Šijeme roušky ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16796
29.3.20 19:14

@bse.pedro Jasne, kdyz nekdo dela rousky vazaci. Ja jsem potrebovala gumy za ucho. @Baba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27098
29.3.20 19:49
@tulipán píše:
@inkakřivák Ted jeste nasiju par desitek do foroty a az se doktorka ozve, tak je dostane bez gumy/snurky. Kazdy at si to doma nejak vybavi. Treba ma neco v siticku, nebo vytahne gumu z trenek, at si poradi.

Muzes nasit s tunylky na boku, a kazdy si tim protahne, co bude chtit.

Jsem zvedava, jestli nekdo zacne vyrabet ty nanofiltry a zda to bude volne v prodeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16796
29.3.20 20:37

@cecetka Jine, nez s tunylkem na boku, nesiju. :palec: Takove oboustranne cumacky. A jsou sikovne. Bud se daji vazat okolo hlavy nebo za ucho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
30.3.20 09:50

@tulipán prosím tě hod obrázek jaké sijes. Už mi vazačka došly, nějaké triko si musím nechat, aby bylo v čem chodit. Tak bych to udělala stejně jako ty. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.20 09:57

Já už narvala do roušek dost, takže už šiju jen a zakázku za 50kč,2vsrtvy, skládáne na šňůrky. Lidi jsou spokojení a mám plno zakázek, aspoň se mi to vrátí.

• Citovat
  • Upravit
43549
30.3.20 10:30
@Anonymní píše:
Já už narvala do roušek dost, takže už šiju jen a zakázku za 50kč,2vsrtvy, skládáne na šňůrky. Lidi jsou spokojení a mám plno zakázek, aspoň se mi to vrátí.

A mohla bych si objednat, Prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
30.3.20 10:41

Já ještě rodinu, co tu mám materiál, a končím. Rozdala jsem všechno. Ještě tu tak na 150 roušek látku mám, tak to dorazím a hotovo. Už jsem jich je třem stovkám rozdala, tak si myslím že to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.3.20 10:46
@inkakřivák píše:
Já ještě rodinu, co tu mám materiál, a končím. Rozdala jsem všechno. Ještě tu tak na 150 roušek látku mám, tak to dorazím a hotovo. Už jsem jich je třem stovkám rozdala, tak si myslím že to stačí.
:pankac:
Já objednala ještě 50m té kloboukovky, ale pak už se na to vyprdnu. Asi. Když ta kolegyně s tou romskou komunitou :? Látek mám furt dost. Achjo. No uvidím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16796
30.3.20 12:02
@inkakřivák píše:
@tulipán prosím tě hod obrázek jaké sijes. Už mi vazačka došly, nějaké triko si musím nechat, aby bylo v čem chodit. Tak bych to udělala stejně jako ty. Diky

Strih mam z internetu a je hodne podobny tomuto, jen jsem vsechny velikosti zvetsila kvuli srazlivosti pri prani v 90 stupnich. A prodlouzila jsem boky, ktere pak zahnu do tunyku. Snad to pisu srizumitelne. Puvodni strih nemohu najit, jeste vecer kouknu, ale tento je hooodne podobny, ne- li stejny. Ja ted musim na cely den odjet. https://www.idnes.cz/…by-domov_mce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
30.3.20 12:31

@Baba dostala jsem čtyři!! kotouče lemovka od bse. pedro, takže jak dosiju, přepošlu zbytek dál. Dneska budu stříhat a stříhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
30.3.20 12:32

Jo ten mám taky. Myslela jsem že děláš jednoduchý obdélník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.3.20 12:35
@inkakřivák píše:
@Baba dostala jsem čtyři!! kotouče lemovka od bse. pedro, takže jak dosiju, přepošlu zbytek dál. Dneska budu stříhat a stříhat.
:D
Super, jak se najednou vynoří takových zapomenutých věcí. U máti sem taky našla x metrů zašmodrchanýho klubka kloboukovky. Starší než já, ale furt priuží.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.3.20 13:48

@Janli Roušky dnes došly, jsou krásné, děkuji mnohokrát.

• Citovat
  • Upravit
16796
30.3.20 22:10

Tak mi prisel email, ze objednane latky se budou expedovat 20 pracovnich dni. Takze ja jsem dosila. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16796
30.3.20 22:10

@Baba Pruzi az do prvniho prani, pak prdne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie