Šijeme roušky ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
24.3.20 21:46

Jo a mě probíjí stroj…prdla mi žárovka, muž mi ji vyměnil a pořád výboje…mu říkam co to je? Vzdy me to zabije..
Prý kdyz nebudu mít nohy v lavoru tak ne u :roll:
Tak asi zabiju já jeho :roll: no i když…teď si ho ještě nechám, kdo ví co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.3.20 21:49

Mne se jako material na snurky za usi nejvic osvedcil to hodne pruzne triko, je to skoro na urovni pruznosti plavek, drzi, netaha, miss rouska to samo neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
25.3.20 01:46

@matkabagristy v galanterkach prodávají i přímo takovej spagat, co je v plavkách, třeba v bikinách ty šňůrky, taky je to pružící a jde to použít do Rousek místo gumičky a chtějí za to jen asi 5kc za metr. kamodja toho zrovna dneska koupila několik metrů, je ti příjemnější než kloboukovka, která je dražší a navíc leckde už je vyprodaná… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
25.3.20 07:35

@Mar__tanka1983 u nas v dure galanterku nemame, takze improvizuju, ale tip dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
25.3.20 08:52

Nejpříjemnější se mi zdá to nařezané triko. Ale stříhat to je vopruz. Myslím že poptávka je pořád. V Hořovicích mají rouskovnik!. Kdo má pověsí tam roušky,. Kdo nemá utrhne si :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.3.20 09:02
@inkakřivák píše:
Nejpříjemnější se mi zdá to nařezané triko. Ale stříhat to je vopruz. Myslím že poptávka je pořád. V Hořovicích mají rouskovnik!. Kdo má pověsí tam roušky,. Kdo nemá utrhne si :).

Fakt? :D To je hezky. Kde je? Bych tam mohla po muzi poslat, u na snic takoveho neni. Nebo sem nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
25.3.20 10:24

Prý na náměstí před úřadem. Hořovice na Berounsku tedy. Já mám objednávku od zetě pro chlapy do práce. Dnes třicet zítra třicet. Stříhání je hnusný opruz. Tak si objednám nějakou hezkou látku na zvířátka pro vnoučata a k tomu nový řezák, u Mráze. A bílé nitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
25.3.20 10:28

Taky se dají dát třeba do obchodu, ať si lidi vezmou. A myslím, že Dobrotety z Kladna avizovala, že Apolinář potřebuje, Kladenská a Hořovická nemocnice taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.3.20 10:33
@inkakřivák píše:
Prý na náměstí před úřadem. Hořovice na Berounsku tedy. Já mám objednávku od zetě pro chlapy do práce. Dnes třicet zítra třicet. Stříhání je hnusný opruz. Tak si objednám nějakou hezkou látku na zvířátka pro vnoučata a k tomu nový řezák, u Mráze. A bílé nitě.

Ja jiny Horovice ani neznam.
Jen si to strihani predstavim, tak me bolej ruce :hug:

Budu sit dal nakonec, svagrova to dava dal duchodcum a kolegyne zasobuje romskou komunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
25.3.20 10:42

Ještě v Podkrkonoší jsou. A řezák uzivim vždycky, na patchwork. Ten rouskovnik zkus kouknout na galanterii v Hořovicích, tam má paní info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
25.3.20 11:01
@inkakřivák píše:
Nejpříjemnější se mi zdá to nařezané triko. Ale stříhat to je vopruz. Myslím že poptávka je pořád. V Hořovicích mají rouskovnik!. Kdo má pověsí tam roušky,. Kdo nemá utrhne si :).

https://kolinsky.denik.cz/…0200323.html

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11830
25.3.20 13:59

Na FB je hodně příspěvků z různých nemocnic, kde shání látkové roušky - naposledy jsem viděla Nový Jičín a Prostějov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
25.3.20 14:45

@Baba Jsem mula. V Podkrkonoší jsou Hořice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.20 21:17

@Baba ta kočičková látka je boží, kde ji seženu děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
60142
26.3.20 22:47
@Anonymní píše:
@Baba ta kočičková látka je boží, kde ji seženu děkuji :kytka:

Jééé, ti.. králici? :think: jsou boží.
Tu látku s kočkama (měla sem i psy, prasata, berušky) sem kupovala dvno, když sem šila na mimina. Myslím že to je výrobce (designer) Robert Kaufmann? Ale dneska je takový výběr. Seženeš určitě ještě hezčí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí