Šialený menzes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
8.12.18 20:48

*Jógu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.12.18 21:39

Mluvíte mi z duše. Taky trpím. Ale snažím se brát hořčík a zinek. Trošku to pomáhá, ale žádná velká hitparáda to není. Ráda se poučím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
8.12.18 22:19
@Slavka28 píše:
Mluvíte mi z duše. Taky trpím. Ale snažím se brát hořčík a zinek. Trošku to pomáhá, ale žádná velká hitparáda to není. Ráda se poučím.

Hořčík celkem funguje. Ono i obyčejný ibalgin, ale musí se vzít hned při prvních příznacích bolesti,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.12.18 22:22

Horčík si dávam ale ibalgin nie som alergická na ibalgin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
8.12.18 22:24

@vikic1 fakt zkus ten čaj od grešíka. Je i chuťově dobrý. Když jsem s ním začla pila jsem ho 3 měsíce v kuse a pak už jen od prvního dne menses do ovulace a pak zase až od prvního dne. Lze jej ale pít dlouhodobě v kuse. Je i chuťově dobrý. Jen pozor je hodně močopudný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.12.18 22:26

Už som ho objednala pred chvíľou ďakujem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
9.12.18 11:38

Také jsem to na začátku měla takhle strašný. Z algifenu mi bylo ještě hůř. Díky bohu za ibalgin a horkou vanu. Nic přírodního ti nedokážu poradit, snad jen ohřátý polštářek na břicho nebo záda. Určitě bych zašla na gynekologii a poradila se tam. Nejvíc pomáhá hormonální antikoncepce, ale nevím, kolik ti je let a asi ji nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.12.18 11:41

Je mi 16. A.moc.antikoncepciu nechcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.12.18 13:41

@baimoli no když jsem před lety brala HA, tak jsem neměla menses ani slabší, ani míň bolestivý, pouze pravidelný. V momentě, kdy jsem přestala brát jsem ho neměla bez pomoci jiných léků vůbec. Takže takový zázrak to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
9.12.18 13:50

@vikic1 Uvidíš, jak zabere ten čaj. Případně si můžeš dělat čaj přímo jen z řebříčku při potížíš. A na uvolňování křečí můžou pomoct některé prvky z břišních tanců a jinak nahřívání, prodýchávání do břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
9.12.18 16:41
@lleennttiillkkaa píše:
@baimoli no když jsem před lety brala HA, tak jsem neměla menses ani slabší, ani míň bolestivý, pouze pravidelný. V momentě, kdy jsem přestala brát jsem ho neměla bez pomoci jiných léků vůbec. Takže takový zázrak to není.
-

Já teda jsem měla menstruaci první dva roky velice bolestivou a dlouhou. Ale do několika let se to srovnalo samo. Brala jsem maximálně ibalgin. V 19-ti jsem si nechala napsat antikoncepci, protože jsem nechtěla otěhotnět a dost mi to zkrátilo menstruaci a bolelo to míň. V 16-ti bych HA taky nebrala. Za mě radím teplo na bříško, nejíst nic těžkého a odpočívat v teple. Ono se to časem srovna samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
9.12.18 16:44
@lleennttiillkkaa píše:
@baimoli no když jsem před lety brala HA, tak jsem neměla menses ani slabší, ani míň bolestivý, pouze pravidelný. V momentě, kdy jsem přestala brát jsem ho neměla bez pomoci jiných léků vůbec. Takže takový zázrak to není.

Já teda dohromady nebrala HA ani deset let. A po vysazení jsem měla menstruaci trochu silnější, ale stále pravidelnou. Nejsem velká příznivkyně HA, ale jak říkám, tehdy by mi těhotenství zkomplikovalo život, nebyla jsem připravená na miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí