Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dnes mi přišly od Sirikit roušky s lebkama, paráda…
![]()
Díky moc, neznámá švadlenko, asi jsem se zamiloval…
![]()
Moc doporučuji českou firmu: https://www.evapradlo.cz/
I když podle fcb docela bojují o přežití vzhledem k situaci, roušky mají za skvělé ceny a prodávají i materiál na jejich výrobu za dobrou cenu. Včera mi přišli ti žraloci a látka je moc příjemná.
@aiwwa píše:
@Dilot no a představ si že holky to šíjí zadarmo.
Pravděpodobně nemusí platit zaměstnance a provoz firmy…?
Myslím, že ceny mají více než přiznivé
https://youtu.be/EYuLPf0NNQM
@aiwwa píše:
@Dilot no a představ si že holky to šíjí zadarmo.
Ano
dnesni vyplod. Ale abych se tak nechvalika. Ruzovy puntiky a par mebek je ze vcera. ![]()
@Dilot píše:
Pravděpodobně nemusí platit zaměstnance a provoz firmy…?
Myslím, že ceny mají více než přiznivéhttps://youtu.be/EYuLPf0NNQM
Nechápu proč by měl mít eshop s prádlem diky covidu nižší tržby, to jaksi nemá logiku.
Jsi v diskuzi kde holky šíjí stovky roušek ve svém volném čase, tak pokud chceš dělat někomu reklamu, tak podle pravidel.
@Baba píše:
Anodnesni vyplod. Ale abych se tak nechvalika. Ruzovy puntiky a par mebek je ze vcera.
Máš to krásný. ![]()
Ahojky.. Prosím poradíte mi? Už jsme usili cca 400 rousek, většinu jsme darovali (rodina, přátelé a jejich rodiny, domov důchodců).. Materiál mi došel a už nemůžu dále investovat. Mám doma cca 100 rousek navíc. Chtěla jsem je nabídnout na marketplace nebo na svázat ale všude mi to zamitaji, že je to zakázané a OBOHACOVÁNÍ. nabízím pouze za 40kc (materiál).. Ráda za utržené penízky koupila další materiál. Ale všude mi to mátou, proč? Zkouším vložit od včera, stále zamitaji. Ale přitom jsou tam stále nové a nové nabídky a za mnohem více peněz. Vcem dělám chybu? Zkoušela jsem spoustu názvu, různé kategorie a nic
Děkuji ![]()
@aiwwa píše:
Nechápu proč by měl mít eshop s prádlem diky covidu nižší tržby, to jaksi nemá logiku.
Jsi v diskuzi kde holky šíjí stovky roušek ve svém volném čase, tak pokud chceš dělat někomu reklamu, tak podle pravidel.
I já šiji ve svém volném čase a hledám zde nové návody; můžu si to díky nemocenské dovolit. Měla jsem takový dojem, že zde mají některá děvčata problém s šitím, protože není materiál či se na něj dlouho čeká, proto jsem přihodila odkaz kde se dá ihned koupit látka se kterou jsem spokojená (a měla jsem to doma do dvou dnů). Pokud to někoho pohoršuje, pak se omlouvám za tip ![]()
Jinak obchody s textilem jsou zavřené, takže drtivá většina takových českých firem teď bojuje o přežití - pochybuji že někoho zajímají pyžama…
@Anonymní píše:
Ahojky.. Prosím poradíte mi? Už jsme usili cca 400 rousek, většinu jsme darovali (rodina, přátelé a jejich rodiny, domov důchodců).. Materiál mi došel a už nemůžu dále investovat. Mám doma cca 100 rousek navíc. Chtěla jsem je nabídnout na marketplace nebo na svázat ale všude mi to zamitaji, že je to zakázané a OBOHACOVÁNÍ. nabízím pouze za 40kc (materiál).. Ráda za utržené penízky koupila další materiál. Ale všude mi to mátou, proč? Zkouším vložit od včera, stále zamitaji. Ale přitom jsou tam stále nové a nové nabídky a za mnohem více peněz. Vcem dělám chybu? Zkoušela jsem spoustu názvu, různé kategorie a nicDěkuji
Nevím, jestli to tak půjde, ale možná tam zkus za dobrovolný příspěvek a do popisu napiš cenu nákladů?
Dnes se holt obohacují všichni, kteří chtějí aspoň proplatit náklady, kdežto ti co zdarma berou se vůbec nestydí. Teď nemluvím samozřejmě o nemocnicích apod…
@Baba píše:
Anodnesni vyplod. Ale abych se tak nechvalika. Ruzovy puntiky a par mebek je ze vcera.
Krása, ty oranžové s plachetnicí se mi z Tvých líbí nejvíc.
@Dilot píše:
Nevím, jestli to tak půjde, ale možná tam zkus za dobrovolný příspěvek a do popisu napiš cenu nákladů?
Dnes se holt obohacují všichni, kteří chtějí aspoň proplatit náklady, kdežto ti co zdarma berou se vůbec nestydí. Teď nemluvím samozřejmě o nemocnicích apod…
Zkusila jsem to naposledy pod názvem „domácí výroba“, zatim se drží
dnes jsem dala 400 za gumicky, tak aspoň aby se mi to vrátilo. Rozhodně natom nechci vydělávat. Ráda pomáhám potřebným ale bita být natom nemůžu. Pro představu co sijeme ![]()
@Anonymní píše:
Zkusila jsem to naposledy pod názvem „domácí výroba“, zatim se držídnes jsem dala 400 za gumicky, tak aspoň aby se mi to vrátilo. Rozhodně natom nechci vydělávat. Ráda pomáhám potřebným ale bita být natom nemůžu. Pro představu co sijeme
To je nádhera! Držím palce ať jde práce od ruky ![]()
@Betty MacDonald Omlouvám se, ale už nemám materiál. Takže došiju zaplacené a nastříhané roušky a končím. Až bude lepší fin. situace, tak koupím látky a budu šít výbavičku pro miminko