Šijeme roušky ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
16.3.20 19:37

Byl by mi někdo ochotný ušít rousky? Já jsem leva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.3.20 19:55

@g.sandova hoď mi adresu do sz, pošlu ti. Roky tady hromadím látky a teď konečně najdou smysluplný uplatnění.

• Citovat
  • Upravit
30975
16.3.20 20:04

@MartinaIrena duvod noseni rousek ve zdravotnictvi je ten, aby lekari nepritizili pacientum, ne aby se lekari chranili sami, na to jsou jine pomucky. V kazdem pripade take siji, alespon nejaka ochrana. A siji i pro porodnici v Podoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.3.20 20:05

Holky, můžete mi, prosím změřit, jak vám ty roušky vycházejí rozměrově po ušití na výšku? Díky

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
16.3.20 20:19
@Janli píše:
Holky, můžete mi, prosím změřit, jak vám ty roušky vycházejí rozměrově po ušití na výšku? Díky

Poslala bys mi taky?

• Citovat
  • Upravit
80153
16.3.20 20:21

@Janli skládaná má roztaženou výšku 17 cm. Složená asi 11. Široké mám cca 22 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
16.3.20 20:24
@warita píše:
ne. Proti koronaviru to nechrani, takze to ma asi stejny ucinek, jako kapesnik pres pusu.

Teta mi ostatne nejake usila, ona je puvodne doktorka. S velkymi fanfarami mi to prinesla. Jako… asi se to bude hodit treba, az budeme nekdo z nas nemocny a bude kaslat, tak aby nenakazil kaslem ostatni, ale to je tak asi vse. Jenze, u nas doma neni nemocny nikdo, spis bychom potrebovali neco, co nas ochrani proti tomu viru a to latkove rousky nedokazou.

Proto jsem si vcas a s predstihem koupila specialni rousky v lekarne, co chrani proti virum, protoze na to clovek potrebuje specialni nano masky.

tak sice nechrání 100%, na druhou stranu když je budou mít všichni tak si myslím, že hodně pomohou. A pořádné roušky či respirátory nejsou ani ve zdravotnických zařízeních, takže rozhodně lepší obyč. rouška než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
16.3.20 20:27

A ono těmi rouškami hlavně chráníte lidi okolo než sebe (stejně jako lékaři v nemocnici), ale pokud se roušky budou nosit bude jejich účinnost určitě slušná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.20 20:28

@Lucka1111 no kdyby ji měl každý, tak by to sakra pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
16.3.20 20:32
@inkakřivák píše:
@Janli skládaná má roztaženou výšku 17 cm. Složená asi 11. Široké mám cca 22 cm

A to ted myslis jednorazovou? Ty site dle instrukci treba z Podoli vychazeji ze ctverce 20*20, po slozeni maji nejakych 16 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
16.3.20 20:35

@Janli a nemohla bych se taky přihlásit mezi zákazníky??? :andel: Na šití jsem levá ikdyž jsem našla jednu, ta se ani šít nemusí, jen se přeloží pruh látky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.3.20 20:47

@Janli děkuju moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.3.20 22:26

@inkakřivák taky mi vychází 11cm, ale jen na dva sklady. Šiju to ze silné sýpkoviny, tak se na tři sklady nedostanu, ale vypadají funkční. Díky za výbavu babi :andel:

• Citovat
  • Upravit
Janli
16.3.20 22:28

@Klopotkova @boruvkay jasný, pošlete adresu, šiju jak divá :mrgreen:.

Heslo tohoto týdne

COVID MI POLIB…!!!

• Citovat
  • Upravit
2089
16.3.20 23:56

@Janli jaká je cena roušky tebou vyrobená? Hned bych si koupila rovnou 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí