Šijeme roušky ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80179
22.3.20 06:49

Jak široké strihate proužky? 5 cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
22.3.20 06:50
@Baba píše:
Může se tady chvástat? :think:

Samozrejme. A nejlepe i s fotkama. Rada se divam, jak jsou druzi sikovni :mavam:

Zkousela jsem i jiny druh, ale na obliceji nam zatim nejmene neprijemne jsou ty skladaci s temi tremi sklady. Tak jedu tyhle. Vcera tmave zelene, dnes budou tmave sede. Pak uz pojedu z nepouzivaneho povleceni (obcas clovek dostane darem neco, co se mu nelibi a nepouziva to :oops: ). Z novych latek uz tu mam totiz jen ruzovou s modrymi medvidky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80179
22.3.20 06:55

@cecetka tak usij malé dětské, to by šlo. Třeba pro nějaký domov nebo na úřadě to rozdají. Já jsem konečně využila všechny zbytky ze šití, a od kamarádky jsem za pár roušek dostala tašku povlečení a závěsů. A od jiné gumičky a ještě přípravek na skládání proužků. Lidi jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.20 06:56

@cecetka pošli růžovou s medvídky, pošlu jezevčíky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.20 06:57

@inkakřivák ahoj co je přípravek na skládání proužků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80179
22.3.20 07:12

Takové udělátko, na jedné straně do toho strcis ustrihnuty proužek látky a na druhé to vytahujes a sezehlujes už složené. Nemusíš to skladat pracně ručně. Je to rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.20 07:15

@inkakřivák díky :), to jsem si z tipu tady udělala z kartónu. Je to skvělý! Jinak je to ten zakladač šikmého proužku. Bezva, že si člověk nepálí prsty. Jdu na to! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.20 07:17
@inkakřivák píše:
Jak široké strihate proužky? 5 cm?

Stříhám 3,6 na šířku 50 cm pravítka ať nemusím nic měřit, délka 90 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80179
22.3.20 07:28

Děkuju, to se musí strašně blbě zakládat. Zatím se budu držet triček. Ale mám tu takový jemný popelín, tak možná zkusím. Dnes doplním víkendový počet na 60 jenom, a nachystám na poštu. Zítra si udělám volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80179
22.3.20 07:31

@DoktorkaZorkaHorká no právě já jsem původně skládala ručně a jak mám párou vydezinfikovane prsty! Auau. Ale když tu mám pěknou silnější bavlnu, tak udělám ty proužky a roušky jen jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24003
22.3.20 07:32

Děvčata, která šijete roušky zadarmo, nejste někdo z blízkosti Jihlavy nebo Pelhřimova???
Našel jsem náhodou poklad - cca 3 kolečka keprovky, šířka přibližně 1 cm…
Našel jsem to náhodně v bordelu v garáži, když jsem hledal něco jinýho, kdyby se prohnaly pračkou, daly by se snad použít, jsou trochu zaprášený… :nevim: 8)
Věnoval bych je na dobrou věc… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80179
22.3.20 07:39

Pošli!! Hlásím se první! Ale třeba se ti ozve místní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24003
22.3.20 07:42
@inkakřivák píše:
Pošli!! Hlásím se první! Ale třeba se ti ozve místní

A odkud jsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80179
22.3.20 07:48

Berounsko. Adresu ti můžu poslat do SZ. Ale jistě se ti přihlásí někdo místní. Ale napíšu, jo? Vpatek byl zeť v Jihlavě, škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24003
22.3.20 07:50
@inkakřivák píše:
Berounsko. Adresu ti můžu poslat do SZ. Ale jistě se ti přihlásí někdo místní. Ale napíšu, jo? Vpatek byl zeť v Jihlavě, škoda.

Napiš… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast