Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Baba píše:
Anodnesni vyplod. Ale abych se tak nechvalika. Ruzovy puntiky a par mebek je ze vcera.
Nádhera, máš můj obdiv, všechny máte můj obdiv
![]()
@Anonymní píše:
Zkusila jsem to naposledy pod názvem „domácí výroba“, zatim se držídnes jsem dala 400 za gumicky, tak aspoň aby se mi to vrátilo. Rozhodně natom nechci vydělávat. Ráda pomáhám potřebným ale bita být natom nemůžu. Pro představu co sijeme
Ahoj, mám to podobně. Mám tu i na bazaru inzerát. Bohužel i tady se dá narazit na nepoctivce. Nechali si poslat roušky a SZ pro jistotu už nečtou. Nechtěla jsem nic platit předem. Též jsem kupovala nové látky a prodej byl jen kompenzace toho, abych mohla šít na poštu a do obchodu. Ale musím říct, že naopak jedna paní poslala i více peněz než bylo domluveno právě pro tyto účely. Tak přeju hodně štěstí na seriózní kupce
.
Ahoj, chci se zeptat, když vyvaříte roušky v hrnci, tak po schladnutí je vyždímete v ruce? To už pak ale nejsou sterilní, ne? A nechat schnout radši venku nebo doma na sušáku? A žehlit na maximum? Díky.
Tak ony nemusí být sterilní. Suším venku a pak žehlím napařovačkou.
@Aliana píše:
Ahoj, chci se zeptat, když vyvaříte roušky v hrnci, tak po schladnutí je vyždímete v ruce? To už pak ale nejsou sterilní, ne? A nechat schnout radši venku nebo doma na sušáku? A žehlit na maximum? Díky.
Jasan, v ruce a hned vyžehlím ještě mokré. Tak když jsi doma, ruce máš umyté, tak v pohodě.
Teď to dokonce dělám tak, že roušky peru na šedesát s utěrkami a ručníky a jem vyžehlím. Mělo by to stačit a nezničím si barvy.
Holky, jste skvělé, roušky máte krásné. Já bych ještě pár potřebovala, včera jsem dala rodičům partnera, oba 70+ a přišli s tím, že mají doma dvě jednorázové…a nic neřekli. Zaplatím samozřejmě, už bych si nedovolila chtít je zadarmo, dostala jsem krásné darem od @Stevia, ale uvědomuji si, kolik to stojí času a peněz…jestli máte někdo k prodeji, ozvěte se mi do SZ, díky ![]()
@lenajs proč něco neřekneš ![]()
Jestli se ti nikdo neozve, tak napiš!
Tak se pochlubim. Šití pro špitál. Včera střiháno, dnes šito. Je jich 77.
@inkakřivák píše:
Skvělé.
rychlá rota doručí. ![]()
Včera a dnes, ono už to pak odsejpe. Dnes jsem i stačila umýt okna, vyprat a zejména zničit sametový závěs do ložnice. Inu nevyplácí se to s úklidem přehánět. Srazil se mrzák. Jo a nejhorší je stříhat.
Ještě tu na nějaké mám, teď musím ušít pro neteř do cukrárny, otevírají, tak aby byli všichni pěkni a sladění. V oranzovozlutych rouskach. Pak ještě naboucham ty světle modré s kytickama a končím. Já mám jen kytičky kostičky a proužky, co si kupuju na patchwork.
@inkakřivák píše:
Ja asi 70, mati a sousedka mi neco v procesu stopily.
@Baba píše:![]()
![]()
![]()
Tak a dosli smajlici.Ja asi 70, mati a sousedka mi neco v procesu stopily.
Paráda!
holky a kdy spíte?