Šijeme roušky ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16447
18.4.20 19:21

Já už taky pro veřejnost nešiju. Už je v tom moc peněz. Ještě jsem si objednala látky pro nás a ušiju jen pro radost hezké nebo do školy, pokud se půjde… Ale na gumu prý budu čekat 20-40 dní a na látky prý ještě měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.4.20 19:48

@tulipán mě to z toho e-shopu co jsem psala přišlo do 3 dnů…
Až 40 dní 8o to je dost to je skoro půlka června

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.20 19:54

Tak já šiju už letní… Jednovrstvé z tenoučké, ale husté bavlny. Teď už pro radost, aby se mi hodily i k oblečení ;). Ujíždím na puntících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
18.4.20 20:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
19.4.20 20:24

@DoktorkaZorkaHorká na léto mám krásnou bavlněnou krajku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
19.4.20 20:35
@inkakřivák píše:
@DoktorkaZorkaHorká na léto mám krásnou bavlněnou krajku!

Jéééé krajku, vyfotíte prosím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19.4.20 22:51

@inkakřivák tu mám taky, jen má nevýhodu - je dost díratá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
20.4.20 06:49

@DoktorkaZorkaHorká bude se v ní dobře dýchat.
@dagmarkaa až usiju, zatím mám odložený materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.4.20 13:51

Máte zkušenost?

My jsme koupili šicí stroj, přidá se i na spoustu jiných věcí, které jsme donekonečna odkládali, takže roušky řešíme ve své režii na míru rodině a podle vkusu každého. Prvních 10 ušitých a už jsme jak profíci :-D. Jen co dát do „filtrkapsičky“? U nás seniorům dalo město roušky pro opakované použití z nanovlákna, ale zase v tom vypadá každý jako chirurg a tu tkaninu asi sehnat nejde, jinak by bylo super ji použít na podšití. Našel jsem filtrační tkaninu od Adleru, ale asi bychom 250m x 20cm nevyužili do konce života, i kdybychom se podělili se sousedy. Nemá někdo zkušenost s filtrační tkaninou do roušek z autolesk.cz? Podle popisku to vypadá dost podobně, ne-li stejně a jde to kupovat po metrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
21.4.20 14:41

@nickulik Třeba bys to tady rozprodal. Já bych si asi vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.4.20 23:52

@tulipán To by tedy byl podnikatelský počin :-D Nene, asi objednám z toho autolesk.cz a uvidím. Stejně máme na autě zamlžená světla, tak přiobjednám i něco na to, ať je to bez poštovného. Pak napíšu, jestli se to hodí. Pokud mi to vůbec přijde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.4.20 16:08

Látky, látky, látky

Ahoj holky, třeba se to bude hodit, jelikož si všímám, že většina e-shopu absolutně nestíhá nebo prostě nemá. Když jsem teď kontrolovala https://www.goldea.cz/bavlna-metraz tak mají na skladu ještě hodně druhů a podle recenzí na Facebooku dodávají rychle. Toť za mě vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.5.20 12:58

Ahoj, v rámci bakalářky navrhuji mobilní aplikaci, která by pomáhala lidem naučit se šít. Mohla bych vás poprosit o 4 minuty vašeho času a vyplnění krátkého dotazníku ohledně šití? Moc děkuji :) https://bit.ly/2Si4xQz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.5.20 17:08
@svid píše:
Ahoj, v rámci bakalářky navrhuji mobilní aplikaci, která by pomáhala lidem naučit se šít. Mohla bych vás poprosit o 4 minuty vašeho času a vyplnění krátkého dotazníku ohledně šití? Moc děkuji :) https://bit.ly/2Si4xQz

Ahoj, vyplněno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast