Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@DoktorkaZorkaHorká píše:
@Baba ta Kočičková na vrchu je krásná
Chces poslat? Je to i fajn material.
A bude s original kocicima chlupama ![]()
Plochou širokou gumičku stříhám na půl. Zpočátku to pár vláken pustí, ale pak už je to OK.
Holky, kdo vymyslel tu geniální vychytávku se silonkama? Chci mu udělit řád Zlaté roušky!
@Janli píše:
Holky, kdo vymyslel tu geniální vychytávku se silonkama? Chci mu udělit řád Zlaté roušky!
Díky moc za roušky, v pátek přišly, jsou skvělé.
@Janli píše:@Mar__tanka83
Můžu se pochlubit? Ráno v tomhle domě bylo 89 roušek. Teď jsou pryč a nám tu jen pět na výměnu vazacek. A co je nejlepší, našla jsem kotouč tkanice
@inkakřivák píše:
Můžu se pochlubit? Ráno v tomhle domě bylo 89 roušek. Teď jsou pryč a nám tu jen pět na výměnu vazacek. A co je nejlepší, našla jsem kotouč tkanice
Sem si je akorát zapomněla spočítat. Ať se může muž chlubit na FB
Smolík.
No nic, tak jdu zas šít, dostala sem tenkou gumičku. Výrobu odhaduji na 50. léta minulého století, ale tak trošililinku ještě pruží.
Já jsem dostala tašku nepoužitého povlečení a závěsy. No tak musím, nenechám si to. Jo pořád se hodí nové. Raději víc. Heslo dne : Tvoje rouška chrání mne, moje chrání tebe! A jak nám přitom utíká čas, ani není čas na chození ven.
Tak já se taky pochlubim ![]()
Moje nejmenší rouška ![]()
A víkendová práce..
@Janli vyhlásila jsem v práci sbírku na silonky, musím říct, že velmi úspěšnou ![]()
Prosím tě, jak to děláš, nastrihaš proto, přes a prišíváš jako gumičku za ucho?
Kolik cm? Díky
@Stevia viz foto. Ustřihnu průměr nohavice, navleču do tunýlku, pro sebe zasukuju a pro manžela to sešiju.
Ahoj holky, tak toto je moje práce za 6 dní
Šicí stroj jsem do té doby neznala
Už jsem ale KO, tak si dám 2 dny pohov… 😴 😴