Šijeme roušky ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23990
9.4.20 06:41
@sirikit píše:
To je pravda. :think: Navíc bychom byli oba pravděpodobně v umělém spánku a vychrápat se spolu po jediném dealu kvasnic, to připadá jako přepálený start i volnomyšlenkářské mně. :think: :nevim:

Jsem rád, že to vidíš stejně a myslím, že se náš vztah nadějně rozvíjí… :think:
Zatím tomu necháme volný průběh…
Už se nemůžu dočkat, až v marketech dojde sůl, mám už v autě připravený desetikilový pytel posypovky, pak už bychom se snad mohli sejít na tom ARU… ;) :oops: :* 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
9.4.20 06:56

@sirikit Mně u těch jednorázových vadí že jsou hodně volně. Kolem nosu je sice drátek, ale jinak vůbec netěsní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23990
9.4.20 07:17
@inkakřivák píše:
@sirikit Mně u těch jednorázových vadí že jsou hodně volně. Kolem nosu je sice drátek, ale jinak vůbec netěsní.

Aspoň se v tom dá dejchat, jak se říká - koza se nažere a vlk zůstane celej… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.4.20 13:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.4.20 14:16
@matkabagristy píše:
Jsem mezinarodni hvezda :dance:http://www.technologijos.lt/…intas-kaukes?…
:mrgreen: Hned sem Tě poznala, tos nemusela psát :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.20 14:26

Tady se ví všechno - jak se píše SZ adminovi, když po zadání @admin mi to píše, že uživatel neexistuje? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.4.20 14:28
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Tady se ví všechno - jak se píše SZ adminovi, když po zadání @admin mi to píše, že uživatel neexistuje? Díky :kytka:

Najdi si nejaky prispevek od admina, vlevo nahore symbol obalky jako u ostatnich. Treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116255
10.4.20 14:30
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Tady se ví všechno - jak se píše SZ adminovi, když po zadání @admin mi to píše, že uživatel neexistuje? Díky :kytka:

musíš to do adresáta zadat bez toho zavináče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.20 14:33

@aiwwa @Baba díky holky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
10.4.20 17:16

@DoktorkaZorkaHorká Ty chceš někoho bonznout? To můžeš i veřejně, nestyd se, do toho, jen si dupni Evžene!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
10.4.20 18:01

A dnes žádné roušky! Ale sukně pro vnučku a ze zbytků šaty pro barbie. Roušky až zítra. Mám je ušité, ale zeť pravděpodobně někoho zabil a ukradl mu gumu z tepláků a trenýrek. Protože on musí mít roušky na gumu. Ho taky zabiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.20 09:42
@inkakřivák píše:
A dnes žádné roušky! Ale sukně pro vnučku a ze zbytků šaty pro barbie. Roušky až zítra. Mám je ušité, ale zeť pravděpodobně někoho zabil a ukradl mu gumu z tepláků a trenýrek. Protože on musí mít roušky na gumu. Ho taky zabiju.

Na gumy se moc narazit nedá, ale jeden eshop kousek od nás, kde kupujeme příze je teď nabízí. https://www.elian.eu/…umy-pruzenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.4.20 18:48

Já koupila na stylovelatky.cz je pěkná měkká, ale 10kc/m :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
18.4.20 18:51

Já už nešiju. Tedy roušky. Pokud by se někdo ozval, že potřebuje, tak usiju, ale na blind už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.4.20 18:56

@inkakřivák já už na to taky prdim, ptala jsem se holek v Jednotě a na poště, mají dost, uz jsem jim našila.
Co mám rozeštý došiju a našiju konečně rodině pěkný…A tím končím, manufakturu jsem dnes uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí