Šijeme roušky ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42552
1.4.20 13:18
@Baba píše:
Ano :jazyk: dnesni vyplod. Ale abych se tak nechvalika. Ruzovy puntiky a par mebek je ze vcera. :jazyk:

Nádhera, máš můj obdiv, všechny máte můj obdiv :palec: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.20 20:04
@Anonymní píše:
Zkusila jsem to naposledy pod názvem „domácí výroba“, zatim se drží :palec: dnes jsem dala 400 za gumicky, tak aspoň aby se mi to vrátilo. Rozhodně natom nechci vydělávat. Ráda pomáhám potřebným ale bita být natom nemůžu. Pro představu co sijeme :srdce:

Ahoj, mám to podobně. Mám tu i na bazaru inzerát. Bohužel i tady se dá narazit na nepoctivce. Nechali si poslat roušky a SZ pro jistotu už nečtou. Nechtěla jsem nic platit předem. Též jsem kupovala nové látky a prodej byl jen kompenzace toho, abych mohla šít na poštu a do obchodu. Ale musím říct, že naopak jedna paní poslala i více peněz než bylo domluveno právě pro tyto účely. Tak přeju hodně štěstí na seriózní kupce ;).

• Citovat
  • Upravit
74
2.4.20 10:46

Péče o roušky

Ahoj, chci se zeptat, když vyvaříte roušky v hrnci, tak po schladnutí je vyždímete v ruce? To už pak ale nejsou sterilní, ne? A nechat schnout radši venku nebo doma na sušáku? A žehlit na maximum? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.20 10:54

Tak ony nemusí být sterilní. Suším venku a pak žehlím napařovačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116255
2.4.20 10:56
@Aliana píše:
Ahoj, chci se zeptat, když vyvaříte roušky v hrnci, tak po schladnutí je vyždímete v ruce? To už pak ale nejsou sterilní, ne? A nechat schnout radši venku nebo doma na sušáku? A žehlit na maximum? Díky.

Jasan, v ruce a hned vyžehlím ještě mokré. Tak když jsi doma, ruce máš umyté, tak v pohodě.
Teď to dokonce dělám tak, že roušky peru na šedesát s utěrkami a ručníky a jem vyžehlím. Mělo by to stačit a nezničím si barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
2.4.20 10:56

Holky, jste skvělé, roušky máte krásné. Já bych ještě pár potřebovala, včera jsem dala rodičům partnera, oba 70+ a přišli s tím, že mají doma dvě jednorázové…a nic neřekli. Zaplatím samozřejmě, už bych si nedovolila chtít je zadarmo, dostala jsem krásné darem od @Stevia, ale uvědomuji si, kolik to stojí času a peněz…jestli máte někdo k prodeji, ozvěte se mi do SZ, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.4.20 15:53

@lenajs proč něco neřekneš :mavam:
Jestli se ti nikdo neozve, tak napiš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
4.4.20 17:28

Tak se pochlubim. Šití pro špitál. Včera střiháno, dnes šito. Je jich 77.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116255
4.4.20 17:34
@inkakřivák píše:
Tak se pochlubim. Šití pro špitál. Včera střiháno, dnes šito. Je jich 77.

Skvělé. :dance: rychlá rota doručí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116255
4.4.20 17:35

@inkakřivák jak dlouho jsi to šila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
4.4.20 17:40

Včera a dnes, ono už to pak odsejpe. Dnes jsem i stačila umýt okna, vyprat a zejména zničit sametový závěs do ložnice. Inu nevyplácí se to s úklidem přehánět. Srazil se mrzák. Jo a nejhorší je stříhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
4.4.20 17:43

Ještě tu na nějaké mám, teď musím ušít pro neteř do cukrárny, otevírají, tak aby byli všichni pěkni a sladění. V oranzovozlutych rouskach. Pak ještě naboucham ty světle modré s kytickama a končím. Já mám jen kytičky kostičky a proužky, co si kupuju na patchwork.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116255
4.4.20 17:45

@inkakřivák ty jsi nezmar. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.4.20 20:04
@inkakřivák píše:
Tak se pochlubim. Šití pro špitál. Včera střiháno, dnes šito. Je jich 77.
:dance: :pankac: :potlesk: :palec: Tak a dosli smajlici.

Ja asi 70, mati a sousedka mi neco v procesu stopily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116255
4.4.20 20:06
@Baba píše: :dance: :pankac: :potlesk: :palec: Tak a dosli smajlici.Ja asi 70, mati a sousedka mi neco v procesu stopily.

Paráda! :potlesk: holky a kdy spíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast