Šijeme roušky ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26872
4.4.20 21:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42552
5.4.20 00:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
5.4.20 06:21

@Baba ty máš tak krásné látky. Já jak mám jen patchworkove, tak nic tak zviratkove nemám. Navíc jsemdostala od děvčat nepoužité dárky jako povlečení a tak. Takže nejsou kdovijake pěkné. Co bylo a někdo si vybral, jsem dala. Ale ta zvířátka! Měla jsem jen kousek lišek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.4.20 07:51
@inkakřivák píše:
@Baba ty máš tak krásné látky. Já jak mám jen patchworkove, tak nic tak zviratkove nemám. Navíc jsemdostala od děvčat nepoužité dárky jako povlečení a tak. Takže nejsou kdovijake pěkné. Co bylo a někdo si vybral, jsem dala. Ale ta zvířátka! Měla jsem jen kousek lišek.

To jsou latky z obsivani kojencu a batolat, puntiky a pruhy sem mela na kombinovani - zviratkovy katata s klinem na zadku a s lemy z jiny latky. Sem si to syslila, do nekterych sem ani nestrihla, protoze sem si je setrila :jazyk: A ted sem to rozstrihala na ustenky bez vahani. Jediny, co mi zbylo, jsou vzorovany flanely a gramodesky. Flanel se na ustenky moc nehodi a z desek si chci usit sukni. Nekdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
5.4.20 07:56
@Baba píše: :dance: :pankac: :potlesk: :palec: Tak a dosli smajlici.Ja asi 70, mati a sousedka mi neco v procesu stopily.

Jedna hezčí, než druhá :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
5.4.20 07:57

@Baba taky tu mám flanel, co jsem dostala na roušky, tak z něj roušky budou a hotovo. Já jsem jenom šička.
Vyvaříš před šitím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.4.20 08:02
@inkakřivák píše:
@Baba taky tu mám flanel, co jsem dostala na roušky, tak z něj roušky budou a hotovo. Já jsem jenom šička.
Vyvaříš před šitím?

Nevyvarim, mam latky jen srazeny vypranim nebo v susicce. Ze zacatku sem je odchlupacovala v susicce, ale uz na to prdim, nestihala sem to.
A z toho flanelu delas taky ty dvojvrstvy? Dve sem usila, ale prislo mi to strasne tlusty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
5.4.20 08:32

Ne jen jednoduchý, dělala jsem pro chlapy na stavby. Myslím že je stejně nosí spíš pod bradou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
6.4.20 11:59

Občas vás tu čtu, jste všechny úžasné :srdce: moje sbírka :oops: @aiwwa drobné růžičky měly být překvapení ;)

• Citovat
  • Upravit
116255
6.4.20 12:06
@dagmarkaa píše:
Občas vás tu čtu, jste všechny úžasné :srdce: moje sbírka :oops: @aiwwa drobné růžičky měly být překvapení ;)

Nádhera! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116255
7.4.20 08:21

@inkakřivák
Tak kontraband předaný na hematologii. :*
Roušky se moc líbily. Nechala jsem na nich jak to rozdělí, každopádně půjdou na ambulance, na stacionář a na lůžkové.
Mám ti předat velké poděkování. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
7.4.20 08:45

Děkuju. Až se trošku zhojim, tak jestli ještě budou třeba, budu pokračovat. Látky mám objednané, ale doručovací doba až 18! dní!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42552
7.4.20 08:57
@inkakřivák píše:
Děkuju. Až se trošku zhojim, tak jestli ještě budou třeba, budu pokračovat. Látky mám objednané, ale doručovací doba až 18! dní!!!
:jazyk: 18 dní :jazyk:? To jen u textilní galanterie?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
7.4.20 09:11

Jo objednávala jsem před víc než týdnem nějaké látky u Mráze a včera mi došel omluvný mail. Předpokládám, že dřív se otevřou obchody s metráži. Nechci moc po obchodech chodit, tak jsem to chtěla vyřešit takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23990
7.4.20 13:07

@Baba
Máš krásný roušky s lištičkama…
I některý další děvčata mají krásný zvířátkový… :palec:

Já mám sice pěknou s lebkama od @sirikit, ale asi jí neunosím, tyhle poctivý roušky pro mě nejsou… :,( Mám pořád svou jednu se sovičkama, která je průsvitná, ale moje prskance nejspíš zadrží a o nic jinýho nejde… 8)
Snad časem najdu nějakou na střídání, hezkou, zvířátkovou, jednoduchou, abych v tom přežil, když jí musím mít na čumáku třeba i půl hodiny… :( 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí