Šijeme roušky ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75843
7.4.20 17:22
@bse.pedro píše:
@Baba
Máš krásný roušky s lištičkama…
I některý další děvčata mají krásný zvířátkový… :palec:Já mám sice pěknou s lebkama od @sirikit, ale asi jí neunosím, tyhle poctivý roušky pro mě nejsou… :,( Mám pořád svou jednu se sovičkama, která je průsvitná, ale moje prskance nejspíš zadrží a o nic jinýho nejde… 8)
Snad časem najdu nějakou na střídání, hezkou, zvířátkovou, jednoduchou, abych v tom přežil, když jí musím mít na čumáku třeba i půl hodiny… :( 8)

Ty ji s tou svojí rozedmou neprofoukneš? :think:
A zkusils tu druhou? Jedna byla s nanofiltrem, druhá jen bavlněná.
Zato ale třívrstvá, to je pravda. Já to vesměs zkoušela na sobě a bez problémů, tak dlouho, jak potřebuju, takže nosím jenom ty s nano filtrem.
Ale já jsem trapnej celoživotní nekuřák, to jsem zapomněla vzít v potaz. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
7.4.20 18:04
@inkakřivák píše:
Jo objednávala jsem před víc než týdnem nějaké látky u Mráze a včera mi došel omluvný mail. Předpokládám, že dřív se otevřou obchody s metráži. Nechci moc po obchodech chodit, tak jsem to chtěla vyřešit takto.

Me take psali, ze to bude trvat 20 pracovnich dni, jestli chci zrusit objednavku. 8o Takze me prijdou latky nekdy v kvetnu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.20 18:14

Holky sehnala jsem pradlovou gumu. Jak dlouhou ji děláte aby držela za ušima? Díky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16447
7.4.20 18:17
@Anonymní píše:
Holky sehnala jsem pradlovou gumu. Jak dlouhou ji děláte aby držela za ušima? Díky! :kytka:

To si namer podle typu ustenky a velikosti hlavy, aby byla trochu natazena, ale ne moc, pak boli usi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23990
7.4.20 19:58
@sirikit píše:
Ty ji s tou svojí rozedmou neprofoukneš? :think:
A zkusils tu druhou? Jedna byla s nanofiltrem, druhá jen bavlněná.
Zato ale třívrstvá, to je pravda. Já to vesměs zkoušela na sobě a bez problémů, tak dlouho, jak potřebuju, takže nosím jenom ty s nano filtrem.
Ale já jsem trapnej celoživotní nekuřák, to jsem zapomněla vzít v potaz. :oops: :oops: :oops:

Tož profouknu, ale dá to fušku… Zvlášť včera, v tom vedru… Ale mě včera vadila i ta sovovská… :,( Tu tvoji parádní budu nosit pouze na slavnostní příležitosti, třeba když vyběhnu z auta na pumpu pro cigára… A na noc si jí dám pod polštář… ;) :oops: 8)
Jóóóó, tak to vypadá, když se někdo celej život fláká a já to musím táhnout za něj a možná ještě dva další… Nemáš žádnou odpovědnost vůči státnímu rozpočtu…
Jednak na rozdíl ode mně neodvádíš státu peníze navíc, které má z cigaret a další peníze z rozpočtu budeš vytahovat ještě v důchodu 30 let po tom, co já už se budu spokojeně popelit v urně… :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75843
7.4.20 23:22
@bse.pedro píše:
Tož profouknu, ale dá to fušku… Zvlášť včera, v tom vedru… Ale mě včera vadila i ta sovovská… :,( Tu tvoji parádní budu nosit pouze na slavnostní příležitosti, třeba když vyběhnu z auta na pumpu pro cigára… A na noc si jí dám pod polštář… ;) :oops: 8)
Jóóóó, tak to vypadá, když se někdo celej život fláká a já to musím táhnout za něj a možná ještě dva další… Nemáš žádnou odpovědnost vůči státnímu rozpočtu…
Jednak na rozdíl ode mně neodvádíš státu peníze navíc, které má z cigaret a další peníze z rozpočtu budeš vytahovat ještě v důchodu 30 let po tom, co já už se budu spokojeně popelit v urně… :lol: 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:
Ale zase se mohu vcelku bezstarostně v rámci budování kolektivní imunity promořovat, zatímco Ty budeš bafat v bezpečí před barákem skrz roušku se sovičkama. :pankac: :pankac:
Beztak ve finále skončíme s plicní nedostačivostí na té společné ventilaci na jihlavským ARU.
Furt se je na co těšit. :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23990
8.4.20 11:44
@sirikit píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:
Ale zase se mohu vcelku bezstarostně v rámci budování kolektivní imunity promořovat, zatímco Ty budeš bafat v bezpečí před barákem skrz roušku se sovičkama. :pankac: :pankac:
Beztak ve finále skončíme s plicní nedostačivostí na té společné ventilaci na jihlavským ARU.
Furt se je na co těšit. :dance: :dance:

Sorry jako za upřímnost, ta představa je sice velmi lákavá a vzrušující, ale jsem tak trochu ze „staré školy“ a myslím si, že na to, abychom spolu hupsli pod společnou ventilaci, se známe ještě příliš krátkou dobu… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
8.4.20 14:33

Dnes jsem mluvila s kolegou, jeho zena pracuje ve firme, ktera vyrabi stuzky, prymky, pruzenky apod. Jedou na plne obratky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.20 14:56

Jak vy tu vidíte potřebu šitých roušek? Odhad do kdy bude trvat jejich nošení? :nevim: Myslím si, že stát není schopen zajistit všem občanům dostatek jednorázových anebo šitých :think:
Pozitivní je, že v obchodech už snad bude dostatek materiálu, takže si budeme moci ušít takové, jaké budeme chtít a budou nám třeba ladit i ke zbytku šatníku ;).
Jinak v těch dvouvrstvých se teď nedá existovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
8.4.20 16:35

@DoktorkaZorkaHorká Uprimne… ty bys kupovala ty jednorazove? Dovedes si predstavit tu castku za mesic pro celou rodinu? Stejne by casem vetsina lidi presla na site bavlnene :nevim:
Jednorazove patri zdravotnikum.
S prichazejicim teplym pocasim nasiju uz jen jednovrstve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.20 16:50
@cecetka píše:
@DoktorkaZorkaHorká Uprimne… ty bys kupovala ty jednorazove? Dovedes si predstavit tu castku za mesic pro celou rodinu? Stejne by casem vetsina lidi presla na site bavlnene :nevim:
Jednorazove patri zdravotnikum.
S prichazejicim teplym pocasim nasiju uz jen jednovrstve.

nemyslela jsem kupovat :jazyk:… mně ty bavlněné přijdou fajn :palec:, hlavně že se dají vyvařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
8.4.20 17:22

Teď jsem šití přerušila, tedy siju něco jiného. Myslím že nosit se ještě nejmíň dva tři měsíce budou, tak později zase usiju, ale na přání. Podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
8.4.20 18:53

@DoktorkaZorkaHorká myslím do léta..a pak ještě možná pár týdnů do obchodů atd…
Teda a jednorazovou jsem měla zkraje a zlatá šitá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75843
8.4.20 21:57
@Stevia píše:
@DoktorkaZorkaHorká myslím do léta..a pak ještě možná pár týdnů do obchodů atd…
Teda a jednorazovou jsem měla zkraje a zlatá šitá…
Že, viď viď! :pankac: :pankac:
Já si za drahý peníze koupila pod pultem od známé lékárnice balení pěti ústenek těsně před propuknutím apokalypsy a nemám k nim důvěru naprosto vůbec. :nevim:
Jednak v tom všichni vypadají jako sestřička a mimo to na mě fakt působí jak hedvábnej papír, lautr na nic. :roll:
Ty šité mají styl, s tím mým nanofiltrem pravděpodobně podstatně véc chrání a můžu je používat jako módní doplněk. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75843
8.4.20 22:03
@bse.pedro píše:
Sorry jako za upřímnost, ta představa je sice velmi lákavá a vzrušující, ale jsem tak trochu ze „staré školy“ a myslím si, že na to, abychom spolu hupsli pod společnou ventilaci, se známe ještě příliš krátkou dobu… :oops: :oops: :oops:

To je pravda. :think: Navíc bychom byli oba pravděpodobně v umělém spánku a vychrápat se spolu po jediném dealu kvasnic, to připadá jako přepálený start i volnomyšlenkářské mně. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí