Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já než přírodní cestu bych zvolila jít k doktorovi
měla jsem taky silné bolesti a gynekolog mi nasadil prášky na menstruaci a pomohly mi od bolesti dost
Co na to gynekolog?
Osobně bych zkusila najít fyzioterapeuta, který umí cvičení podle Mojžíšové. A askorutin, ten by mohl pomoci zkrátit a zmírnit krvácení. Chápu, že chceš přírodní řešení, ale při takovýhle obtížích bych klidně zkusila nějaké hormony, než takhle trpět jako zvíře.
Ja tam nemôžem ísť mám ešte blanu ????.Snažím sa byť v kľude a robiť si z toho srandu ale.moc sa mi delá keď že od wc sa nemôžem pohnúť
Jediné čo mi predpísala bol algifen ale z neho mi bývali riadne zle
U gynekológa som nebola A tam ani obvodná má neposlala lebo u mňa jediná cesta by boli hormóny
Zajděte na gynekologii, aby vám vyloučili endometriozu.
Ale jesti chcete trpět, tak trpte. Ale pak se nedivte až díky neřešeným problémům budete muset na operaci a/nebo budete mít velký problém s plodností.
Rebrickovy caj. Tlumi krvaceni, krece. Pij ho uz pred menstruaci, salek denne. A celou ms.
I panna může ke gynekologovi. Je to odborník na ženské problémy, nemusí tě nutně vyšetřovat. Může udělat ultrazvuk, prostě možností je víc. Dětská tě tam posílat nemusí, respektive ti to nemůže zakázat.
@vikic1 zkus toto https://www.bylinkuj.cz/…ypany-gresik?…
mě to pomohlo zeslabit, zpravidelnit i zmírnit bolesti a premenstruační syndrom.
Mě pomohla jóga. Za cca 3 měsíce mi pomohla víc jak kdejaký prášky.