Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Stevia píše:
Tak já se taky pochlubim
Moje nejmenší rouška
A víkendová práce..
Tak ta víkendová práce je úžasná..
klobouk dolů.. Skládané jsou hrozně pracné ![]()
@Baba píše:
To nejsou vsechny. A jestli nikdo nevymyslel, jak zuzit plochou gumicku, budu je rozdavat bez gumicek.
Máte krásné vzory látky.. Tu vrchní bych brala hned
![]()
@Zlobolka123 pro mě jsou zase pracné ty tvoje ![]()
Teda ne úplně, ale ušila bych jich mnohem míň…
@Stevia píše:
@Zlobolka123 pro mě jsou zase pracné ty tvoje
Teda ne úplně, ale ušila bych jich mnohem míň…
Každému jde něco jiného
Ale máte je strašně krásné.. Já dělala skládaných asi 10 a zabraly mi snad 3 hodiny ![]()
Zjistila jsem ale, že jsem ušila takovou spoustu roušek a sama mám jen 2 provizorní.. Už jsem přemýšlela, že bych si od někoho koupila.. Mě osobně vyhovují ty skládané, jsou pohodlnější ![]()
@Zlobolka123 jj,už jsem také tenhle nàzor slyšela..klasika je klasika…jeste myslim jsou dobrý s tim klasik tunýlkem…
Jo a presně… pro rodinu nemám nic, manźel má dvě, co si ukradl z vikendoveho šití a kluk nic, ale je doma, tak nepotřebuje ![]()
Zítra chci našít ženským na poštu a do Coopu.
@Stevia
Také jsem si vzala s toho co jsem ušila.. Jste hodná, že darujete pro lidi co nemají bohužel od státu nárok
My měli jednu objednávku 32ks (30kc/ks).. Jinak vše rozdané zdarma.. Rodina, přátelé, jejich přátelé.. A hlavně už je většina v domově důchodců a zítra míří další várka do jiného centra pro seniory ![]()
@Zlobolka123 skvělý ![]()
Tady nic takového není, kdyby bylo, našiju. Šila jsem i pro to podolí jak daly výzvu, mě je to jedno, když můžu, pomůžu, jsme ma stejné lodi všichni…
Taky nemáme ani jeden. Všechno rozdavam. Ale taky si usiju skladanou, jsou pohodlnější. Ty nahubkove se hůř odhadují, aby seděly. Aspoň podle mne. Skládaná je hned. Tam trvá nejdýl sezehlit tkanice.
Prosím, jakou velikost pro 3-4 leté dítě? Myslím velikost obdélníku na skládanou ústenku. Šije 22×40, protože si uberu tím tunýlkem na gumičku po stranách.
Vhodný kus na zkoušení po ruce nemám.
@Janli píše:
Holky, kdo vymyslel tu geniální vychytávku se silonkama? Chci mu udělit řád Zlaté roušky!
já to sem jen napsala
kdo to vymyslel nevím, ale nápad na nobelovku
![]()
@inkakřivák píše:Ď
@Baba vydrž, snacha mi pomeri dítě