Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Baba ty máš tak krásné látky. Já jak mám jen patchworkove, tak nic tak zviratkove nemám. Navíc jsemdostala od děvčat nepoužité dárky jako povlečení a tak. Takže nejsou kdovijake pěkné. Co bylo a někdo si vybral, jsem dala. Ale ta zvířátka! Měla jsem jen kousek lišek.
@inkakřivák píše:
@Baba ty máš tak krásné látky. Já jak mám jen patchworkove, tak nic tak zviratkove nemám. Navíc jsemdostala od děvčat nepoužité dárky jako povlečení a tak. Takže nejsou kdovijake pěkné. Co bylo a někdo si vybral, jsem dala. Ale ta zvířátka! Měla jsem jen kousek lišek.
To jsou latky z obsivani kojencu a batolat, puntiky a pruhy sem mela na kombinovani - zviratkovy katata s klinem na zadku a s lemy z jiny latky. Sem si to syslila, do nekterych sem ani nestrihla, protoze sem si je setrila
A ted sem to rozstrihala na ustenky bez vahani. Jediny, co mi zbylo, jsou vzorovany flanely a gramodesky. Flanel se na ustenky moc nehodi a z desek si chci usit sukni. Nekdy.
@Baba píše:![]()
![]()
![]()
Tak a dosli smajlici.Ja asi 70, mati a sousedka mi neco v procesu stopily.
Jedna hezčí, než druhá
![]()
@Baba taky tu mám flanel, co jsem dostala na roušky, tak z něj roušky budou a hotovo. Já jsem jenom šička.
Vyvaříš před šitím?
@inkakřivák píše:
@Baba taky tu mám flanel, co jsem dostala na roušky, tak z něj roušky budou a hotovo. Já jsem jenom šička.
Vyvaříš před šitím?
Nevyvarim, mam latky jen srazeny vypranim nebo v susicce. Ze zacatku sem je odchlupacovala v susicce, ale uz na to prdim, nestihala sem to.
A z toho flanelu delas taky ty dvojvrstvy? Dve sem usila, ale prislo mi to strasne tlusty.
Ne jen jednoduchý, dělala jsem pro chlapy na stavby. Myslím že je stejně nosí spíš pod bradou
Občas vás tu čtu, jste všechny úžasné
moje sbírka
@aiwwa drobné růžičky měly být překvapení ![]()
@dagmarkaa píše:
Občas vás tu čtu, jste všechny úžasnémoje sbírka
@aiwwa drobné růžičky měly být překvapení
Nádhera! ![]()
@inkakřivák
Tak kontraband předaný na hematologii. ![]()
Roušky se moc líbily. Nechala jsem na nich jak to rozdělí, každopádně půjdou na ambulance, na stacionář a na lůžkové.
Mám ti předat velké poděkování.
![]()
Děkuju. Až se trošku zhojim, tak jestli ještě budou třeba, budu pokračovat. Látky mám objednané, ale doručovací doba až 18! dní!!!
@inkakřivák píše:
Děkuju. Až se trošku zhojim, tak jestli ještě budou třeba, budu pokračovat. Látky mám objednané, ale doručovací doba až 18! dní!!!
Jo objednávala jsem před víc než týdnem nějaké látky u Mráze a včera mi došel omluvný mail. Předpokládám, že dřív se otevřou obchody s metráži. Nechci moc po obchodech chodit, tak jsem to chtěla vyřešit takto.
@Baba
Máš krásný roušky s lištičkama…
I některý další děvčata mají krásný zvířátkový… ![]()
Já mám sice pěknou s lebkama od @sirikit, ale asi jí neunosím, tyhle poctivý roušky pro mě nejsou…
Mám pořád svou jednu se sovičkama, která je průsvitná, ale moje prskance nejspíš zadrží a o nic jinýho nejde… ![]()
Snad časem najdu nějakou na střídání, hezkou, zvířátkovou, jednoduchou, abych v tom přežil, když jí musím mít na čumáku třeba i půl hodiny…
![]()