Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Našla jsem doma kus hladké minky . Myslíte, že to bude na roušku OK? Před lety jsem si z toho ušila pár vložek, takže je to určitě 100% bavlna. Ale přijde mi to takový moc tlustý… ![]()
@MartinaIrena píše:
Odzkoušeno. A super! Pak ji jen hodíš dolů a máš nákrčník
Přesně tak jsem to myslel, ale možná by bylo dobré, tedy pokud si to někdo udělá s delšího rukávu, přeložit to dvojtě.
Nebude tady prosim nejaka dobra duse, ktera by mi usila 4 rousky? Ja nemam ani sici stroj. A sotva zasiju knoflik. Ted davam detem aspon nakrcniky, ale jsou teple, zimni, tak do tohoto pocasi uz nic moc.
Dekujj
![]()
Ty jo, sila jsem 4 rousky a zabralo mi to 2 hodiny ![]()
Jeste bych asi 4 mela usit, at mame na vymenu, ach jo ![]()
Ten nakrcnik je dobry napad ![]()
@paandatko ahoj čekám na materiál, začnu šít až zítra, když budeš mít i poté zájem, ozvi se ![]()
Tak holky dnes mi konečně dorazily kojenecké šňůrky, takže už nemusím jak blbec vyrábět vlastní a zavařovat overlock
brutální zrychlení práce ![]()
Jinak jak se tu někdo ptal na ty minky - nedoporučuji. Neprodyšné, plus to mockrát nepřežije sterilizaci.
Šití zdar ![]()
@cecetka máš je super
a neboj, s první jsem se taky crcala a teď už je to fik fik za 15 minut. Ale už jich mám přes 40 ![]()
Holky nikde nemají zakladače šikmých proužků
, to by mi taky pomohlo.
@nini77 píše:
Holky chystám se do galanterie. Mám doma staré prostěradlo, použiji to. A chtěla bych raději s gumičkami. Jak to vidíte vy? Zdá se mi to snazší použití. Ale jak se ty gumičky budou tvářit na program na vyvářku? Díky
Viděla jsem super tip na gumičky ze silonek. Rozstřihla jsem silonky na pásky, použiju jednou, pak vyhodím. Za ušima mi to nedrží, motám si ty gumičky kolem culíku.
@DoktorkaZorkaHorká @Bídžej Dekuji. Az budu sit dalsi, uz vim, co udelam jinak - jednoduseji ![]()
Hlavni je, abychom neprskali na lidi kolem sebe ![]()
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Holky nikde nemají zakladače šikmých proužků, to by mi taky pomohlo.
K čemu? Snadno je vyrobis z kartonu
nebo prostě proužek přišpendli k prknu a zakladej ručně s žehličkou ![]()
@DoktorkaZorkaHorká tady máš odkaz ![]()
https://cz.pinterest.com/…85658437483/?…. pinterest. com%2Famp%2Fpin%2F22025485658437483%2F&install_id=f7577343af124b32a407bca5f8ec3f00&%24fallback_url=https%3A%2F%2Fwww. pinterest. com%2Fpin%2F22025485658437483%2F%23details&_branch_match_id=760052528373763995#details