stane. Divím se, že se tu kdekdo ohání tím savem. Ta octová voda je daleko lepší. Pastelky a fixy bych opláchla taky. A ty bločky bych zkusila vyvětrat. Kdyby pořád smrděly, tak bych je vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.6.15 20:16

Jinak můj rekord je asi na střední - nechala jsem v pytlíku na tělocvik celé prázdniny pomeranč…teda trvalo mi než jsem přišla na to, že je to pomeranč…byl to už jen takový zelenomodrý chlupatý balónek :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
101909
8.6.15 21:21

@verulicek Tak pokud si s ním nezkoušela hrát tenis… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.6.15 21:23

@j.a.n.i1 bože chraň já se toho ani nedotkla :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5185
9.6.15 09:42

Můj ex vezl v kufru auta v bedýnce nějaké maso. Myslím, že bylo mrazené a zabalené v nějaké streč fólii. Asi v létě trochu povolilo a ukáplo trochu vody s krví na koberec v kufru. V životě jsem nezažila horší smrad!!! :poblion: Nebylo možné se toho zbavit. Koberec se několikrát čistil, chemicky i profesionálně. Nakonec letěl do kontyšu. Ale dlouho to bylo v autě cítit. Brr, ještě teď je mi z toho zle. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný