Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@sirikit píše:
To je pravda.Navíc bychom byli oba pravděpodobně v umělém spánku a vychrápat se spolu po jediném dealu kvasnic, to připadá jako přepálený start i volnomyšlenkářské mně.
![]()
Jsem rád, že to vidíš stejně a myslím, že se náš vztah nadějně rozvíjí… ![]()
Zatím tomu necháme volný průběh…
Už se nemůžu dočkat, až v marketech dojde sůl, mám už v autě připravený desetikilový pytel posypovky, pak už bychom se snad mohli sejít na tom ARU…
![]()
@sirikit Mně u těch jednorázových vadí že jsou hodně volně. Kolem nosu je sice drátek, ale jinak vůbec netěsní.
@inkakřivák píše:
@sirikit Mně u těch jednorázových vadí že jsou hodně volně. Kolem nosu je sice drátek, ale jinak vůbec netěsní.
Aspoň se v tom dá dejchat, jak se říká - koza se nažere a vlk zůstane celej…
![]()
@matkabagristy píše:
Jsem mezinarodni hvezdahttp://www.technologijos.lt/…intas-kaukes?…
Tady se ví všechno - jak se píše SZ adminovi, když po zadání @admin mi to píše, že uživatel neexistuje? Díky ![]()
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Tady se ví všechno - jak se píše SZ adminovi, když po zadání @admin mi to píše, že uživatel neexistuje? Díky
Najdi si nejaky prispevek od admina, vlevo nahore symbol obalky jako u ostatnich. Treba
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Tady se ví všechno - jak se píše SZ adminovi, když po zadání @admin mi to píše, že uživatel neexistuje? Díky
musíš to do adresáta zadat bez toho zavináče
@DoktorkaZorkaHorká Ty chceš někoho bonznout? To můžeš i veřejně, nestyd se, do toho, jen si dupni Evžene!
A dnes žádné roušky! Ale sukně pro vnučku a ze zbytků šaty pro barbie. Roušky až zítra. Mám je ušité, ale zeť pravděpodobně někoho zabil a ukradl mu gumu z tepláků a trenýrek. Protože on musí mít roušky na gumu. Ho taky zabiju.
@inkakřivák píše:
A dnes žádné roušky! Ale sukně pro vnučku a ze zbytků šaty pro barbie. Roušky až zítra. Mám je ušité, ale zeť pravděpodobně někoho zabil a ukradl mu gumu z tepláků a trenýrek. Protože on musí mít roušky na gumu. Ho taky zabiju.
Na gumy se moc narazit nedá, ale jeden eshop kousek od nás, kde kupujeme příze je teď nabízí. https://www.elian.eu/…umy-pruzenky
Já už nešiju. Tedy roušky. Pokud by se někdo ozval, že potřebuje, tak usiju, ale na blind už ne.
@inkakřivák já už na to taky prdim, ptala jsem se holek v Jednotě a na poště, mají dost, uz jsem jim našila.
Co mám rozeštý došiju a našiju konečně rodině pěkný…A tím končím, manufakturu jsem dnes uklidnila.