Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Sousedka ve vchodě dala na nástěnku, že prodává látkové roušky za 100,– Kč kus, pro obyvatele vchodu za 80,– Kč… No nekupto.
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Sousedka ve vchodě dala na nástěnku, že prodává látkové roušky za 100,– Kč kus, pro obyvatele vchodu za 80,– Kč… No nekupto.
Holky, aktuální zpráva! Česká pošta bere zásilky s rouškama ZDARMA! Jen řeknete, že posíláte roušky a nemusíte vyplňovat ani podací lístky.
@Janli píše:
Holky, aktuální zpráva! Česká pošta bere zásilky s rouškama ZDARMA! Jen řeknete, že posíláte roušky a nemusíte vyplňovat ani podací lístky.
Ale vyplnit je můžu, ne? Abych tu pak nepotkala pošťačku v,,mojí" ústence.
A ne, to není hezký. Jdu si kleknout na hrách. Teda k řezání látky.
Zmena postupu a za 2 hodiny misto 4 hotovych 12.
Nejedu na kvalitu, ale na kvantitu ![]()
Vice casu fakt nemam ![]()
@cecetka píše:
Zmena postupu a za 2 hodiny misto 4 hotovych 12.
Nejedu na kvalitu, ale na kvantitu
Vice casu fakt nemam
Jestli můžu doporučit, pro mě je nejrychlejší tenhle způsob a řekla bych, že i nejlíp sedí
Šití ZDAR ![]()
@cecetka píše:
@Baba Stejne. Uz to jedu z jednoho kusu, ktery prelozim
@Baba píše:
Ale vyplnit je můžu, ne? Abych tu pak nepotkala pošťačku v,,mojí" ústence.
A ne, to není hezký. Jdu si kleknout na hrách. Teda k řezání látky.
Ne, prdnou na to razítko, že jde o nějakou zásilku v rámci pošty a vůbec to nejde do systému.
@Janli píše:
A já blbec za ně platila 57 korun, posílala jsem je zbytku rodiny… ![]()
A ještě doufám, že dojdou alespoň do pátku. ![]()
@Brontik no, já dorazila na poštu chvíli po tom, co to oznámili pobočkám… ![]()
Dnes jsme s mužem zvládli 70! Ale fakt pomáhal. Zazehloval hned na začátku a značkovat nabery, stříhal tkanice a já jen šila. Dvanáct už je pryč, vyměnila jsem za gumičky. Zítra rozdání další. A zbytek asi na místní úřad.
@inkakřivák píše:
Dnes jsme s mužem zvládli 70! Ale fakt pomáhal. Zazehloval hned na začátku a značkovat nabery, stříhal tkanice a já jen šila. Dvanáct už je pryč, vyměnila jsem za gumičky. Zítra rozdání další. A zbytek asi na místní úřad.
@Baba píše:Dík. Chtěla bych si nějak ulehčit ty tunýlky a na nic geniálního sem zatím nepřišla
Tunýlky jsem vyřešila tak, že to šiju hned s tou tkaničkou, tím odpadá provlíkání ![]()